Ja idę zobaczyć jak pięknie wygląda okolica ławki rezerwowych gospodarzy bez łysego buca.
-
-
[15kolejka]Cracovia- Racovia,22 listopada(poniedziałek), godz.20.30
Też przyjdę , bo kibicuję Pasom nie trenerom czy prezesom .
Miałem przyjść dopiero jak będziemy w pierwszej piątce, ale zmiana trenera może zmienić moje nastawienie.
Ciekawe kto poprowadzi Pasy w tym meczu.
Jednak nie opuszczam meczy Pasów bo łysego buca już nie ma.
Będę bardzo ciekawy co pod wodzą nowego trenera zademonstrują piłkarze .Czy pokażą, że nimi są czy potwierdza opinie o szrocie .
Wogóle nie rozumiem rozważań pójdę - nie pójdę.
Idę i koniec. I przestańcie pier...
[quote='hryztuz' pid='1511371' dateline='1636494799']
[/quote]
Łatwiej coś skrobnąć na kompie, szukać wymówek, niż wziąć d.upę w troki i kibicować na stadionie, tym bardziej, że zimno się robi.. Robicie to dla Cracovii a nie dla najemników!
[quote='ZbigniewT' pid='1511390' dateline='1636526040']
[quote='hryztuz' pid='1511371' dateline='1636494799']
[/quote]
Łatwiej coś skrobnąć na kompie, szukać wymówek, niż wziąć d.upę w troki i kibicować na stadionie, tym bardziej, że zimno się robi.. Robicie to dla Cracovii a nie dla najemników!
[/quote]
Wiesz prekursor Kruszyna wprowadził kiedyś modę na przechwalanie się jak to fajnie[b] nie iść [/b]na Cracovię :D
Drżyjcie Rakowianie , bo my pod wodza nowej miotły własnie na was się przełamiemy ! :)
I dalej mi się to podoba... niczym mnie nie przekonali do tej pory ze warto isc ogladac to badziewie na zywo... w domu wygodniej... Var jest... mozna powiedziec ze "swiatowo" ;)
W domu wygodniej - na pewno tylko, że żona ma parę godzin spokoju od moich wrzasków - zwłaszcza podczas niedzielnego meczu . Trzeba kobiecie zapewnić choć troszkę luzu . ;)
A siedź sobie gdzie Ci dobrze , ale dlaczego innych namawiać?
Nic chyba z nauk śp Prezesa dr. Kality nie wyciągnąłeś :(
Ktokolwiek będzie nas w tym meczu prowadził jako Trener, to apeluję o nieje.banie go po ewentualnej porażce. Gramy jakby nie patrzeć z jedną z najlepszych ekip w kraju na ten moment, nie zapominajmy o tym.
Myślę, że zobaczymy na boisku inną Cracovię .Grającą w piłkę nożną .
[quote='hank' pid='1511444' dateline='1636545841']
Myślę, że zobaczymy na boisku inną Cracovię .Grającą w piłkę nożną .
[/quote]
Myślisz, że po czteroletnim wpajaniu drużynie antyfutbolu wyjdą za parę dni odmienieni jak za dotknięciem zaczarowanej różdżki? Moim zdaniem jeszcze długo będziemy pić piwo nawarzone przez nadtrenera Michołka. Spodziewam się jakiś efektów dopiero po przerwie zimowej. Obym się mylił i chciałbym żebyś miał rację.
- Edytowany
[quote="Khalid" pid='1511437' dateline='1636544104']
[/quote]
Wskaz mi posta w ktory pisalem do kogos zeby nie szedl i zjadl kotleta?? choc jeden post....
Kazdy jeden post pisze w swoim imieniu i nigdy nikogo nie namawialem zeby nie szedl na mecz.. bo kolo fiuta mi to lata....
[quote='KruszynaKSC' pid='1511457' dateline='1636549528']
[quote='Khalid' pid='1511437' dateline='1636544104']
[/quote]
Wskaz mi posta w ktory pisalem do kogos zeby nie szedl i zjadl kotleta?? choc jeden post....
Kazdy jeden post pisze w swoim imieniu i nigdy nikogo nie namawialem zeby nie szedl na mecz.. bo kolo fiuta mi to lata....
[/quote]
Ze swoimi opowiastkami o kotletach jesteś bardzo przekonywujący.. :)
[quote='ZbigniewT' pid='1511460' dateline='1636549765']
[quote='KruszynaKSC' pid='1511457' dateline='1636549528']
[quote='Khalid' pid='1511437' dateline='1636544104']
[/quote]
[/quote]
Ze swoimi opowiastkami o kotletach jesteś bardzo przekonywujący.. :)
[/quote]
Krótko mówiąc nie jesteś Kruszyna lobbystą tylko influencerem ( nie wiem czy tak to się pisze ) :D
O kurcze az musze sprawdzic co to ten influencer.... musze zobaczyc czy mnie czasem nie obrazasz ;)
Karvina na pewno kotletem nie przekonam ;)
[quote='KruszynaKSC' pid='1511467' dateline='1636550806']
O kurcze az musze sprawdzic co to ten influencer.... musze zobaczyc czy mnie czasem nie obrazasz ;)
Karvina na pewno kotletem nie przekonam ;)
[/quote]
Sojowym? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)