No ja tez przyznam, ze jestem zaskoczony. Zwlaszcza na bramce Karol. I Jabłoński na lawce a Jugas w pierwszym skladzie... moze inni lepiej wygladali motorycznie, ale ja sie juz boje :) Oby nie bylo powtorki z rozrywki i 0:3
-
-
[1] Górnik Zabrze - KS CRACOVIA - [18.07.2022 godz. 19:00 | poniedziałek]
macie link do meczu?
[quote]#post1541907 Patrząc po samych nazwiskach i tego jak te nazwiska spisywały się w minionym se🐶 zonie to odnoszę wrażenie, że już w pierwszym meczu trener chce coś przekazać prezesowi, ale może mi się tylko zdaje.[/quote]
Zdaje Ci się.
Człowiek, który już raz pracował w tym samym Klubie, powinien wiedzieć o co biega.
No ale ... jak to było:
[i]"Posiedzimy na bezrobociu ..."[/i]
mjr Gross z filmu [s]gtsy [/s]🐶 🐶
😎
O właśnie, link prosimy.
Janusz pisał skład na kolanie ,po szklance denaturatu
[quote]#post1541913 O właśnie, link prosimy.[/quote]
http://strims.top/GornikZabrzeCracovia.php
dzięki brachu.
Pierwszy rzut rożny i tradycyjnie Karol przyspawany do linii.
Ze stojącej tak bramkarzowi podawać:(
- Edytowany
Siemacie po przerwie :) chciałem tylko napisać wiadomą rzecz - Cracovia Pany no i jazda z …. Zabrzanami :) mega mnie ciekawi Makuch i Myszor jak im pójdzie :) po 11 min widać ze Makuch próbuje coś zdziałać , oby miał dzisiaj jakieś sytuacje :)
Rakoczy na razie dramat
- Edytowany
Rakoczy już chyba 3 obiecujące akcje zmaścił.
Edit: Rakoczy asysta :-)
Robienie na siłę gwiazdy Rakoczego nie przynosi nic dobrego. No ale ma grać,bo będzie na sprzedaż, tak jak Mysza, Niemczycki czy Makuch za sezon-dwa.
jesttttttttttttttttttttttttttttttt
Ale brama z dupy
- Edytowany
Jesssssst!
Florek i 1-0 😀
Sędzia koncz
Reprezentant!
Reprezentant Kosowa pozdrawia Kruszynę 😋😋😋
Dorzucić drugą, może i trzecią
Od tyłu solidnie wyglądamy ... Podoba mi się wyprowadzanie piłki z pod pola karnego ....
[quote]#post1541923 Robienie na siłę gwiazdy Rakoczego nie przynosi nic dobrego. No ale ma grać,bo będzie na sprzedaż, tak jak Mysza, Niemczycki czy Makuch za sezon-dwa.[/quote]
Z taką grą to się o niego będą biły Odrą Opole z Chojniczanką.
[quote]#post1541933 [quote]#post1541923 Robienie na siłę gwiazdy Rakoczego nie przynosi nic dobrego. No ale ma grać,bo będzie na sprzedaż, tak jak Mysza, Niemczycki czy Makuch za sezon-dwa.[/quote]
Z taką grą to się o niego będą biły Odrą Opole z Chojniczanką. [/quote]
To prawda, Rakoczy coś dramatycznie gra dzisiaj. Musi się chłop skoncentrować bo narazie zachowuje się jak jakiś junior.
- Edytowany
Niemczycki chyba formę złapał.
[quote]#post1541934 [quote]#post1541933 [quote]#post1541923 Robienie na siłę gwiazdy Rakoczego nie przynosi nic dobrego. No ale ma grać,bo będzie na sprzedaż, tak jak Mysza, Niemczycki czy Makuch za sezon-dwa.[/quote]
Z taką grą to się o niego będą biły Odrą Opole z Chojniczanką. [/quote]
To prawda, Rakoczy coś dramatycznie gra dzisiaj. Musi się chłop skoncentrować bo narazie zachowuje się jak jakiś junior.[/quote]
Przypominam że gol po jego podaniu.
Rakoczy do zmiany już przed przerwą
Może któryś nowy ?
Zamknął nam mordy 😂
P kurde, co się dzieje ??
Cofam wszystko 😀
Rakoczy gol i asysta !!! Majtki se zmieńcie a nie Rakoczego !!!
Odszczekuje, piękna akcja
No no, akcyjka niczego sobie, na razie Jacula trafił ze składem.
Chyba kupiliśmy nie tylko napastników, ale tez mentalność napadziora i chęć walki o lokaty wyższe niż 9. LoL
Fajna akcja zakończona bramką.
Niepotrzebne prowokacje Rakoczego, bo oprócz bramki poza stratami nic jeszcze w tym meczu nie pokazał.
[quote]#post1541945 Chyba kupiliśmy nie tylko napastników, ale tez mentalność napadziora i chęć walki o lokaty wyższe niż 9. LoL[/quote]
Spokojnie, to dopiero pierwszy mecz sezonu 😉
Atakujemy fotel lidera!
Co jak co, ale Rakoczy jest tak wolny z piłka, ze już Jugas jes szybszy.
Poza Otarem,który gra zawsze na dobrym poziomem największym plusem Jugas i jego wejścia z boku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)