[quote='Rock' pid='1510167' dateline='1636148543']
Obajtek stwierdził, że za mało pompuje w psiarnię i poza zwykłym sponsoringiem dorzuca im jeszcze kasę na mecz derbowy.
[img]https://i.ibb.co/ngvMvbM/obraz.png[/img]
[/quote]
Tym bardziej trzeba wygrać, oprócz gry o panowanie w mieście dochodzi walka z systemem.
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
- Edytowany
[quote='maciek72' pid='1510171' dateline='1636152046']
[quote='Rock' pid='1510167' dateline='1636148543']
Obajtek stwierdził, że za mało pompuje w psiarnię i poza zwykłym sponsoringiem dorzuca im jeszcze kasę na mecz derbowy.
[img]https://i.ibb.co/ngvMvbM/obraz.png[/img]
[/quote]
Tym bardziej trzeba wygrać, oprócz gry o panowanie w mieście dochodzi walka z systemem.
[/quote]
Obajtek bardzo dobrze pasuje do tego psiego qrwiska.Tam jest ich mnóstwo takich "czystych"jak i on...
Śniło mi się, że Dzik im jebn@ł hat-tricka. Oby to był dobry omen.
[quote='DiegoKSC' pid='1510177' dateline='1636185885']
[/quote]
Za dużo jesz przed snem ;)
Kolego Sterby, ostatni posiłek przed 17. Zbijam trójglicerydy ;-)
[quote="DiegoKSC" pid='1510179' dateline='1636186553']
Kolego Sterby, ostatni posiłek przed 17. Zbijam trójglicerydy ;-)
[/quote]
dlatego Ci sie dziczyzna snila bos zglodnial :P
A na powaznie to takie derby bez glupiego wywiadu generala to nie derby.. nie ma sie z czego i z kogo posmiac...
- Edytowany
[/quote]
Mnie się śniło że karny jest Alvarezie i skutecznie go wykonuje i wygrywamy skromnie 1:0.Sny mara w Pana Boga wiara oby nie było odwrotnie i żeby punkty nie trafiły do dziadów.
Niestety na trójglicerydy pomagają skutecznie tylko tabletki. Obojętnie jak, każdy inny wynik niż nasze zwycięstwo będzie skandalem.
Jak dla mnie mogą być trzy samobóje, trzy bramki tyłkiem Dzika itd., byle by zwycięstwo!!! ;)
[quote='mariusz' pid='1510182' dateline='1636187765']
[/quote]
Mnie się śniło że karny jest Alvarezie i skutecznie go wykonuje i wygrywamy skromnie 1:0.Sny mara w Pana Boga wiara oby nie było odwrotnie i żeby punkty nie trafiły do dziadów.
[/quote]
A mnie się dzisiejszej nocy śniło, że spałem na Wawelu . W kwestii snów ktoś, coś ?
[quote='sterby' pid='1510183' dateline='1636188175']
Niestety na trójglicerydy pomagają skutecznie tylko tabletki. Obojętnie jak, każdy inny wynik niż nasze zwycięstwo będzie skandalem.
[/quote]
Ruch, brak alko, karczochy + ekstrakt ze skórek winogron + gold omega sport z największą zawartością EPA/DHA (nie ma lepszej u nas w Polsce). U mnie i spadło o 35% w miesiąc. EOT
[quote='hank' pid='1510209' dateline='1636197159']
[quote='mariusz' pid='1510182' dateline='1636187765']
[/quote]
[/quote]
A mnie się dzisiejszej nocy śniło, że spałem na Wawelu . W kwestii snów ktoś, coś ?
[/quote]
W krypcie? Tak na stałe? ;)
Zakonczyly sie wlasnie derby Manchesteru... City zjadlo United... nie istnieli mimo ze United gralo u siebie... Absolutna dominacja City... United poprostu biegalo bez celu przeszkadzajac nie robiac doslownie nic z przodu... City robilo co chcialo...
Dlaczego to pisze w tym watku??
Bo zycze Wam i sobie zeby jutrzejszy mecz mial taki sam przebieg jak ten dzisiejszy ... czekam na taki mecz gdzie nasi wychodza na ubekow i jada z nimi jak z goownem ...robia co chca .. w pierwszej polowie sciagaja im spodenki a w drugiej dymaja ich az milo... wygrac wyraznie bez pomocy sedziego z kilkoma bramkami roznicy... tego Wam zycze :)
[/quote]
Czy Groooby Marcos jest do gry?!
[quote='Les' pid='1510238' dateline='1636215460']
[/quote]
[/quote]
podobno jest
[quote='Miechowianin' pid='1510050' dateline='1636055065']
[quote='srk' pid='1510045' dateline='1636051660']
Czy wiadomo gdzie ten mecz będzie można obejrzeć ? Nie chodzi mi o koniecznie płatne źródła ...
[/quote]
Na tę okazję myślę że warto wykupić canal + online, teraz jest oferta że można skorzystać z vouchera i wychodzi 10 zł za miesiąc, potem 30 zł, ale jak nie chcesz przedłużać to możesz anulować w każdej chwili. Tu masz link: https://kup.pl.canalplus.com/kody/premier-league
[/quote]
Dziękuję, do tej pory unikałem C+ jak ognia ale gdzieś trzeba obejrzeć naszych :/ A czy są w Krakowie jakieś puby gdzie spokojnie można wejść i z innymi pasiakami obejrzeć mecz przy piwku ? Mieszkam tu od 3 lat i dopiero teraz wychodzę z piwnicy :D
[quote='tomecki' pid='1510067' dateline='1636092732']
Ostatnio tu na forum czytałem , że nie tylko Cracovia, ale ponoć i Victoria Jaworzno też nie wybacza.
[/quote]
[size=small]Moje regiony - ale pierwsze słyszę :)
[/size][quote='VelVet' pid='1510139' dateline='1636133852']
"Wygląda na to, że Jan Kliment i Aschraf el Mahdioui będą gotowi na derby Krakowa." -psiteria.pl
Pytanie do forumowiczów, którzy oglądają ich mecze, czy te dwa kulawe burki są faktycznie wzmocnieniem ? :)
[/quote]
[size]
Kliment moim zdaniem tak, jest wzmocnieniem ale może ze dwa mecze widziałem w jego wykonaniu, a tego drugiego - pierwsze słyszę[/size]
[quote='srk' pid='1510245' dateline='1636219003']
A czy są w Krakowie jakieś puby gdzie spokojnie można wejść i z innymi pasiakami obejrzeć mecz przy piwku ? Mieszkam tu od 3 lat i dopiero teraz wychodzę z piwnicy :D
[/quote]
W centrum normalnie tak, ale w dniu derbowym ryzyk fizyk.
Na pasiastych osiedlach tak.
[quote='zejniov' pid='1510240' dateline='1636216517']
[quote='Les' pid='1510238' dateline='1636215460']
[/quote]
[/quote]
podobno jest
[/quote]
Do gry na pewno nie.
Ale turlania się po boisku to pewnie tak.
Piłkarsko jesteśmy o wiele silniejsi. Niestety psy często wygrywają derby przez stres Naszych. Profesjonalni piłkarzy a 20-30000 ludzi robi na nich wrażenie. Specyficzna akustyka stadionu przez to doping ich młyna faktycznie może splatać nogi, przy full ludzi źle się tam gra przyjezdnym.
piłkarsko przeciętni oni i my. tak naprawdę będzie zależeć od dyspozycji dnia. fajnie byłoby przełamać złą passę, bo te mecze od 2017 nam ewidentnie nie siedzą.
2-2 bym typował bez emocji, serce wiadomo każe postawić na nas
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)