Widać "masz zadziorność" może lepiej to wykorzystaj na froncie a dla Cracovii jesteś za słaby.
-
-
Jewhen Konoplanka - witamy w Cracovii!
Dawno pisałem niewidoczny, leniwy. Wstyd !
Masakra wstyd.
Za wiele nie dał drużynie, za to zaszkodził znacznie
Typowy przykład gwiazdy która przyjechała do zapyziałej ligi odcinać kupony, pożegnać ładnie w czerwcu i zapomnieć od gościu.
Drugi Niedzielan wielkie nadzieje a później wielkie rozczarowanie.
Jak to śpiewał Kazik "..ile kasy dać DZIADOWI o stłuszczonych nerkach..."
A może zaproponować mu inną funkcję np.dyrektora sportowego.Nazwisko ma a i Stefan by się skupił tylko na jednej funkcji wiceprezesa 😬
Jeśli nic się nie zmieni w jego grze to w czerwcu powinniśmy się pożegnać . Wolę młodego wilczka, który będzie o swoje walczył aniżeli
wyleniałego ogara .
Kono ma niewątpliwie wysokie umiejętności i możliwości ale brakuje mu bojowości i zadziorności a nasza EK tym stoi . Trzeba dużo biegać , walczyć i to twardo . To co aktualnie daje drużynie to zdecydowanie za mało .
Kono, wypad!
Zdecydowanie zbyt długo czekamy na jego pozytywny wpływ na grę drużyny. Gwiazda z bladym błyskiem. Ława. Wolę żeby grał jakiś młody co zostawi na boisku zdrowie i nie będzie machał rękami.
To następna "gwiazda"po Alvarezie.
Mam trochę inne zdanie. Kono próbuje coś rozegrać, tylko my już od epoki nie przyzwyczajeni jesteśmy do tego.
Napisz w ktorej minucie w pierwszej polowie z korona byla ta proba rozegrania??
No nie moge sobie przypomniec nic...
Była fajna akcja gdzie aż prosiło się o piłę na lewo i chciał tam rzucić, czekał i czekał ale się nie doczekał na bocznego więc i nie rzucił. Jaroszyński nie skumał.
Nie nadaje się do nas, my gramy innym stylem, on do nas nie pasuje.......
[quote]#post1565355 Była fajna akcja gdzie aż prosiło się o piłę na lewo i chciał tam rzucić, czekał i czekał ale się nie doczekał na bocznego więc i nie rzucił. Jaroszyński nie skumał.[/quote]
Woow cale jedno na 40 minut..i jeszcze nieudane bo ktos nie skumal szacun.. a co stanelo na przeszkodzie przytrzymac poczekac dokladnie dograc? Pewnie pressing przeciwnika😆 ...
- Edytowany
No właśnie czekał bardzo długo. dlatego to zapamiętałem. Dłużej nie było sensu, bo musiałby jak kiedyś Ślusarski biec za własnym dośrodkowaniem. Ja tam go nie bronię specjalnie, ale my zagralismy taką wieśniacką piłkę, że trudno wymagać od kogokolwiek rozsadnych podań. To była kopia meczu w Mielcu.
rok czasu. wygrał nam jeden mecz z rakowem, tak to słabizna. Mam nadzieje ze nikt nie wpadnie na pomysł uruchomiena klauzuli wydłużajacej kontrakt o rok... spory zawód. Brać Świerczoka i grać na dwójke napastników
myślisz, że menedżer wyśle ofertę na stefanowego maila?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)