Co racja to racja . Oni na boisko wyjdą z piana na pyskach, beda kosić , kopac i po chamsku prowokować . My nie możemy sie dac wciagnąć w taka grę , musimy przetrwac początkowy wsciekły atak, jakiego się spodziewam a pózniej skutecznie skontrować obszczymura . Ukasić nawet raz ale skutecznie !
-
-
Cracovia-gts wisła kraków 1.05.22 niedziela godz.17-30
Ciekawe kto będzie sędzią... Proponuję tego pana, któremu niejaki jażdżyński ciupał wesoło od idiotów plus Sylwestrzak na VARze ;-)
Może teraz będzie inaczej ( biorąc pod uwagę okoliczności), ale ja nigdy nie pamiętam żeby oni grając u nas rzucali się wściekle od samego początku ściskając za gardło. Przeciwnie, spokojnie wyczekiwali na nasze błędy i im się udawało.
Moim zdaniem podobnie będzie tym razem. Bardziej skupią się na niestraceniu gola niż na rzuceniu się do gardła. Prowokować mogą, ale to dla nich gorzej. Ten mecz nie jest decydujący i ostatni w rozgrywkach, im nawet ( tfu na psa urok) wygrana w tym meczu może nic nie dać, a jako taką kadrę (bez kontuzji, kartek i dyskwalifikacji) potrzebują jeszcze na trzy pozostałe mecze.
Fajnie by było jakby wcześnie Miedziowi i Słoniki wygrały swoje mecze.
To może warto przygotować wiązankę pieśni okolicznościowych?
"Zadziwiająco" mało artykułów o gts na interii! Kubuś kichnął ,Kubuś w nerwach, Kubuś otarł sobie kolanko......
Panie Białoński Derby zapasem a tu cisza.
A tak na serio BBT, Lubin wygrana, śląsk, Mielec na remis , My oczywiście wygrana i powoli zamykamy z buta drzwi do ekstraklasy. Po kilku tygodniach kulturalnie mówimy, że jaka szkoda 😁 i z szyderczym uśmieszkiem mówimy, że nie ma wielkiej Cracovii, bez wielkiego GTS-u.
Panowie psy walcza o zycie boje sie derbów
[quote]#post1531571 Żadnego disco polo. Mietek Fogg i ostatnia niedziela to jest sztos. Zwłaszcza, że to kibic Pasów.
Tylko najpierw wygrajmy.
[/quote]
Tylko Mietek Fogg, zwłaszcza pasuje mi wers „na długi czas”.
Wygrajmy to. Wszystko inne jest mniej ważne...
[quote]#post1531613 Panowie psy walcza o zycie boje sie derbów[/quote]
Oni o życie walczą już od kilku miesięcy...przecież oni w strefie spadkowej się zaklinowali i wyjść nie potrafią. 😃
Może jak będą wychodzić na rozgrzewkę puścić who let the dogs out ?
[quote]#post1531618 Może jak będą wychodzić na rozgrzewkę puścić who let the dogs out ?[/quote]
O jaki nowatorski pomysł - tego chyba jeszcze nigdy nie było 😎
[quote]#post1531411 gargamel, "Szanowni Państwo" kij połknąłeś? Brakuje jeszcze "serdecznie pozdrawiam"😀
Przed Derbami nie tonuje się emocji. To niezdrowe.[/quote]
Wole to niz gorzkie rozczarowanie :)
Szanowni Państwo, Panie i Panowie, Psy i Suki. Witamy na Ziemi Świętej w ten derbowy dzień.
Ja tam bym nic nie cudaczył. Time to Say Goodbye jest ok. Mietek Fogg zresztą też.
[quote]#post1531614 [quote]#post1531571 Żadnego disco polo. Mietek Fogg i ostatnia niedziela to jest sztos. Zwłaszcza, że to kibic Pasów.
Tylko najpierw wygrajmy.
[/quote]
Tylko Mietek Fogg, zwłaszcza pasuje mi wers „na d7ługi czas”.[/quote]
Pan Mieczysław śpiewał "na WIECZNY czas", nie długi, tylko wieczny...
Tylko żeby nie zagrali tak jak dzisiaj rezerwy z inną Wisłą cały mecz przy piłce i zero strzelonych bramek.
ubecy już zaczynają zakłamywać historię twierdząc ze sędziowie ich spuszczają do 1 ligi. Nie kubuś który nie potrafi zarządzać, nie upośledzony kuzyn elona muska tylko sędziowie. Trzeba wygrać przekonywująco i zamknąć ich szczekające pyski
[quote]#post1531660 ubecy już zaczynają zakłamywać historię twierdząc ze sędziowie ich spuszczają do 1 ligi. Nie kubuś który nie potrafi zarządzać, nie upośledzony kuzyn elona muska tylko sędziowie. Trzeba wygrać przekonywująco i zamknąć ich szczekające pyski[/quote]
Pewnie, bo jak spadną, to przez karnego z Płockiem i nieuznaną bramkę z Lechem. Pozostałe 32 mecze są całkowicie nieistotne. Ja to nawet bym chciał, żeby psy prowadziły 2-0, i ostatecznie dostali w piizde 3-2 po wątpliwym karnym w 97 minucie. Przez psi skowyt Ukraińcy zaczęliby spier.dalać na zachód, myśląc, że to syreny alarmowe.
- Edytowany
Napiłem się drinków więc jakby co to z góry przepraszam za moją wypowiedź...
Pewnie 6 tego Mistrzostwa Polski nie dożyjemy, ale mamy szansę na inną historyczną chwilę - w przyszłym sezonie po raz pierwszy w historii mamy szansę zagrać poziom wyżej od milicyjnych!
Już nie mogę doczekać się derbów!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)