wierze ze prezes widzi co on wyprawia
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
A co robi pseudo trener z tymi pilkarzami jak ich ustawia ?
Kurwa mać, mam wrażenie że nie widzi Pan to co dzieje się na boisku.
Zostaje Oshima który gra gówno a ściąga Pan Maigaarda który gra nieźle.
To jest niepojęte !!! Kolejne 2 punkty stracone.
Mam dość !!!!!!!
Do zmiany Oshima, Rakoczy i Kaka a schodzi Maigaard . Chyba oglądamy inny mecz .
jakie glupie by nie byly te zmiany to bylt ZA PÓŹNO !!!!
Tak jak pisałem ostatnio..Jacek już nie panuje nad zespołem. Wystarczy już..
potencjal tej druzyny jest karygodnie marnowany
> Zejdźcie na ziemię , najlepsza piłkę gralismy za Zielińskiego , teraz jak wreszcie ta kadra jest w miarę to też zaczynamy grać coraz lepiej , przesuwanie , pressing , gra piłką te aspekty idą do przodu , jesteśmy nieskuteczni i tutaj leży problem
Po co skuteczność, jak od 20 do 70 minuty bronimy wyniku 1:0 a od 70 do 90 minuty bronimy 1:1.
Pań Jacek chyba się żeczywiście pogubił:
1. Zmiany robi z dupy.
2. Widzi coś w Oshimie, a to jest chaos i strata.
3. Wspólnie Marcinem C. - postawili Madejskiego na równi mocno pochyłej i ten się stacza.
4. Ma problem z zarządzaniem grą zespołu przez 90 minut.
Jeśli nie będzie wygranej z Zydzewem to nie chce Jacks już widzieć w naszym klubie..
Dajemy Zielińskiemu następna szansę do meczu z tym tamtym a on gubi punkty remisując np. z Koroną lub przegrywa frajersko przez źle zmiany z Wartą . Piłkę w miarę ładna za Zielińskiego graliśmy ale za jego pierwszym przyjściem do Cracovi teraz to nie gramy ani ładnie ani skutecznie pokazuje to miejsce w tabeli oraz frekwencja .
[quote]#post1608707 Jeśli nie będzie wygranej z Zydzewem to nie chce Jacks już widzieć w naszym klubie..[/quote]
Nie jeśli , już dawno powinien być wytypowany następca
P.s. kto był trenerem Zagłębia jak Drożdż był tam prezesem ?
[quote]#post1608716
P.s. kto był trenerem Zagłębia jak Drożdż był tam prezesem ? [/quote]
Tutaj są trenerzy Lubina z lat 2018-2019, kiedy Prezes im szefował. Nic nadzwyczajnego.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-03/screenshot-20240310-092638-samsung-internet-jpg-33870438.jpg[/img]
Stokowiec wolny!!!Znajo sie z prezesem😉 😉 😉
[quote]#post1608720 Stokowiec wolny!!!Znajo sie z prezesem😉 😉 😉 [/quote] tak mało śmieszne hak twoje słynne kotlety...
[quote]#post1608726 [quote]#post1608720 Stokowiec wolny!!!Znajo sie z prezesem😉 😉 😉 [/quote] tak mało śmieszne hak twoje słynne kotlety...[/quote]
Bo to ktoś od napierdalania bezsensownych postów nie ma nic wspólnego z kibicowaniem.
Mało chyba wiesz i chyba go nie znasz :)
Proponuję odróżniać rzeczywistość o szydery😁
- Edytowany
Nie wiem dokladnie co Zielinski zawinil, bo ogladalem tylko skrot, ale z tego okrojonego materialu wywnioskowalem,ze ciezko polaczyc osobe Trenera z sytuacjami Maigaard'a i Sokolowskiego. Oczywiscie istnieje jakies tam prawdopodobienstwo, ze kazal im tak kiepsko strzelac, ale raczej niewielkie. Rzut oka na lawke rezerwowych tez daje duzo do myslenia, zbyt wielkich mozliwosci manewru nie ma.
Warunkiem przedłużenia umowy z JZ miały być ponoć utrzymanie i rozwój młodzieży.
Czy Jacula robi komuś na złość?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)