Na pewno będą delegacje wszystkich zgód I układów, nie wiem co w tym dziwnego.
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
żeby to nie przerodziło się w akcję happeningową popierającą dotychczasowe działania Biedaka jego przydupasów
Ja się boje, by po ewentualnej porażce nie zrobiono z kopaczami lokomotywy i nie zaśpiewano "jesteśmy z wami" ;) :D
Na szczęście tego nie zobaczymy, bo te derby WYGRAMY!
mogę już lecieć do buka? ;)
Leć jak najszybciej, bo im bliżej meczu tym kurs będzie niższy
[quote='wrzo.ksc' pid='1509742' dateline='1635765648']
[/quote]
Dziwne jest to, że jakoś chyba zapomniano w tym wszystkim o kibicach Cracovii. A kilku by się pewnie chciało wybrać.
[quote='wrobelson' pid='1509702' dateline='1635722998']
W obecnej sytuacji to gts musi się bać nas, a nie my ich :cool:
gts gra totalny antyfootball, nie strzelają w ogóle bramek.
[/quote]
Od kilku lat są bardzo słabi a i tak nie możemy im dokopać.4 lata ogrodnika i tylko 1 zwycięstwo... Najważniejsza jest tabela końcowa według niego :(
głupie pie.rdo.lenie w tym dorównuje Filipiakowi.
[quote='mariusz' pid='1509764' dateline='1635780913']
[quote='wrobelson' pid='1509702' dateline='1635722998']
W obecnej sytuacji to gts musi się bać nas, a nie my ich :cool:
gts gra totalny antyfootball, nie strzelają w ogóle bramek.
[/quote]
Od kilku lat są bardzo słabi a i tak nie możemy im dokopać.4 lata ogrodnika i tylko 1 zwycięstwo... Najważniejsza jest tabela końcowa według niego :(
głupie pie.rdo.lenie w tym dorównuje Filipiakowi.
[/quote]
Pawda jest taka ze Ogrodnik musi improwizowac pod swoja modłę... Jak nie idzie w derbach to tabela najwazniejsza,. Jakby bylo dowrotnie to by mowil odwrotnie...
A jest szansa ze wroci Grooby Marcos?
Jest szansa, ma zacząć już normalne treningi.
Dzikiem na nich!
[quote='leszeczek' pid='1509763' dateline='1635778724']
[quote='wrzo.ksc' pid='1509742' dateline='1635765648']
[/quote]
Dziwne jest to, że jakoś chyba zapomniano w tym wszystkim o kibicach Cracovii. A kilku by się pewnie chciało wybrać.
[/quote]
Skoro na finał PP osiedla dostały po 20 biletów to czemu inaczej miałoby być na derby...
To zapytam inaczej, bo widzę, że mnie nie rozumiesz. Na derby się nie wybieram, z powodu, który podałem wyżej. Ale na PP się wybierałem. Chciałem pojechać z synem. Obaj mamy karnety. Ja nawet na niektóre mecze PP jeździłem. Fakt, nie na wiele, ale na tych bliższych starałem się być. I nie było dla nas biletu bo "osiedla dostały po 20". Ilu tych chłopaków z osiedli ma karnet? Ilu z nich pojawia się na "zwykłych" meczach?
A w zasadzie to szkoda dyskutować, bo widać, że Stowarzyszenie ma podobne podejście do takich jak ja kibiców co zarząd, więc "Murem za Probierzem" i do przodu.
- Edytowany
w sumie ta sama dyskusja, jakies zjebane ofc , a zwykly karnetowicz nie ma nawet podejscia, chiwd
poweim ze nawet jestem w ofc, ale nie mam pojecia o zadnych biletach, na PP rowniez zaden ifno do mnie nie doszlo, widocznie jak sa, to info i tak zostaje przy tych ktorzy maja reke na pulsie a szaraczkow jebac...
