Nie chcę amersfoorta i Lusjusza, Lusjusz też trochę błędów popełnia dzisiaj
-
-
Radomiak Radom-Cracovia piątek godz. 18:00
Dawid jest nie do przejścia jak na razie, zajebista pierwsza połowa, brawo
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-04/image-png-95577194.png[/img]
Lusiusz to dla mnie taki klasyczny przykład na to, że u nas najłatwiej przebić się najsłabszym wychowankom.
Niech ten Pelle złapie wreszcie kartkę.
@gusto#20710 Przecież, "uczył się" przy Janku Golu 🤣 🤣
Dorzucić na 2:0 i spokój
W przerwie meczu na canal plus 5(dawniej nsport) podczas reklamy lv bet leciał spot z Reymonta "Kraków jest nasz" w wykonaniu sąsiadki?
Jak oceniacie sprint Myszora?
[quote]#post1530696 Jak oceniacie sprint Myszora?[/quote]
Podobnie jak podania wzdłuż linii Siplaka.
To była dobra akcja Myszora
Pięknie tego obrońcę powalił! Jablonsky mu podziękuje po meczu.
I jak taki Konopyanka ma mieć konkrety? To mu Pelle nie przepuści to Myszor popchnie...
Kogo oni tak cisną? Cichoocki?
Myszor!
Kto na bramce w Derbach?
Jewhen widać że był kawał grajka i to są takie detale właśnie jak nieuznana bramka Myszora. Ściągnął mu drugiego obrońcę -idealnie Myszor potem miał więcej miejsca a w międzyczasie jeszcze Konopyanka
zgubił tego obrońcę i wystawił się idealnie żeby mu dograć na pustaka, a nasz wali na oślep w bramkarza ( niby udało się dobić no ale umówmy się) i to są właśnie takie detale , które robią różnice potem w kluczowych momentach. Jakby tak w derbach było to by mnie ch*j strzelił
Pelle na ławkę patalach
To wszystko wina *uja Loshaja...
Pan Kos ma chyba zatkany gwizdek gdy faulują naszych !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)