Oby kopacze z Radomia też nie chcieli Gts-u w lidze.Wszystko w ich nogach.
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 33
Jeżeli będzie choć cień szansy dla gts-u, to Górnik będzie walczył we Wrocławiu jak o życie.
Ale nerwy... To może być historyczna data, jak spadną szybko się nie podniosą
@sterby#4472 niby dlaczego mieliby walczyć i spuścić malinowych na ich stadionie? W dodatku podejrzewam, że ich kibice nie mieliby żadnego żalu za spadek zgody Ruchu.
mogiel:
W walce o utrzymanie pozostały dwa zespoły. Ryzyko spadku:
Wisła 95,9%
Śląsk 4,1%
Aktualnie jedyny wariant utrzymania Wisły to dwie wygrane i Śląsk nie może wygrać.
[quote]#post1534171 @sterby#4472 niby dlaczego mieliby walczyć i spuścić malinowych na ich stadionie? W dodatku podejrzewam, że ich kibice nie mieliby żadnego żalu za spadek zgody Ruchu. [/quote]
Koźmiński
Chorąży
Krzyś kadrowicz
Góra ma wyjebane na kibiców. Mają swoje zgody i układy.
P.s. Podolski w razie "w" musi kartkę dzisiaj złapać (ma 7)
O 17:30 pamiętajcie, aby przy spadającej gwieździe pomyśleć życzenie 🙂
[quote]#post1534173 [quote]#post1534171 @sterby#4472 niby dlaczego mieliby walczyć i spuścić malinowych na ich stadionie? W dodatku podejrzewam, że ich kibice nie mieliby żadnego żalu za spadek zgody Ruchu. [/quote]
Koźmiński
Chorąży
Krzyś kadrowicz
Góra ma wyjebane na kibiców. Mają swoje zgody i układy.
P.s. Podolski w razie "w" musi kartkę dzisiaj złapać (ma 7)
[/quote]
Sorki zapytam - jakie związki ma Koźmiński z GTS i Górnikiem Zabrze? Żeby mu zależało na utrzymaniu GTS?
Ogromne związki, wieloletnie.
[quote]#post1534174 O 17:30 pamiętajcie, aby przy spadającej gwieździe pomyśleć życzenie 🙂[/quote]
Nie będę oryginalny..Zdychaj kur**
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-05/screenshot-20220515-153243-chrome-jpg-50280020.jpg[/img]
.
A tak na marginesie meczu w Mielcu - dalej chcecie tego Zawadę? Bo ja to, łagodnie rzecz ujmując, nie chcę.
- Edytowany
[quote]#post1534182 Ogromne związki, wieloletnie.[/quote]
Oświecisz? Marek Koźmiński to wychowanek Hutnika, wywalczył z nim awans do ekstraklasy, pograł, transfer do Włoch i tam udana kontynuacja kariery. Na koniec kariery Górnik Zabrze, potem był nawet przez pewien czas ich współwłaścicielem. Nie widzę żadnego związku z sąsiadką.
Jego ojciec? Mój też kibicował gts, ja sam mieszkałem od urodzenia 44 lata na os. Kalinowym w Nowej Hucie, znam bardzo dobrze ich kibiców, zwłaszcza tych starszych, ale teraz czekam na ich spadek w Radomiu! Także nie oceniajmy dzieci przez pryzmat rodziców.
Młody Kozminski to gumior
Rozkminy na poziomie zrobią wszystko itp są dość odważne biorąc pod uwagę jak to Płock miał rozkładać nogi potem Jaga i jakoś to nie następowało…
Jakby psy miały się utrzymać dzięki pomocy innym już dawno opuściliby miejsca spadkowe w tym sezonie jest jednak inaczej jak ?Zdychaj qrwo a tak.
A dziwki z Zabrza u buków pograły?
[quote]#post1534194 Młody Kozminski to gumior
Rozkminy na poziomie zrobią wszystko itp są dość odważne biorąc pod uwagę jak to Płock miał rozkładać nogi potem Jaga i jakoś to nie następowało…[/quote]
Taki gumior, że aż w barwach wisly został najlepszym piłkarzem Krakowa. Przez kibiców Hutnika uważany jest za szmatę, wislackiego pachołka, a nie za gumiora.
Ale Koźmiński nigdy nie grał w gts-ie. Coś Ci się pomyliło
- Edytowany
@Gumior19#42296 kiedy reprezentował barwy GTS? Już bardziej na ich/Twoim miejscu miałbym pretensje do Marcina Wasilewskiego. A jeżeli zgodnie z nickiem jesteś kibicem Hutnika to po jakiego ...uja ogrywacie im np. Hoyo-Kowalskiego?
Ja mysle ze pomylił z Bukalskim
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)