Dzisiaj wygrywamy 4:0 i mamy lidera !!!!
-
-
[1] Górnik Zabrze - KS CRACOVIA - [18.07.2022 godz. 19:00 | poniedziałek]
ciekaw jestem tego co nam filipiak zaprezentuje w tym sezonie na dzień dobry
Podolski raczej nie zagra, Pestka nowym kapitanem podobno
a Kono pojechał do Zabrza ?
Miał drobny uraz. Z tego co wiem to nie był w planach kadrowych na ten mecz, chyba że podejmiemy ryzyko pogłębienia urazu (ale wątpię)
> A Ty powiedz to który, przeplacony gwiazdor sprawił,że polska młodzież nagle wskoczyła na level hard,albo zaczęła chociaż poprawnie biegać z piłką przy nodze ?
Ile to ja się nasłuchałem o tym, jakie to postępy robił Lusiusz przy Golu. Może jakbyśmy go wysłali na wypożyczenie do Arki to nauczyłby się jeszcze nieco?
Każdy pamięta lepsze lub gorsze wspomnienia nie tylko z życia, ale np. z Forum. Ja osobiście nigdy nie zapomnę, gdy po blamażu z gtsem u siebie, @SaNtO#842 wytypował wynik co do joty. Nikt się tego nie spodziewał. Nikt.
ja wbrew pozorom nie rzuciłem wtedy tego na odwal się tylko taką miałem czutkę :D dzisiaj też jestem wbre wszystkiemu dobrej myśli, ale nie traktujcie tego poważnie bo zwyczajnie złakniony piłki i to dlatego ;)
p.s, 6,50 na nas handi
Wygrać najlepiej przekonywująco, a potem sobota godzina 17.30 !
Może być nawet tylko 1-0 strzelone nosem byle były 3 punkty!
Dokładnie wygrać chociaż 1-0 , a potem sobota .... MOBILIZACJA !!!! Nadszedł JUZ Najwyższy CZAS .... BY NA SZCZYCIE ZNALEŹĆ SIE .....
pięciu Polaków w wyjściowym składzie,
miała być polonizacja to jest 😂
- Edytowany
Karol na bramce..., Podolski gra trzeba go pilnować.
Hrosso, Jablonsky, Sergiu, Rapa ...ława !!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/image-png-39885349.png[/img]
Remis brałbym w ciemno !!!
Ale Trener widzi ich codziennie.
Może jednobramkowa wygrana.
Hmm ... na to liczę.
Dziwi mnie Rakoczy w pierwszym składzie, widziałem wszystkie sparingi i nie wyglądał dobrze, straszny zjazd.
obawiam się, że Górnik zaatakuje pozycję lidera 😀
Jabłoński Rapa na rezerwie Rakoczy w wyjściowym składzie trochę dziwi.
Patrząc po samych nazwiskach i tego jak te nazwiska spisywały się w minionym sezonie to odnoszę wrażenie, że już w pierwszym meczu trener chce coś przekazać prezesowi, ale może mi się tylko zdaje.
[quote]#post1541902 Dziwi mnie Rakoczy w pierwszym składzie, widziałem wszystkie sparingi i nie wyglądał dobrze, straszny zjazd.[/quote]
poszedłbym w zakład, że ławka by rozjechała pierwszy skład, ale pewnie się nie znam,
pamiętać należy, że to Biedak ustala skład
[quote]#post1541904 obawiam się, że Górnik zaatakuje pozycję lidera 😀 [/quote]
To, że zaatakuje, to pewne, tylko z jakim skutkiem niebawem się dowiemy. Ławkę mamy dzisiaj mocną😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)