Ja dawno pisałem, że cwelka może spaść, to wielu pisało, że to nie możliwe. Nie ma rzeczy niemożliwych :).
Teraz najlepsze wyniki to wygrana Łęcznej w azylu, a potem remis w meczu dwóch ladacznic.
Taki rozwój sytuacji czyni coraz bardziej prawdopodobnym zrealizowanie moich celów na ten sezon.
-
-
21/22 Pozostale mecze kolejki nr 22
brawo Warta,
hehe, pętla się zaciska ty kurwo 😂
- Edytowany
Warta nie do poznania.
Jeszcze tylko jutro 3pkt. dla Łęcznej i spadkowa wygląda jak powinna po ostatniej kolejce :)
[quote]#post1523975 Jeszcze tylko jutro 3pkt. dla Łęcznej i spadkowa wygląda jak powinna po ostatniej kolejce :)[/quote]
Zamieniłbym kukurydze na maliny :)
Bez przesady, nie wszyscy na raz. Pasterska liga się zrobi 😉
Warta będzie kluczową drużyną w kwestii utrzymania, grają z BBT, Lubinem i na koniec z gtsem. Szkoda tego gola strzelonego przez psa w 93 minucie w ich meczu, wtedy sytuacja byłaby znakomita
Jutro Łęczna nie może przegrać i będzie dobrze. Ale fajne czasy nastały
[quote]#post1523982 Jutro Łęczna nie może przegrać i będzie dobrze. Ale fajne czasy nastały[/quote]
Jeszcze nie nastaly, nie zapeszajmy, ale jest ogromna szansa,ze to wcale nie jest sezon przejsciowy, bez szansy na ogromny sukces.
Raków słabiutki , nieuznana bramka dla Zabrza , minimalny spalony .Ekipa Papszuna wręcz bezradna .
- Edytowany
[quote]nieuznana bramka dla Zabrza , minimalny spalony [/quote]
taki na dwa palce, wydaje mi się , że to jest spore pole do manipulacji, kwestia zatrzymania stopklatki i moment strącenia, to jest raczej nie do zweryfikowania
[img]https://pbs.twimg.com/media/FMDVy2wXsAcVNy8?format=jpg&name=large[/img]
[quote]#post1523990 [quote]nieuznana bramka dla Zabrza , minimalny spalony [/quote]
taki na dwa palce
[img]https://pbs.twimg.com/media/FMDVy2wXsAcVNy8?format=jpg&name=large[/img][/quote]
Ta klatka jest mega gówniana, skąd mam wiedzieć, że to jest moment podania jak piłki noe widać?
[quote]#post1523991 [quote]#post1523990 [quote]nieuznana bramka dla Zabrza , minimalny spalony [/quote]
taki na dwa palce
[img]https://pbs.twimg.com/media/FMDVy2wXsAcVNy8?format=jpg&name=large[/img][/quote]
Ta klatka jest mega gówniana, skąd mam wiedzieć, że to jest moment podania jak piłki noe widać?[/quote]
ano racja, takie sytuacje powinno się puszczać
Niesamowicie Górnik skręcili
Leszek to te betony wciąga nosem
Takie videoweryfikacje (na tym poziomie pewności) zabijają piłkę nożną. Myślę, że nie o to chodziło w idei VAR.
Pisze to w sytuacji gdy dla nas wygrana Zabrzan jest mniej korzystna od remisu.
Już powinno/mogło być 1:0 dla Lecha, ale zamiast wbić piłkę do siatki to Lechici sobie przeszkadzali i ostatecznie koło słupka.
czy na mecze z Lechem w Gdańsku też remontują sektor gości?
[quote]#post1523998 czy na mecze z Lechem w Gdańsku też remontują sektor gości?[/quote]
Oni mają pernamentny acz nieregularny remont tego sektora...
wiesz ...wykonawca zawalił a juz po gwarancji 😂
Naaareszcie 1:0 dla Lecha. Ale chyba spalony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)