Ale nawarstwia deszczem. Przyznać się, kto jest na meczu z Forum?
-
-
Przygotowania do sezonu 2022/23 - obozy, sparingi...
Przeraża mnie jak socjalisci Izraelscy łatwo przejmuja piłkę w środku pola.
[ dla wyjaśnienia jak ktoś nie wie to Maccabi były klubami syjonistów
a Hapoele (w Polsce Jutrzenka ) klubami socjalistycznymi]
prawie pół godziny i nawet niecelnego strzału nie było, brawo
bieda drużyna jak się patrzy
słaby mecz jak 150
Pół godziny gry i zero zagrożenia. Kiepsko to wygląda, a w dodatku leje jak z cebra. Żeby nasi delikatni piłkarze się nie przeziębili przed rozpoczęciem sezonu!
- Edytowany
Maccabi to w związku z powstaniem Hasmoneuszy, gdzie jeden z 5 synów Matatiasza miał pseudo Yehudah HaMakabi (Młot), gdyż lubił zabijać żołnierzy Antiocha IV Epifanesa brutalnie, czasem nawet gołymi rękami.
- Edytowany
Patrząc na trybuny to chyba nie zeszło te 999 biletów.
jest i pierwszy strzał,
anemiczny i 5 metrów nad bramką 😂
Ale oni są tragiczni.. Ja pierd...
Wszystko powyżej 12 miejsca w tym sezonie będzie sukcesem.
[quote]#post1540543 Ale nawarstwia deszczem. Przyznać się, kto jest na meczu z Forum?[/quote]
Jezdem. Ale hujnia.
- Edytowany
del
MKS zajechał innego linka i teraz działa,niestety oglądnąć można jedynie kopanie się po czołach 😄
Jestem na tym spektaklu, oczy krwawią...
Drugim trenerem Hapoelu jest Maor Melikson. Były piłkarz klubu, którego kibice piszą na murach "Jebać Żydów".
Ja zdaje się powiedziałem, że słabo. Pomyłka: beznadziejnie. Zwłaszcza ze 2 zawodników gra na swoim normalnym poziomie - Siplak i Hrosso - a na ich tle reszta...
Kopanina bez jakiejkolwiek myśli , z obydwu stron .Bez strzału , sytuacji .☹️
[quote]#post1540559 Drugim trenerem Hapoelu jest Maor Melikson. Były piłkarz klubu, którego kibice piszą na murach "Jebać Żydów".[/quote]
A jak zdobywali mistrza, to jeszcze paradował otulony flagą narodową, przy jednoznacznym aplauzie :D
[quote]#post1540555 [quote]#post1540543 Ale nawarstwia deszczem. Przyznać się, kto jest na meczu z Forum?[/quote]
Jezdem. Ale hujnia.[/quote]I kiełbasy też pewnie nie ma...
Jest i Makuch 😂
„napastnik”, który nie potrafi prosto kopnąć piłki,
niech już lepiej nikt nie przychodzi jak to ma być taki kolejny łamaga
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)