[quote]#post1532445 Nie wiem czy koledzy z Wielkopolski się nie obrażą ale dla mnie to jęczenie i użalanie trochę słabe.
Odbieram to jako element radzenia sobie z po finałową traumą. Łatwiej zajmować się Trzaskowskim niż po męsku przyjąć na klatę co Raków z Lechem zrobił na boisku. [/quote]
Chyba Komendantem Straży Pożarnej:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-05/image-png-40708394.png[/img]
-
-
Puchar Polski 2021/2022
[quote]#post1532456
Polecam przeczytać
https://www.facebook.com/ultraskolejorz/photos/a.303226973137621/4832065083587098/?type=3[/quote]
Za wiele to nie wnosi. Ciąg dalszy jęczenie, robienia z siebie bohaterów i postawa (parafrazując) "Lech przedmurzem ruchu ultras".
Nie kupuję tego, chociaż to też nie do końca mój świat (mimo, że gardło po Derbach jeszcze trochę boli).
Jedni i drudzy byli tym razem konsekwentni
Lech powiedział, że nie wejdzie i nie wszedł. Organizator powiedział wcześniej jakie są warunki i się ich trzymał. Tyle.
Kolego,słabo u Ciebie z pojęciem ruchu kibicowskiego i lepiej nie mów głośno,co tym myślisz,bo tylko obrażasz tysiące Wielkopolan,którzy kosztem wielu innych rzeczy,poświęcają swój czas i pieniądze,jeżdżąc za swoim klubem po całej Europie.Przypomnij sobie mecze Lecha w pucharach i co potem zaczęli robić fani City na swoich trybunach na wzór Poznania.
[quote]#post1532455 Naczelną zasadą to jest kibicowanie swojej drużynie. Flagi nawet najlepsze, starannie przygotowane nie powinny być od tegoż kibicowania ważniejsze zwłaszcza w takim szczególnym meczu. [/quote]
niby prawda, ale słowa te pasują głównie do Cracovii,
Lech co rok o coś walczy i takich meczów ma na pęczki, więc w imię zasad jeden mogli odpuścić,
my natomiast walczymy o coś raz na 70 lat 😂
więc niezrozumiałym byłoby pozostanie poza stadionem
[quote]#post1532473 Kolego,słabo u Ciebie z pojęciem ruchu kibicowskiego i lepiej nie mów głośno,co tym myślisz,bo tylko obrażasz tysiące Wielkopolan,którzy kosztem wielu innych rzeczy,poświęcają swój czas i pieniądze,jeżdżąc za swoim klubem po całej Europie.Przypomnij sobie mecze Lecha w pucharach i co potem zaczęli robić fani City na swoich trybunach na wzór Poznania.[/quote]
Jak u Kota jest słabo z "pojęciem ruchu kibicowskiego", to ja już nie wiem nic.
nie wszedłbyś w podobnej sytuacji dwa lata temu na finał w Lublinie,
wiedząc, że mecz o podobnej wadze gatunkowej może być za kolejne kilkadziesiąt lat?
[quote]#post1532473 Kolego,słabo u Ciebie z pojęciem ruchu kibicowskiego i lepiej nie mów głośno,co tym myślisz,bo tylko obrażasz tysiące Wielkopolan,którzy kosztem wielu innych rzeczy,poświęcają swój czas i pieniądze,jeżdżąc za swoim klubem po całej Europie.Przypomnij sobie mecze Lecha w pucharach i co potem zaczęli robić fani City na swoich trybunach na wzór Poznania.[/quote]
Po pierwsze kolego nie odbieraj mi głosu tylko dlatego, że się nie zgadzasz.
Po drugie, powtarzasz ten sam martyrologiczny ton... Pisanie o meczach z Man City to jak przypominanie Wembley z 1973 przy każdym meczu reprezentacji ;).
Po trzecie, poświęcenie tysięcy Wielkopolan? Chodzenie na Cracovię za Probierza to było poświęcenie ;). Jeżdżenie po Europie za ulubionym klubem to dar od losu a nie pańszczyzna wymagająca wyrzeczeń.
Mniej bohaterstwa proszę ;). Ja kończę dyskusję bo odbiegliśmy za daleko od tematu.
[quote]#post1532400 ... A kim że Ty kurwa jesteś, żeby obrażać ludzi tekstami o "rzekomym" kibicowaniu?...[/quote]
A ty kurwa łazisz na mecze? jeśli tak to po kiego CH się wpierdal..asz. jak to nie do ciebie..
Ja kibicuje Barcelonie, Manchesterowi City. itp. ale na ich forach nie zrzędzę
- Edytowany
Wszystkie Zbigniewy to pajace.
P.S. To nie do ciebie.
- Edytowany
[quote]#post1532537 Wszystkie Zbigniewy to pajace.
P.S. To nie do ciebie.[/quote]
tudzież lochy, a alochy na 100.
4 dni później
Rivaldinho jebie z niemożliwego kąta w boczną siatką? No kto by się spodziewał.
A co to ma wspólnego z pucharem polski???
Dlatego właśnie po pijaku nie powinno się pisać na forum...
Ale bądźcie raz obiektywni
Hic
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)