[quote='ian thorpe' pid='1509751' dateline='1635768110']
Ja się boje, by po ewentualnej porażce nie zrobiono z kopaczami lokomotywy i nie zaśpiewano "jesteśmy z wami" ;) :D
Na szczęście tego nie zobaczymy, bo te derby WYGRAMY!
[/quote]
Wygrana przy takiej formie gts-u to jest obowiązek!!! gdy awansowali∂my 1 1982 roku do I ligi przez dwa sezony nie przegraliśmy derbów!!! (3 remisy i wygrana, chociaż u nich grali reprezentanci Polski. Ale wtedy mieliśmy trenerów a teraz mamy ogrodnika celebrytę, więc wszystko jest możliwe.
Ps. czy dalej tak pięknie biegają na treningach u ogrodnika?
[quote='leszeczek' pid='1509796' dateline='1635845226']
To zapytam inaczej, bo widzę, że mnie nie rozumiesz. Na derby się nie wybieram, z powodu, który podałem wyżej. Ale na PP się wybierałem. Chciałem pojechać z synem. Obaj mamy karnety. Ja nawet na niektóre mecze PP jeździłem. Fakt, nie na wiele, ale na tych bliższych starałem się być. I nie było dla nas biletu bo "osiedla dostały po 20". Ilu tych chłopaków z osiedli ma karnet? Ilu z nich pojawia się na "zwykłych" meczach?
A w zasadzie to szkoda dyskutować, bo widać, że Stowarzyszenie ma podobne podejście do takich jak ja kibiców co zarząd, więc "Murem za Probierzem" i do przodu.
[/quote]
Wiem o co chodzi. Kiedys, przed derbami bylo info ze pierwszsnstwo maja wyjazdowicze. Jak widzialem pozniej kto byl na meczu to szok. Bo nie chodzą na domowe , a nie mowiac o wyjazdach... Ogolnie niewiele z pilką mają wspolnego
Co derby to narzekanie.... smiem twierdzic że osoby udzielajace sie ponad chodzenie na mecze domowe nie mają problemu z biletem na derby. EOT
- Edytowany
[quote='wrzo.ksc' pid='1509803' dateline='1635848753']
Co derby to narzekanie.... smiem twierdzic że osoby udzielajace sie ponad chodzenie na mecze domowe nie mają problemu z biletem na derby. EOT
[/quote]
To może odpowiesz na pytanie jak się udzielają ci którzy nie mają problemu z biletami, bo na wyjazdach liczba jest znacznie poniżej 1000. Podobnie na D. Mój syn ma karnet na D. Zgadnij czy miał szansę na bilet na derby.
Z czystym sumieniem stwierdzisz, że udzielają się bardziej niż ci śmieszni karnetowicze, których stowarzyszenie traktuje tak samo jak zarząd?
I jeśli narzekanie jest co derby, to może ktoś by się zastanowił czy ta dystrybucja wejściówek jest o.k.
EOT
[quote='paulo' pid='1509781' dateline='1635832688']
Dzikiem na nich!
[/quote]
Byle ktoś nie poszedł ze strzelbą na Dzika ;) .Trzeba uważać .
GTs słaby i chyba w szatni też nie najlepiej. Jak tego nie wygramy to jesteśmy słabi do potęgi.
Czytałem przed chwila pierdy na interii na temat procentowych szans na spadek. Lech 2%....... GTS 10% , MY i CWKS -40%.
co to za ajnsztajny statystyki dajace -40% szans ? jakis artykul czy tworczosc internetowa w komentarzach? czy tak ci sie napisalo Tom?
[quote='hank' pid='1509822' dateline='1635855521']
[quote='paulo' pid='1509781' dateline='1635832688']
Dzikiem na nich!
[/quote]
Byle ktoś nie poszedł ze strzelbą na Dzika ;) .Trzeba uważać .
[/quote]
Forbes wygladal na mysliwego ale mu zabrali licencje i juz nie postrzela :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)