Lukas Podolski wrócił po chorobie do treningów i przygotowuje się do sobotniego meczu piłkarskiej ekstraklasy z Cracovią - poinformował Górnik Zabrze. Jeśli nie wydarzy się nic nieprzewidzianego mistrz świata z 2014 roku zagra w Krakowie po raz pierwszy w karierze.
https://dziennikpolski24.pl/powrot-lukasa-podolskiego-gwiazdor-gornika-zabrze-bedzie-mogl-zagrac-w-sobote-z-cracovia/ar/c2-15795290
-
-
[7kolejka] Cracovia-Górnik Zabrze ,11 września ( wiadomo że sobota), 15:00
- Edytowany
[quote='ALRS' pid='1503760' dateline='1631179532']
[quote='ziper' pid='1503752' dateline='1631175361']
Bierzcie znajomych ,rodziców, kolegów, dziewczynę, chlopaka, idealny termin sobota godz 15 ,piękna pogoda a po meczu na piwko dobre żarcie. Lepszej pogody nie będzie. I dzieciaczki pewno się nudzić nie będą. Namawiać po osiedlach ludzi!!!!
[/quote]
Po meczu wszyscy na rynek :))))
[/quote]
Ja tam z Górnikiem na Rynek Główny chodziłem w dawnych czasach ;) Może źle napisałem, przez Rynek na dworzec odprowadzać ówczesnych przyjaciół ;)
Szybkie pytanie, czy bilety online trzeba drukować przed meczem czy wystarczy mieć w telefonie ? Zawsze kupowałem w POK’u
Dzięki ;)
[quote='ian thorpe' pid='1503803' dateline='1631218824']
Bierzcie znajomych ,rodziców, kolegów, dziewczynę, chlopaka, idealny termin sobota godz 15 ,piękna pogoda a po meczu na piwko dobre żarcie. Lepszej pogody nie będzie. I dzieciaczki pewno się nudzić nie będą. Namawiać po osiedlach ludzi!!!!
[/quote]
[/quote]
Ja tam z Górnikiem na Rynek Główny chodziłem w dawnych czasach ;) Może źle napisałem, przez Rynek na dworzec odprowadzać ówczesnych przyjaciół ;)
[/quote]
Jak sięgnę okiem w przeszłość to z fanami Zabrza żyło się dobrze , pamiętam jak podczas meczu właśnie w Zabrzu jeszcze w II lidze koleś z Zabrza wycyganił ode mnie odznakę Cracovii , piekna biało-czerwoną choragiewkę .
Przegralismy wtedy 1 : 3 , bramkę dla nas strzelił Ryszard Liszka .
Chyba wszystko się popsuło od czasów łatwopalnych kibiców Wisłoki.
No świetnie, też pamiętam inne czasy, ale teraz na świeżo słyszę jak po nas jechali te parę lat temu równo, więc niech spierdalają "przyjaciele"
[quote='ksc-fan' pid='1503810' dateline='1631258649']
Szybkie pytanie, czy bilety online trzeba drukować przed meczem czy wystarczy mieć w telefonie ? Zawsze kupowałem w POK’u
Dzięki ;)
[/quote]
Ja ostatnio kupowałem bilet online to był on przypisany do mojej karty kibica. Kartę przykładasz do czytnika i wchodzisz.
14:40 Cracovia - Górnik Zabrze, CANAL+ SPORT
komentarz: Adam Marchliński, Grzegorz Mielcarski
ufff bez Jagody :) Z nim nasze mecze groza odbitym kotletem na czole z powodu nieplanowanej drzemki ;)
Ale moze to Jagoda zabija widowiskowosc naszej gry swoim mękoleniem ;)
Moze z Mielcarskim nasza gra bedzie lepiej wygladac ;)
Moze slaby komentarz jest powodem naszej kulawej taktyki i gry :)
Przydaloby sie wygrac, bo pozniej 2 ciezkie wyjazdy do Szczecina i Gliwic. A na Slasku wiadomo: byl, bedzie, jest Tyski GKS
[quote='hank' pid='1503824' dateline='1631268815']
[quote='ian thorpe' pid='1503803' dateline='1631218824']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Jak sięgnę okiem w przeszłość to z fanami Zabrza żyło się dobrze , pamiętam jak podczas meczu właśnie w Zabrzu jeszcze w II lidze koleś z Zabrza wycyganił ode mnie odznakę Cracovii , piekna biało-czerwoną choragiewkę .
