Wygrywamy z Rakowem, cwelami, malinowymi a dostajemy gonga u siebie z Łęczną, esencja ekstraklasy.
Brawo Panowanie za dzisiaj, ustabilizujcie forme, udane transfery zimowe i każdego możemy klepnąć
-
-
[19] WKS - CRACOVIA sobota 18 grudnia, 17:30
[quote='wrobelson' pid='1516477' dateline='1639855778']
Zieliński przyszedł do nas i dał nowe życie Cracovii.... chyba każdy miał już dość co tygodniowego marazmu Probierza. :rolleyes:
PS. Za Probierza, Kakabadze prawie w ogóle nie grał, a teraz jest gwiazdą naszej drużyny :)
[/quote]
Tak, bo oprócz 3 pkt, które powinniśmy sobie dopisać tydzień temu, to gra była naprawdę dobra, mało lag na aferę, sporo gry kombinacyjnej, ogólnie fajnie się to oglądało i przede wszystkim oczy nie bolały jak za Dyzmy, nawet jak wygrywaliśmy.
Craaaaacooooviaaaa! Szokująco dobry mecz.
Ogólnie rzecz biorąc, to nasi piłkarze ( tak, piłkarze, nie kopacze) dali nam w dzisiejszym meczu naprawdę sporo radości w tych .ujowych i smutnych czasach.
- Edytowany
.
Taka prawda, na 14 meczów zagrał tylko w trzech.
WEWnik pelne zaskoczenie.. :) wedzilem wedlinki na swetata i nie ogladalem :) wynik bardziej niz pozytywny :) wazne 3 punkty :) smakuja podobnie jak moja kielbaska swiateczne :) czyli wybornie :)
Mecz przegral z 3 butelkami Baczewskiego i butelka malinowki domowej roboty :) ... smak wyrobow naprawede robi robote :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1516485' dateline='1639857216']
WEWnik pelne zaskoczenie.. :) wedzilem wedlinki na swetata i nie ogladalem :) wynik bardziej niz pozytywny :) wazne 3 punkty :) smakuja podobnie jak moja kielbaska swiateczne :) czyli wybornie :)
Mecz przegral z 3 butelkami Baczewskiego i butelka malinowki domowej roboty :) ... smak wyrobow naprawede robi robote :)
[/quote]
jesteś nałogowcem. craxoholikiem :D :D
[quote='squier strat' pid='1516002' dateline='1639484470']
łatwe 2:0 dla Śląska
[/quote]
jak ja lubię się tak mylić,
brawo drużyna,całkiem fajny meczyk :)
Trener Jacek Zieliński po meczu ze Śląskiem Wrocław (18.12.2021):
https://www.youtube.com/watch?v=3dsCAnA5eG8
Nie oglądałem konferencji prasowych pomeczowych z udziałem Michała Probierza ponieważ wk...ło mnie jego przełykanie śliny, picie wody i piep.. głupot. Ale może ktoś oglądał i tutaj pytanie: czy MP dziennikarze zadawali tyle pytań co Jackowi Zielińskiemu?
Jestem bardzo uradowany tym bardziej że nie liczyłem nawet na remis dlatego bardzo dobrze że ekipa Jacka Zielińskiego skopała mi tyłek za co dziękuję i życzę Wszystkim Wesołych Świąt.
Jeszcze raz dziękuję za fajny mecz w naszym wykonaniu.
Gratulacje za dzisiejszy mecz, dawno nie widziałem tak dobrze i dojrzałe grającej Cracovii !!!
Jak można w tydzień przejść taką metamorfozę? Brawo, dobre transfery i walczymy dalej
Metamorfoza niech trwa...Boję się bardziej o te transfery. :idea:
[quote="Endriusza" pid='1516478' dateline='1639855873']
Wygrywamy z Rakowem, cwelami, malinowymi a dostajemy gonga u siebie z Łęczną, esencja ekstraklasy.
Brawo Panowanie za dzisiaj, ustabilizujcie forme, udane transfery zimowe i każdego możemy klepnąć
[/quote]
Tam gdzie przeciwnik prowadzi grę, a my kontrujemy dajemy radę, jeśli musimy prowadzić atak pozycyjny brakuje jakości i rozgrywającego.
Trzy punkty cieszą, nie spodziewałem się, że to osiągniemy na trudnym terenie we Wrocławiu.
Być może moje odczucia są błędne, bo mecz oglądałem niedokładnie na telefonie, ale raczej pierwsza połowa bez szału. Fajnie, że Rapa przystawił głowę, co wychodzi mu dużo lepiej niż dośrodkowania. Zresztą już nie pierwszy raz umie się znaleźć w polu karnym rywala.
Druga cześć meczu lepsza. Mimo prowadzenia jakoś nie oddaliśmy piłki i wyglądało to całkiem nieźle. Cieszy powtarzalność i forma Kakabadze, nareszcie jest ktoś kto potrafi piłkę kopnąć zza 16stki.
Ogólnie druga połowa pod kontrolą. Kiepscy gonili wynik na stojąco i nie stworzyli większego zagrożenia. Brawo PASY.
Pisałem na początku, że wygramy 3:0 jestem zawiedziony....
A tak na prawdę to bardzo miłe zaskoczenie na Święta!!!
Korneliusz dobra rada " nie wrzucaj tylko uderzaj głową "
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)