Odpalasz konferencję przed/po meczu i nie ma stękania, marudzenia, gierek i czepiania się. Odrobina normalności, tylko tyle trzeba, żeby ucieszyć kibica.
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
Co tu dużo mówić, klasy się nie kupi i tyle w temacie!
Jedziemy dalej Panie Trenerze!
Dziękujemy za wczorajszy mecz,za mądrość w ustawieniu drużyny. Tylko się cieszyć, dwa tygodnie temu wygrana z wicemistrzem i zdobywcą pp, wczoraj z mistrzem . Atmosfera na trybunach i wokół Cracovii się odbudowuję,wypada licznie wstawić się na mecz z Łęczną i z optymizmem czekać na rundę wiosenną.
[quote='Orlean' pid='1514829' dateline='1638785073']
Dziękujemy za wczorajszy mecz,za mądrość w ustawieniu drużyny. Tylko się cieszyć, dwa tygodnie temu wygrana z wicemistrzem i zdobywcą pp, wczoraj z mistrzem . Atmosfera na trybunach i wokół Cracovii się odbudowuję,wypada [b]licznie[/b] [b][size=small]wstawi[/size][/b][size=small][b]ć[/b][/size][color=inherit][size=small][font=sans-serif] się na mecz z Łęczną i z optymizmem czekać na rundę wiosenną.[/font][/size][/color]
[/quote]
Byle zbyt liczni się na meczu z Łęczną nie wstawili zbyt mocno. Bo wczoraj był taki jeden na A, który stracił kontakt z rzeczywistością i nie wiem gdzie ostateczne wytrzeźwiał.
[quote='leszeczek' pid='1514830' dateline='1638785377']
Dziękujemy za wczorajszy mecz,za mądrość w ustawieniu drużyny. Tylko się cieszyć, dwa tygodnie temu wygrana z wicemistrzem i zdobywcą pp, wczoraj z mistrzem . Atmosfera na trybunach i wokół Cracovii się odbudowuję,wypada [b]licznie[/b] [b][size=small]wstawi[/size][/b][size=small][b]ć[/b][/size][color=inherit][size=small][font=sans-serif] się na mecz z Łęczną i z optymizmem czekać na rundę wiosenną.[/font][/size][/color]
[/quote]
Byle zbyt liczni się na meczu z Łęczną nie wstawili zbyt mocno. Bo wczoraj był taki jeden na A, który stracił kontakt z rzeczywistością i nie wiem gdzie ostateczne wytrzeźwiał.
[/quote]
Zimno jest, to trza się napić :)))))))))))
[img]https://scontent.frix7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/264457964_4539292656140334_2165972651958320740_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CLoiRoAgWeYAX9PJskA&_nc_ht=scontent.frix7-1.fna&oh=80d2113a18916ff85e29406223dcff61&oe=61B2BC76[/img]
[quote='leszeczek' pid='1514830' dateline='1638785377']
[/quote]
[/quote]
Na E też taki był ale choć całkiem fajnie w miare możliwości starał się "prowadzić" doping .
33-letni Mateusz Sobota, który pełnił funkcję asystenta trenera Jacka Zielińskiego, odchodzi z Cracovii.
- Edytowany
Z trenerem Zielińskim po przegranym meczu potrafię zaśpiewać czy wygrywasz czy nie...ale często nie muszę. :idea:
Jeeest spirit!
[quote='Rafi' pid='1514750' dateline='1638746249']
A niech nas prowadzi nawet do 70-tki.
[/quote]
Odpie...ol się od 70+ smarkaczu :D
Dowiedziałem się z konferencji przedmeczowej, ze w sprawie van Amersfoorta nic się nie zmieniło bo profesor jest w Szwajcarii.
Zima idzie, dyrektor sportowy śpi przy kominku. Tu się nic nie zmieni, masakra jakaś..
Jaki by trener nie przyszedł, to ciągle jest klub mem.
Czekam dalej.
A to ciekawe, bo na meczu z Legią był tylko nie miał czasu na rozmowy, bo świętował 3 punkty.
Przecież nie będzie negocjował po meczu w którym koleś strzela bramkę dającą zwycięstwo :D
Poczeka aż sobie coś zrobi.
A mnie konferencje przedmeczowe strasznie drażnią, i te ciągłe pytania o skład i taktyke. Usunąć je zostawić tylko konferencje pomeczowe. Dodatkowo fajnie jak by powalczyć o dodatkowe konferencje w trybie Q&A od kibiców do klubu nie tylko z udziałem Pana Jacka ale też innych przedstawicieli klubu,piłkarzy, ludzi hokeja
To jest kłamstwo, wczoraj filipiak był w Krakowie
Ma przecież samolot wiec jest to jak skok przez płot, hyc i jest . ;)
[quote='maczcz' pid='1515431' dateline='1639211253']
A mnie konferencje przedmeczowe strasznie drażnią, i te ciągłe pytania o skład i taktyke. Usunąć je zostawić tylko konferencje pomeczowe. Dodatkowo fajnie jak by powalczyć o dodatkowe konferencje w trybie Q&A od kibiców do klubu nie tylko z udziałem Pana Jacka ale też innych przedstawicieli klubu,piłkarzy, ludzi hokeja
[/quote]
1. Konferencje przedmeczowe =
co by tu powiedzieć ... aby nic nie powiedzieć :exclamation:
2. konferencje pomeczowe:
a) po wygranym:
... graliśmy to co było założone
b) po remisie:
... nie wszystkie założenia taktczne zostały zrealizowane, ale osiągnęliśmy max na co było nas stać :exclamation:
c) po przegranej:
nie wszystkie założenie zostały spełnione, ale sędzia nie był w najlepszej dyspozycji :exclamation:
:D
WYDRUKOWAĆ, TRZYMAĆ ... 3 LATA BĘDZIE SŁYŻYĆ :exclamation:
[b][u]MIŚ/BAREJA[/u][/b]
Krzysiu, powkładaj klocki do pude[size=small]ł[/size]ka i do spania.
PS: Faktycznie brakuje charkania i prdlnia 3po3
[quote='krzys67Bytom' pid='1515517' dateline='1639254974']
[quote='maczcz' pid='1515431' dateline='1639211253']
[/quote]
1. Konferencje przedmeczowe =
co by tu powiedzieć ... aby nic nie powiedzieć :exclamation:
2. konferencje pomeczowe:
a) po wygranym:
... graliśmy to co było założone
b) po remisie:
... nie wszystkie założenia taktczne zostały zrealizowane, ale osiągnęliśmy max na co było nas stać :exclamation:
c) po przegranej:
nie wszystkie założenie zostały spełnione, ale sędzia nie był w najlepszej dyspozycji :exclamation:
WYDRUKOWAĆ, TRZYMAĆ ... 3 LATA BĘDZIE SŁYŻYĆ :exclamation:
[b][u]MIŚ/BAREJA[/u][/b]
[/quote]
przecież nie ma przymusu oglądania tego
Ale, że się doczekamy Probierzotalibów to się nie spodziewałem ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)