Makuch dobry mecz wygrywał lażdy pojedynek w górze
-
-
[1] Górnik Zabrze - KS CRACOVIA - [18.07.2022 godz. 19:00 | poniedziałek]
A ja proszę, nie piszmy już Japoniec, tylko Oshima. To piłkarz Pasów i należy mu się szacunek! 😉
Górnik od parunastu minut oddycha rękawami, natomiast martwi mnie dzisiaj Pestka, chwilami jakby się zwieszał i łatwo daje się wyprzedzać w walce o pozycje. Pasuje dobić dobić 3-0 , tylko zachować więcej spokoju w tych kontrach
Piłkarz Cracovii wykonał przed chwila udany drybling! OJEZUSIE.
Baaalllllaj, a jezus maria!
Balaj jakie to jest drewno
[quote]#post1541976 Balaj jakie to jest drewno[/quote]
Czyli zaraz strzeli
Witam dawno nie tu nie pisałem ale od kilku lat mam karnet F4 , takie obserwacje po dzisiejszym meczu młodzież bramkarz na + rozgrywający potrzebny Makuch zastawka przebitki spoko ale wtedy nie ma kto wykończyć . Oby w 2 następnych meczach na naszej św ziemi kbyło nas komplet i win z naszej strony
Mam przeczucie, że my z tego Oshimy będziemy mieli radość!!!
[quote]#post1541979 Mam przeczucie, że my z tego Oshimy będziemy mieli radość!!![/quote]
To, lub okaże się drugim Majorosem. Nawet podobny do niego.
Oshima za mało pazerny 😉
[quote]#post1541981 [quote]#post1541979 Mam przeczucie, że my z tego Oshimy będziemy mieli radość!!![/quote]
To, lub okaże się drugim Majorosem. Nawet podobny do niego.[/quote]
Daj se spokój z Majorosem😁
Brawo
Wybiegali, wywalczyli, Brawo!
[quote]#post1541982 Oshima za mało pazerny 😉 [/quote]
Ale nie mizerny😉
no i gitara,
kilka ciekawych rozwiązań, a najlepsze były wyjście bocznych stoperów do przodu,
wyjaśnił się brak Jablonskiego w składzie, tamci lepiej atakują,
nowi to przeciętniacy na uzupełnienie składu,
brawo
Panowie koniec jakby nie było to skład u nas mógłby być lepszy cieszy mnie że trener Jacek miał na ławce do wyboru dojdzie Kono
na skrzydło Hanca odejdzie lub nie ale tez jest alternatywna teraz panowie i panie 2 mecze u nas . zapełnijmy nasz stadion by nie wstydzić się w Tv
powinno być 4 dla nas. ale brawo. zwycięstwo na trudnym terenie. gtsowska cichodajka na kolanach
- Edytowany
Na uwagę zasługuje rozsądny sędzia. Spokojny. Ogarnął sobie mecz i nie dopuścił do koszenia, trzymając wszystko za ywarz.
Z naszych zaimponował mi Pan Rodin (całkowicie bezbłędny), a Oshima ma papiery na granie.
Pierwsze koty za płoty , dwie bramki , trzy punkty i sporo niezłych akcji .
Brawo panowie , mamy to ! 👍😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)