Nie ma takiej możliwości
-
-
🛠️Pomoc techniczna ⚠️Problemy zgłaszamy jako osobny temat⚠️
Dzięki
Jeśli Ci bardzo zależy na tej informacji, to na kompie:
1. wchodzisz w interesujący Cię wątek, klikasz prawym na wolny polu i wybierasz "pokaż źródło strony" (Firefox) lub "wyświetl źródło strony" (Chrome)
2. naciskasz Ctrl+F i wpisujesz users_posts
3. kopiujesz całą znalezioną linijkę zaczynającą się od user_posts (może być bardzo długa, najlepiej stanąć na początku i nacisnąć Shift+End)
4. wklejasz skopiowany tekst do Worda i naciskasz Ctrl+F i wpisujesz interesujący Cię nick
5. gotowe :)
Możesz w pkt. 2 od razu wpisać interesujący Cię nick ale to zliczy Ci nie tylko posty danej osoby ale również polubienia, które dała.
BuzzY odpiął temat globalnie.
- Edytowany
Przy wklejaniu zdjęc wychodzi cos takiego - [img]System: podano błędny adres obrazu z Facebook]
Tak jest przy wszystkich zdjeciach kopiowanych z Facebooka , z wyjatkiem robionych przeze mnie i kopiowanych z TT .
@hank#159 Gotowe. Zdjęcia umieszczałeś w tagu img (i dobrze), ja to skróciłem że wystarczył sam link. Teraz już jest wymagany tag img, powinno działać.
Dziękuję 😀
36 dni później
Chciałem zamknąć temat Wnioski do Prezesa Filipiaka ! Otwierałem ten temat,na dzisiaj jest nieaktualny.Proszę o zamknięcie tematu.
zamknąłem - prośba o link tutaj najlepiej ;)
https://cracovia.krakow.pl/t/22820-wnioski-do-prezesa-filipiaka/813321
25 dni później
Czy byłaby możliwość dołożenia w wyszukiwarce checkboxa "szukaj tylko w tytułach"? Często wiem jak się wątek nazywał, ale po wpisaniu tytułu wychodzi w pierwszej kolejności 1500 innych wpisów.
Tak
[quote]#post1600244 Czy byłaby możliwość dołożenia w wyszukiwarce checkboxa "szukaj tylko w tytułach"? Często wiem jak się wątek nazywał, ale po wpisaniu tytułu wychodzi w pierwszej kolejności 1500 innych wpisów.[/quote]
Gotowe. Wystarczy kliknąć przycisk filtra "szukaj po nazwie". Wszystkie inne filtry również są brane pod uwagę.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-01/image-png-77746613.png[/img]
Działa, dzięki.
7 dni później
- Edytowany
Gdy chcę wysłać posta z kilkoma zdjeciami pojawia sie napis :
trochę za szybko piszesz, spróbuj ponownie
Dotyczy tematów Piekny jest ten świat , znalezione w internecie , Piękna Polska
[b]Edycja z 12.01.2024 o godz. 12:01 (scalono posty)[/b]
Już jest OK.
50 dni później
Witam z powrotem 🤓 Baza danych została zoptymalizowana, forum powinno być teraz jeszcze szybsze i wydajniejsze.
Dzięki, ale wczoraj wieczorem potrzebna była terapeutyczna moc forum😁
Terapeutycznie to trzeba było się napić po tym co się widziało.
A brak forum akurat wczoraj to zbieg okoliczności jedynie. Za wiele czynników nie do zaplanowania czasowego, przy operacji która miała miejsce. Jak by ktoś szukał teorii spiskowych. ;)
Ważne że juz mogę napisać, że nieoficjalne Ferrari leje tyłek tym oficjalnym w pierwszym wyścigu sezonu WEC.
49 dni później
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/mitsubishi-wrc-jpg-75996983.jpg[/img]
Taki błąd (wielbłąd), nie da się dopasować awatara. Może da się coś z tym zrobić? 😉
Ups! Coś poszło nie tak. Zgłoś administratorowi strony podając dane: [789|21]
- Edytowany
@MITSUBISHI_WRC#10824 dziękuje. Poprawione. Zwróć uwagę, że twój plik jest w JPG. Po zeskalowaniu jakość dramatycznie spada. Jeżeli użyjesz (lub znajdziesz podobny obrazek) w formacie PNG jakość będzie o wiele lepsza 😇
10 dni później
Rozjeżdża mi się forum na telefonie na androidzie. Przeglądarka Chrome.
Nie da się wszystkich postów przeczytać.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/screenshot-2024-04-29-19-52-36-98-40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12-jpg-44150157.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)