Z obecnego Gienka pozostały już tylko wspomnienia o świetnym piłkarzu.
Jak dla mnie sprawia wrażenie lenia.
Może jeszcze jakąś bramkę z wolnego kropnie ale fajerwerków raczej się nie spodziewam.
-
-
Jewhen Konoplanka - witamy w Cracovii!
I tak dociagnie do końca czerwca oraz kontraktu .☹️
Będzie ciepło to trochę bardziej się porusza
[quote]#post1565483 Będzie ciepło to trochę bardziej się porusza [/quote]
Przecież na Ukrainie zimy też srogie to nie Brazylijczyk.
[quote]#post1565483 Będzie ciepło to trochę bardziej się porusza [/quote]
Pojdzie do Zoo z zona i dzieckiem, ewentualnie spacer nad Wisla lub po rynku.
[quote]#post1565486 [quote]#post1565483 Będzie ciepło to trochę bardziej się porusza [/quote]
Przecież na Ukrainie zimy też srogie to nie Brazylijczyk.[/quote]
Ja nie bronie, przepowiadam tylko:)
chłop naczytał się forum i od razu rozbolało go biodro w okolicach czworogłowego 😂
[quote]#post1565492 [quote]#post1565486 [quote]#post1565483 Będzie ciepło to trochę bardziej się porusza [/quote]
Przecież na Ukrainie zimy też srogie to nie Brazylijczyk.[/quote]
Ja nie bronie, przepowiadam tylko:)[/quote]
Niech biega raczej truchta ale nie po Ziemi Świętej.
7 dni później
jak jeszcze raz usłyszę tutaj, że ktoś chce wypierdolić Pana Jewhena Konoplyankę, to przyjadę i sam mu wypierdole.
koniec kropka
[quote]#post1566353 jak jeszcze raz usłyszę tutaj, że ktoś chce wypierdolić Pana Jewhena Konoplyankę, to przyjadę i sam mu wypierdole.
koniec kropka[/quote]
przyłączam się do akcji....
- Edytowany
[quote]#post1566353 jak jeszcze raz usłyszę tutaj, że ktoś chce wypierdolić Pana Jewhena Konoplyankę, to przyjadę i sam mu wypierdole.
koniec kropka[/quote]
to samo bys powiedział po meczu z Koroną czy od razu wolisz wpierdol dostac?
No to jesteście umówieni. Powiedzcie gdzie i kiedy ,przyjdę popatrzeć , można by jakieś bilety rozprowadzić czy co.
[quote]#post1566356 [quote]#post1566353 jak jeszcze raz usłyszę tutaj, że ktoś chce wypierdolić Pana Jewhena Konoplyankę, to przyjadę i sam mu wypierdole.
koniec kropka[/quote]
to samo bys powiedział po meczu z Koroną czy od razu wolisz wpierdol dostac?[/quote]
każdemu się błędy zdarzają, jak widać pan Gienek zrozumiał swój błąd i naprawił to świetną zmianą. Siplaka też byś wypierdolił po ostatnim meczu?
Tak na spokojnie. Kono zagrał pierwszy dobry mecz od dawna... Niech pokaże klasę do końca rundy.
- Edytowany
[quote]#post1566359 [quote]#post1566356 [quote]#post1566353 jak jeszcze raz usłyszę tutaj, że ktoś chce wypierdolić Pana Jewhena Konoplyankę, to przyjadę i sam mu wypierdole.
koniec kropka[/quote]
to samo bys powiedział po meczu z Koroną czy od razu wolisz wpierdol dostac?[/quote]
każdemu się błędy zdarzają, jak widać pan Gienek zrozumiał swój błąd i naprawił to świetną zmianą. Siplaka też byś wypierdolił po ostatnim meczu?[/quote]
to nie błedy a zwykły leń.
przecież Jewhen odcina kupony grajac u nas
Moze dostał z liścia odZielinskiego i wreszcie sie ogarnie
A może trzeba go wpuszczać na podmęczonego rywala
Zawsze staram się być obiektywny więc jak któryś z zawodników zagra słabo czy przejdzie obok meczu pisze to bez owijania w bawełnę .Natomiast , gdy zawodnik da z siebie coś więcej niż odwalenie pańszczyzny , pochwalę i sprawiedliwie / mam nadzieję / ocenię .Dużo w tym wątku było o słabej grze jego bohatera .Który , jak sądzę najlepiej obroni się sam - dobra grą , asystami czy bramkami .
Umówmy się, że stary Kono zniknął a dziś pojawił się nowy , który , gdy będzie grał tak jak dziś zapracuje na nowy kontrakt .
Przyjemnie się na niego patrzy gdy mu się chce tak jak dzisiaj.
Ja odniosłem wrażenie, że chciało mu się przez jakieś 20 minut. Może uprzedzony jestem, ale po gościu z jego cv oczekuję więcej.
Żeby nie było, te 20 minut było super i asysta palce lizać, ale później głównie machanie rękami i domaganie się odgwizdania faulu.
Ale może też być, że po tych 20 minutach piwo wyłączyło mi obiektywny ogląd sytuacji.
Brawo za odwrócenie losów meczu
Na taki poziom grania czekamy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)