Przegralismy wtedy 1 : 3 , bramkę dla nas strzelił Ryszard Liszka .
[/quote]
Byłem na tym meczu a u nas po meczu też na dworzec ich odprowadzałem.
A ja pamietam jak im Marciniak rzucil szalik (ponoc jednemu ze swoich kumpli),ktory zostal od razu spalony (rok 2011 lub 2012)
Pamiętajcie POK-i czynne do 20 dziś także każdy może kupić bilet,nie ma wytłumaczenia.Hop po bilety.
[quote='gargamel9998' pid='1503837' dateline='1631283093']
A ja pamietam jak im Marciniak rzucil szalik (ponoc jednemu ze swoich kumpli),ktory zostal od razu spalony (rok 2011 lub 2012)
[/quote]
Nic takiego nie miało miejsca. Marciniak rzucił komuś z sektora koszulkę. Nic się nie paliło. To było po meczu. Byłem na A.
[quote='zubereg' pid='1503795' dateline='1631208495']
Lukas Podolski wrócił po chorobie do treningów i przygotowuje się do sobotniego meczu piłkarskiej ekstraklasy z Cracovią - poinformował Górnik Zabrze. Jeśli nie wydarzy się nic nieprzewidzianego mistrz świata z 2014 roku zagra w Krakowie po raz pierwszy w karierze.
https://dziennikpolski24.pl/powrot-lukasa-podolskiego-gwiazdor-gornika-zabrze-bedzie-mogl-zagrac-w-sobote-z-cracovia/ar/c2-15795290
[/quote]
Probierz na konfie powiedział - Podolski jest na kwarantannie jeszcze, chyba że się dobrze przygotowywał w domu na ogródku. Raczej małe szanse, żeby z nami zagrał. :cool:
Mam pytanie. Ostatnio nie śledzę wiadomości związanych ze świrusem i nie wiem jak to wygląda. Dlaczego u nas na stadion dalej jest dopuszczone 50% publiczności, a na narodowym był prawie komplet ?
[quote='VelVet' pid='1503850' dateline='1631301144']
Mam pytanie. Ostatnio nie śledzę wiadomości związanych ze świrusem i nie wiem jak to wygląda. Dlaczego u nas na stadion dalej jest dopuszczone 50% publiczności, a na narodowym był prawie komplet ?
[/quote]
Bo zrobili wyjątek w rozporządzeniu dla narodowego.
Górnik do pykniecia, ciekaw jestem formy dzika, bo gość ma papiery żeby roznieść ta ligę
Ostatnimi laty z Górnikiem był względny spokój, zapewne przez wspólnych wrogów.
W ostatnim bodaj meczu przed pandemią znów pojawiły się wzajemne pozdrowienia.
Wg mnie szkoda, ale ja se mogę ;)
A co do Marciniaka, było dokładnie jak pisze Mr.Crowley.
Zresztą Adam tłumaczył się z tego nie raz, że kumplowi dobremu rzucił, no i wyszło, że rzucił, a potem pomyślał
[quote='gargamel9998' pid='1503837' dateline='1631283093']
[/quote]
a pamietasz kiedy byles na stadionie ostatnio zeby cokolwiek pamietac? ;)
Ciekawe czy wogule kiedykolwiek byl. Bo pod stadionem.to jest duzo latwiej np google maps i tego ludzika trzeba upuscic ale na stadionie to sie chyba nie da. To jest hit! Zeby niekturzy byli tak aktywni w swiecie realnym jak wirtualnyn to frekfencja bylaby jedna z wyzszych w lidze. A juz miszczem jest typ ktury jakby przy karzdym kolejnym meczu u siebie nie pochwalil sie ze zostaje w domu to chyba bylby chory.
Co do meczu to licze na 3 punkty, sloneczna pogode i dobry catering w strefie VIP :) Godzina na meczyk tez idealna nic tylko przyjsc i dopingowac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)