Jeśli to prawda, ze Zwoliński miałby do nas trafić, to tylko podam taki fakt:
Zwoliński - strzelił w barwach Rakowa 5 bramek w poprzedzającym sezonie a Makuch w Cracovii az 4. Wiec nie wiem czy na tym gorzej wyjdziemy :)
-
-
Patryk Makuch - Witamy w Cracovii!
[quote]#post1629079 Nie no przecież 99% pasiakow byli.nirzadowoleni z niego, że nie strzela bramek, więc teraz 99% bedzie zadowolonych jak zostanie sprzedany :)[/quote]
Był już temat że nadawaliśmy na Makucha że to drewno...Większość z nas się przyznało że przy Kroczku to inny zawodnik ale już go nie ma po ptokach...
Na X lata info ze za 1mln € + bonusy poszedł do fili Pasów czyli Rakowa.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/screenshot-2024-07-09-12-39-32-519-com-twitter-android-jpg-49585322.jpg[/img]
[quote]#post1629094 Jeśli to prawda, ze Zwoliński miałby do nas trafić, to tylko podam taki fakt:
Zwoliński - strzelił w barwach Rakowa 5 bramek w poprzedzającym sezonie a Makuch w Cracovii az 4. Wiec nie wiem czy na tym gorzej wyjdziemy :) [/quote]
A gdzie to pisze ze Zwoliński miałby do nas trafić?
Ile z tego musimy Miedzi oddać?
- Edytowany
Dobrze, że odchodzi. To zwiększa szanse że Kallman zostanie. Jest też cień szansy ze będziemy grać coś innego, że będziemy grać w piłkę.
Patryk w piłkę grać nie potrafi, jego rola to skakanie do główek, rozbijanie obrońców.
Ma to sens gdy reszta drużyny potrafi coś z piłką zrobić.
U nas wiedzą wszyscy jak to wychodziło.
Makuch dołącza do grona Musiolikow, Piaseckich- innych skakaczo -biegaczy.
Żegnam bez cienia żalu.
Nie będę tęsknił również, bo przecież wiadomo, że przyjdzie ktoś lepszy, he he, o co chyba nietrudno.
Ne jest problemem, że odchodzi.
Zawodnicy przychodzą i odchodzą.
Trudno, takie życie, też bym wolał zawodników, co grali od wychowanka do końca kariery, ale to se ne vrati.
Problemem jest kiedy odchodzi.
I że nie ma za niego zastępstwa na przynajmniej takim samym poziomie.
Nie zawodnika, który ma potencjał żeby być kiedyś od Makucha lepszy, tylko lepszego dzisiaj.
Ale nawet tego z potencjałem też nie ma.
Pytanie zasadnicze : kto za Makucha i kiedy?
[quote]#post1629102 Ne jest problemem, że odchodzi.
Zawodnicy przychodzą i odchodzą.
Trudno, takie życie, też bym wolał zawodników, co grali od wychowanka do końca kariery, ale to se ne vrati.
Problemem jest kiedy odchodzi.
I że nie ma za niego zastępstwa na przynajmniej takim samym poziomie.
Nie zawodnika, który ma potencjał żeby być kiedyś od Makucha lepszy, tylko lepszego dzisiaj.
Ale nawet tego z potencjałem też nie ma.[/quote]
I tu jest właśnie problem . Na obozie z zespołem , teraz odchodzi a następcy , przynajmniej na podobnym brak .
[quote]#post1629104 Pytanie zasadnicze : kto za Makucha i kiedy?[/quote]
Nieważne kto, byleby za darmo. A kiedy? Może nawet po 5 kolejce jak będziemy mieć 4 pkt na koncie i pojawi sie panika ;)
Napiszę tak: kogoś w tym klubie nieźle pojebało. Makuch zawsze był niedocenianym walczakiem. Przy kroczku zaczą coś grać i w tym momencie oddajemy go DO KONKURENCJI po obozie przygotowawczy na 10 dni przed startem ligi. Osłabiamy i tak słaby kadrowo zespół. Nie wyobrażam sobie kwoty którą miałby zapłacić Raków żeby zrównoważyć te straty.
Wkurwiłem się i tyle.
4 punkty w 5 meczach to jest super wynik. U nas panika pojawiała się 2 pkt w 8 meczach.
Jak 1 mln euro to bardzo dobry deal.
Przecież to drewno i to bardzo drogie , mimo że ustrzelił 5+5 w ostatnim sezonie. On już tego nie powtórzy, zobaczycie.
Pytaniem nie jest: "czy ustrzeli czy nie", tylko "kto w jego miejsce?"
Ja ten Kroczek oceniam bardzo źle
Pytanie jak ta kasa zostanie spożytkowana, jeżeli.na konkretny transfer lub transfery to nie płaczmy.
Jezeli pójdzie na ograniczenie tylko długów to frustracja bedzie, bo tracimy może nie Messiego, ale podstawowego gracza.
Tych co wcześniej stracilismy typu Oshima, Rape itd, graczy ktorzy nie byli.podstawowymi graczami, ale zapchaj dziurami ok oddaje bez żalu, ale Makuch mimo że drewniany jak pisałem był podstawowym zawodnikiem. Chcę coś wzamian.
Oby udalo sie wziac kogos na jego miejsce, kto po za tym ze walczy na boisku to jeszcze potrafi grac w pilke i strzelac bramki
Uuuu szalejemy z wymaganiami.
I najlepiej zeby sam sie zglosil do klubu :) no i za wysokich wymagan finansowych tez nie mial: talony na obiady w Racznej, miejsce w dwuosobowym pokoju w Racznej lub w SMSie przy Wielickiej, do tego karnet na basen Comarchu i multisporta, drobne kieszonkowe zeby sodowa nie uderzyla i chyba powinno byc ok?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)