Rock, ale czego nie zrozumiałeś w tym co napisałem. Oczywistością jest, że bez zmiany wajchy u bossa, każdy następny trener będzie po jakimś okresie wywalany, jak każdy z poprzedników. Rok nadziei a potem standard.
To, że Diabeł prostych rzeczy nie rozumie, mnie nie dziwi, bo on to już tylko tani hejter, ale Ty? Wiele na ten temat dyskutowaliśmy i dobrze wiesz, że dla Cracovii jest nadzieja w zmianie 01, jako osoby lub w podejściu.
Jeżeli Filipiak nic nie zmieni, będzie Tabisz nad trenerem, to po jakim czasie będzie hejt na trenera? Bez względu jakiego. Odpowiedz...
-
-
Puchar Polski 2021/2022
Po meczu Probierz powiedział m.in. "Cieszy w defensywie mecz "na zero" z tyłu, ale co z tego skoro nie awansujemy?" Ja bym chciał zaznaczyć, że bardziej nić "cieszy zero z tyłu" mnie "martwi zero z przodu" - zwłaszcza że było na co najmniej 1 aż 120 minut no i przeciwnik był z niższej ligi...
gżegżółka ewidentnie sie czepiaszz ;) miales na 0 z tylu to narzekasz ze bylo 0 z przodu... od razu bys chcial 0 z tylu i pewnie jeszcze ze 3 strzelone... ;) ;) ;)
Ktoś tam pisał, że w PP nie ma kasy.
Właśnie, że jest i to ogromna, za samo zdobycie PP dostaliśmy przeciez 6 mln. zł., a są jeszcze pieniądze za pokonanie kolejnych rund.
A to, że Ogrodnik teraz jak odpadł z PP, próbuje celowo zaniżyć jego wartość, to już zupełnie inny temat...
A to nie jest narastająco 6 mln z poprzednimi rundami?
Za zwyciestwo nasi dostali 3 mln.. Rakow rok później 5 mln .. wiec moze w tym roku jest 6mln..
[quote='ian thorpe' pid='1505682' dateline='1632666755']
Rock, ale czego nie zrozumiałeś w tym co napisałem. Oczywistością jest, że bez zmiany wajchy u bossa, każdy następny trener będzie po jakimś okresie wywalany, jak każdy z poprzedników. Rok nadziei a potem standard.
To, że Diabeł prostych rzeczy nie rozumie, mnie nie dziwi, bo on to już tylko tani hejter, ale Ty? Wiele na ten temat dyskutowaliśmy i dobrze wiesz, że dla Cracovii jest nadzieja w zmianie 01, jako osoby lub w podejściu.
Jeżeli Filipiak nic nie zmieni, będzie Tabisz nad trenerem, to po jakim czasie będzie hejt na trenera? Bez względu jakiego. Odpowiedz...
[/quote]
Ale napisałeś to w ten sposób, jakby przed przyjściem do Cracovii miało trenerów odstraszać jedynie widmo konfliktu z kibicami. Myślę, że akurat na to mają wywalone, a odstrasza ich wizja przeżucia i wyplucia przez machinę Filipiaka.
Ale nie zmienia to faktu, że jest wielu chętnych by dać się przeżuć za miedź.
Dokladnie
100tys miesiecznie nie smierdzi...nawet jakby inni mieli 1/3tego... tez by im nie smierdzialo...
Nie do końca, bo jednak sporo z naszych byłych spadło z karuzeli z guzem.
[quote='KruszynaKSC' pid='1505687' dateline='1632670636']
od razu bys chcial 0 z tylu i pewnie jeszcze ze 3 strzelone... ;) ;) ;)
[/quote]
Prorok jakiś czy co? Czytasz w moich myślach...
Ja jestem na meczu w miarę spokojny dopiero wtedy, gdy prowadzimy 3 bramkami. Jedną bramką - wiadomo, różnie być może, jakiś przypadkowy karny, jakiś głupi błąd... Dwiema - podobnie, jedna głupia bramka i już prowadzimy tylko jedną bramką i jak wyżej. Teraz zagadka - kiedy ostatni raz w lidze był mi dany taki spokój?
- Edytowany
Cracovia swój pierwszy w historii triumf okrasiła czekiem na 3.000.000 zł, ale drugie 3.000.000 dołożyła Spółka Ekstraklasa ponieważ w finale nie grały kluby, które zajęły ligowe podium).
https://gol24.pl/puchar-polski-pelny-zlotowek-zobaczcie-premie-za-poszczegolne-rundy/ar/c2-15127543
Jak zwał tak zwał odpadnięcie z "ławką" ŁKS jest kompromitacją myśli szkoleniowej Michołka :(
- Edytowany
Nie da się ukryć . zwycięstwo nad niżej notowanym rywalem to obowiązek ! i żadnych pokrętnych tłumaczeń nie przyjmuję do wiadomości !
Oglądamy Wieczysta - Chrobry Głogów
https://www.youtube.com/watch?v=U_1LlrlBphY
ok, już rzucam wszystko i oglądam Wieczystą. sekundkę mi daj ok?
Rzucam okiem, powinni już ze 3:0 prowadzić. Ponad 13k ogląda na yt
Mieli szanse. Czy maja zaplecze do bycia jakąś siłą w Krakowie? Po ilości oglądających ich nawet na YouTube, widać, że potencjał zainteresowania jakiś jest.
E tam, potencjał. Psiaki se przyszły Burligi pooglądać.
- Edytowany
Haha prowadzą 2:1, 18k na yt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)