Jprdl...
-
-
Jewhen Konoplanka - witamy w Cracovii!
[quote]#post1547450 jakbym miał takiego Zawodnika w swojej kadrze to bym mu zabronił przekraczania linii środkowej boiska po stracie piłki[/quote]
I wychodzenia z łóżka, bo może sobie skręcić kostkę albo złapać katar!☺
Czyli kupony.... a człowiek się łudził że może jednak chce grać.
Szkodnik
Znajomy z trybun kibic(już emeryt po 70-e , więc proszę nie pytać dlaczego nie walczy w ruskimi) z Kijowa (tam Dynama a u nas - zakłada ,że wojna z ruskimi potrwa 3-4 lata - postanowił już w marcu chodzić na Cracovię i chodzi twardo na każdy mecz) twierdzi ,że Konplianka miał w Kijowie opinie lenia (no ale on grał w Szachtarze więc kibice Dynama naturalnie go nie lubieli ;) )
Wszelako jak z pół drużyny nam ostatnio covida przeszło to może chłop faktycznie chory? Ostatnie 2-a mecze/końcówki zagrał naprawdę obiecująco.
Drumlak bis.
Co za gość.... Szklany chłopak, wygląda mi na pozorowanie. Ale ok L4.
Spierdalaj w hujograjco..
@Khalid#3380 co niby zrobił w Cracovii że tak go bronisz ?Umiejętności ma fakt CV też ale co z tego jak nie przekłada tego dla naszych Pasów.
- Edytowany
Biedactwo, jak nie kontuzja to chory... Może najwyższy czas zakończyć karierę bo żadnego pożytku nie ma z Ciebie.
Dziwna sprawa ........... za tydz bedzie sraczka itp
Niestety Gienku, z tej mąki chleba nie będzie!
Oj Żenia, Żenia, ale z ciebie kawał lenia!
Dzik
Teraz już wiecie dlaczego nam sie udało Go kupić
Piłkarz Konował.
Brak słów ...
[quote]#post1547742 Oj Żenia, Żenia, ale z ciebie kawał lenia![/quote]
Już w 1895 r. Maria Konopnicka pisała:
[i]O większego trudno lenia,
Jak był Konoplyanka Żenia,
- Żadnej pracy się nie boję!
Choćby Słoje... to dostoję!
Gietees?... Straszna nowina!
To jest tylko większa psina!...[/i]
i tak dalej, i tak dalej...
A ja, naiwny, myślałem, że będziemy mieli z niego więcej pociechy niż kurnik z Podolskiego
[quote]#post1547782 A ja, naiwny, myślałem, że będziemy mieli z niego więcej pociechy niż kurnik z Podolskiego [/quote]
Podolski a Konoplyanka to dwie, zupełnie różne historie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)