Kolejny nasz mecz, który udowadnia tezę, że jak przeciwnik chce grać w piłkę to Cracovia potrafi być groźna dla każdego.
Gorzej jak gramy z autobusiarzami.
Fajne zakończenie kiepskiej rundy.
-
-
[19] WKS - CRACOVIA sobota 18 grudnia, 17:30
jak, można, kvrwa, było przegrać ze świniopasami z Łęcznej tydzień temu.??? tego nie rozumiem
K.....a dobry mecz, nareszcie :)
No cureva nie spodziewałem się. Dziękuję
Miłe zaskoczenie, nie spodziewałem się zwycięstwa..
No to mączyński maszeruje do płota że wysłuchać kazania i oddać koszulkę :D
[quote="zejniov" pid='1516437' dateline='1639852298']
jak, można, kvrwa, było przegrać ze świniopasami z Łęcznej tydzień temu.??? tego nie rozumiem
[/quote]
Patrz wyżej na to co napisał Sterby :P
[quote='Sir Pablo' pid='1516443' dateline='1639852386']
[/quote]
Malinowe dziś oddają getry i slipy ;)
[quote='hank' pid='1516449' dateline='1639852597']
[quote='Sir Pablo' pid='1516443' dateline='1639852386']
[/quote]
Malinowe dziś oddają getry i slipy ;)
[/quote]
I dostają kutosa do nosa!
Jakże miłe i niespodziewane zaskoczenie roku! Kurde to był zupełnie dobry w naszym wykonaniu mecz.
Strata do podium do nadrobienia, do rundy wiosennej 2-3 wzmocnienia, ale naprawdę dobre, w tym napastnik i może ten sezon być niespodziewanie naprawdę udany. Panie Jacku?
[quote='Mr.Crowley' pid='1516440' dateline='1639852374']
No cureva nie spodziewałem się. Dziękuję
[/quote]
Nic w tym dziwnego i było to oczywiste (Tomecki nie cytuj mnie z 85 min. pls ;;) ) zakładając wątek przywołałem samego "mistrza Kajaka". Działa!
Łęczna u nas grała autobusem? Nowe, nie znałem.
Co za miła niespodzianka ! DZIĘKUJĘ !
Rewelacja. Ostatni tak dobry mecz to za Zielińskiego.
Ale nie ma co gadać Pelle wali już w chooja pewnie w styczniu już go nie zobaczymy.
Super - dzięki za "zimowanie" z nadziejami
Nie pamiętam kiedy tak dobrze grali nasi obecni kopacze - chyba nigdy
Widać rękę trenera który ma pojęcie jak działać a nie gadać. Z tego pół szrotu wydobył to co mają najlepsze zmotywował i odpowiednio dobrał taktykę. To wreszcie dało się oglądać!
- Edytowany
[quote='Bucky Nome' pid='1516460' dateline='1639853111']
Łęczna u nas grała autobusem? Nowe, nie znałem.
[/quote]
No miałem to samo na myśli ale Sterby by pomyślał, że znowu się do niego doczepiłem :D
W tamtym meczu to myśmy akurat postawili autobus :P :P ale nic z niego nie wyszło, a atak nie istniał. Mecz do zapomnienia, żyjmy i cieszmy się dzisiejszym zwycięstwem.
Zieliński przyszedł do nas i dał nowe życie Cracovii.... chyba każdy miał już dość co tygodniowego marazmu Probierza. :rolleyes:
PS. Za Probierza, Kakabadze prawie w ogóle nie grał, a teraz jest gwiazdą naszej drużyny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)