Dwóch młokosów w środku pola, drewniak Balaj, Rupa w formie i nieokrzesany Wiśniewski, kurwa my gramy w 7.
-
-
[7kolejka] Cracovia-Górnik Zabrze ,11 września ( wiadomo że sobota), 15:00
Przykro na to patrzeć... Mecz wygląda jakby grała drużyna ekstraklasy z drużyną 2 ligi....
- Edytowany
Górnik się w tym meczu bawi, to jest przepaść jakości piłkarskiej... :s
Górnik dzisiaj gra jak Bayern Monachium, my gramy jak Cracovia....pogrom, oby się skończyło tylko na 0:2.
Najgorsze, że na ławce taka bieda, że nawet nie ma kogo wpuścić, ale po co komu transfery
Nic nowego, skoro celebryta trenuje, robi transfery i ustala skład. Jedyne "rozwiązanie taktyczne" to wrzut z autu przez Pestkę z lewej i prawej strony. Cudowne.
Tej "drużynie" potrzebny jest spadek
Jeszcze dłużej celebrować wyrzut autu coby potem z pretensjami do sędziego że rogu nie da wybić, dawno takich pi.zd nie oglądałem w naszych barwach jak dzisiaj, nie wiem czy dam radę dłużej
Z perspektywy trybun wygląda to tragicznie. Bez jaj zupełnie grają. Pelle idzie z akcją reszta stoi!!! Autorski projekt Michała i okupanta!
Jak można wystawić trójkę dzieci w środku pola? Ludzie kochani, rozumiem na skrzydło, ale na środek. Błagam.
Ogrodnik się obudził krzyknął eureka i teraz próbujemy grać jak scyzoryki. Przecież ta miernota trenerska za murem uja się zna. Mam wrażenie ze w dopie był i gawno widział.
Gonić tego dziada z Krakowa.
- Edytowany
Kawał zaangażowania. Brawo trenerze. Ty to "umisz" zmotywować kopaczy
- Edytowany
Przepaść , wyglądamy jak solidny drugoligowy zespół.
Dobrze, że za późno z młodymi wróciłem z Orlika bo się tylko 2x wqrviłem w 1 połowie, a nie 3.
Po tej 1 połowie mam wrażenie, że piłkarze napluli mi prosto na twarz. Niemożliwa ta 1 połowa była... :rolleyes:
właściwie gramy w 9 - licząc Balaja i to, że Probierz zrobił klasyczne sepuku z młodym Wiśniewskim (jak kiedyś z Wilkiem na derby). Ogrywa Zauchę i Ogorzałego - po czym wpuszcza Wiśniewskiego od 1 minuty nie dając mu wcześniej opcji oswoić się nawet z Ex ani minuty
Super, czterech rodaków w składzie ;) To taki żart na ten nasz kabaret.
Kruszyna, ja uważam a pisałem o tym wcześniej, że Wiśniewski to nie jest gracz do I drużyny na dzisiaj. Nie wiem co widział w nim też Probierz, że go wziął do treningów a dzisiaj wystawił w I składzie. Gra dramat dzisiaj.
Wiśniewski podobał mi się w.... juniorach, gdy strzelał piękne gole lewą nogą. Jednak w juniorach dobrze wyglądało wielu graczy że Strózikiem na czele.
Pierwsze 45 minut, to najslabsza Cracovia od dawna. Nie wiem co robił z nimi Probierz, ale wyglądali na takich, co się pierwszy raz spotkali na 5 minut przed rozpoczęciem meczu. Dramat!
[quote='wrobelson' pid='1503911' dateline='1631368702']
Po tej 1 połowie mam wrażenie, że piłkarze napluli mi prosto na twarz. Niemożliwa ta 1 połowa była... :rolleyes:
[/quote]
ktoś ci pluje od dawna i nie są to piłkarze. To Filipiak ze swoją świtą
[quote='ian thorpe' pid='1503913' dateline='1631368879']
Super, czterech rodaków w składzie ;) To taki żart na ten nasz kabaret.
Kruszyna, ja uważam a pisałem o tym wcześniej, że Wiśniewski to nie jest gracz do I drużyny na dzisiaj. Nie wiem co widział w nim też Probierz, że go wziął do treningów a dzisiaj wystawił w I składzie. Gra dramat dzisiaj.
Wiśniewski podobał mi się w.... juniorach, gdy strzelał piękne gole lewą nogą. Jednak w juniorach dobrze wyglądało wielu graczy że Strózikiem na czele.
Pierwsze 45 minut, to najslabsza Cracovia od dawna. Nie wiem co robił z nimi Probierz, ale wyglądali na takich, co się pierwszy raz spotkali na 5 minut przed rozpoczęciem meczu. Dramat!
[/quote]
A to już nie ma tego projektu, o którym tak często pisałeś? Widocznie samo bieganie na treningach nie wystarczy aby grać w piłkę!
- Edytowany
1 połowa to kabaret, 2 połowa - bardzo dobra
Dziwny mecz, dla nas zakończony z happy endem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)