[quote="Jarek44" pid='1506467' dateline='1633183132']
Mnie rozwaliła ostatnia euforia po Gliwicach... Tak sobie pomyślałem - nasi kibice są "dwubiegunowi". Trener jest zajebisty, prezes do zaakceptowania i jedziemy na miszcza...
[/quote]
Ale pierdolisz. Wskaż mi jeden post gdzie ktokolwiek wychwalał prezesa czy trenera. Rozumiem że jako kibice mamy płakać że nasza Cracovia zagrała świetny mecz i go wysoko wygrała? Dzisiaj jest dramat i trzeba ganić ale twój post to zwykle gówno.
-
-
[10 kolejka] Cracovia-Stal Mielec,2 października, 15:00(sobota)
- Edytowany
Ale mnie to irytuje... gramy mecz u siebie z "ogórkami" i ledwo oddychamy na boisku bo przeciwnik robi sobie co tylko chce :dodgy:
Rodin i Jugas to parodia piłki, golić frajerów kilku forumowiczów pisało. Mówiłem że my mamy drużynę na spadek. Zepną duppe w kilku meczach. Nie ma charakteru ta drużyna, ducha zwycięscy. Będzie my bić się utrzymanie i to z samym sobą. I ztym trenerm na dodatek...
Ratujemy mecz Loshajem...
[quote='3lvis' pid='1506476' dateline='1633183514']
[quote='Jarek44' pid='1506467' dateline='1633183132']
Mnie rozwaliła ostatnia euforia po Gliwicach... Tak sobie pomyślałem - nasi kibice są "dwubiegunowi". Trener jest zajebisty, prezes do zaakceptowania i jedziemy na miszcza...
[/quote]
Ale *****. Wskaż mi jeden post gdzie ktokolwiek wychwalał prezesa czy trenera. Rozumiem że jako kibice mamy płakać że nasza Cracovia zagrała świetny mecz i go wysoko wygrała? Dzisiaj jest dramat i trzeba ganić ale twój post to zwykle gówno.
[/quote]
Naprawdę 3lvis nie czujesz bluesa???
[quote="Endriusza" pid='1506480' dateline='1633183901']
[/quote]
to reprezentant kosowa... on umi gra w pilke!
;)
[quote='KruszynaKSC' pid='1506483' dateline='1633184188']
[quote='Endriusza' pid='1506480' dateline='1633183901']
[/quote]
to reprezentant kosowa... on umi gra w pilke!
;)
[/quote]
I to po grze u nas, ponownie w reprezentacji... Ja się k***** na piłce ewidentnie nie znam, chyba przerzucę się na warcaby;)
Pelle tragedia dziś
[quote='Jake Blues' pid='1506486' dateline='1633185479']
Pelle tragedia dziś
[/quote]
Dostosował się do reszty kolegów z zespołu
Ale ta Stal jest słaba.. Mogliśmy ich przeczekac ta 1 połowę..
Obrazek w C+ zajebisty... ktoś tłumaczy Januszowi futbolu, że to my strzeliliśmy :D
Mieszane uczucia....z jednej strony ten remis jest bardzo cenny, z drugiej bardzo słaby :rolleyes:
Remis tylko przez to, że gramy w obronie jak spadkowicz.
Ze Stalą należy wygrać.. Stracone 2 punkty..
Najważniejsze, że seria bez porażki utrzymana i w końcu da się patrzeć na naszą grę, Stal też tak słaba nie jest.
dwóch i do tego słabych stoperów w kadrze bo Janusz czeka na Jablonskiego :D
filipiakowszczyzna
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1506496' dateline='1633188195']
dwóch i do tego słabych stoperów w kadrze bo Janusz czeka na Jablonskiego :D
filipiakowszczyzna
[/quote]
Jaja będą dopiero jak się okaże, że Jablonsky jest bez formy po rocznej przerwie.
Juhas i Rodin przerwy w grzebie mają a to co dzisiaj zagrali to nie mam słów .
Obrońcy w stylu polczaka i wasiluka.
[quote='kriss7' pid='1506507' dateline='1633191012']
Obrońcy w stylu polczaka i wasiluka.
[/quote]
A taktyka ogrodnika w stylu wąsa z bodajże Piastem .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)