Komentarze pokazuja jakim dnem jest obecnie nasz klub... obawy przed pierwszoligowcem... 5 sezon ukladanki cygana... zenujace...
-
-
Puchar Polski 2021/2022
Z Probierzem wpier.dol gwarantowany.
W normalnej dyspozycji nawet ta zbieranina pod batutą Probierza powinna pykać taki zespół jak ŁKS na luziku. Problemem nie jest "potężny" ŁKS, tylko degrengolada w drużynie, na ławce i w gabinetach MKS.
Ja już straciłem wiarę, Łódzki KS w 1/16 PP. Gratulacje
Nie ma się co oszukiwać, ŁKS jest poza zasięgiem tej drużyny.
Rakow wali w czopke kacapow z rubina kazan a u nas trzesienie portkami przed łksem...
ja yebie...ale nie zapominajmy o kolosalnym majatku... on wygrywa lige slupkow...
wynik Rakowa daje nadzieję, że nie zawsze faworyt wygrywa,
zapaliło się światełko w tunelu, że może damy jednak radę
[quote='squier strat' pid='1500605' dateline='1628793766']
wynik Rakowa daje nadzieję, że nie zawsze faworyt wygrywa,
zapaliło się światełko w tunelu, że może damy jednak radę
[/quote]
Jest tylko jeden problem. Mianowicie nasze stadko wilków dowodzone przez barana. Ale kto wie, serce mówi Pasy a rozum, że będzie wpierdol.
Wyniki Rakowa są dobre dla Rakowa.
My gramy do dupy i to się nie zmieni, bo niby dlaczego nagle miało by się tak stać?
(Oprócz tego z ŁKSem i to jeszcze na wyjeździe i tak się wygrać nie da)
Do czego to doszło że obawiamy się drużyny z 1 ligi....
[quote='dziurkacz' pid='1500587' dateline='1628789951']
Nie ma się co oszukiwać, ŁKS jest poza zasięgiem tej drużyny.
[/quote]
Sorry, ale płaczecie jak stare baby.
Fakt mamy mega ch.u.j.ową drużynę z mega ch.u.jowym trenerem, ale pisanie że ŁKS jest poza zasięgiem to lekka przesada.
Ja uważam że wygramy i potem trafimy na jakąś ekipę w ekstraklasy i zakończymy naszą przygodę.
Zastosujemy żelazna taktykę Probierza - z tyłu na zero i strzelimy jakiegoś farfocla . I tyle .
A kiedy było ostatnio to "z tyłu zero". Bo jak mówi stare porzekadło "jak się nie obrócisz, z tyłu zawsze dupa". I to niestety bardzie pasuje do drużyny Probierza.
Tych strzelonych farfocli też jakoś tak nie za dużo...
[quote='leszeczek' pid='1500689' dateline='1628848722']
A kiedy było ostatnio to "z tyłu zero". Bo jak mówi stare porzekadło "jak się nie obrócisz, z tyłu zawsze *****". I to niestety bardzie pasuje do drużyny Probierza.
Tych strzelonych farfocli też jakoś tak nie za dużo...
[/quote]
ŁKS , przynajmniej na razie wielką skutecznością nie imponuję więc w tym upatruję naszą szansę , może dzik powtórzy wyczyn z Łęcznej ?
W dwóch meczach 4 bramki to 2 razy więcej niż my w 3
Ale umówmy się, Tychy i Skra to jednak nie Śląsk i Lech, Łęczna z która zremisowaliśmy, pokonała ŁKS na ich stadionie w barażach.
Ja rozumie że gramy padakę, ale nie popadajmy w paranoje....
- Edytowany
Akurat poprzedni sezon ŁKS zakończył wyżej niż Łęczna.
Tychy zresztą też.
Poziom frustracji dzięki światłym i ocierającym się o genialność pociągnięciom zarządu FTP osiągnął niespotykane nigdy
jeszcze szczyty... ale trzymajcie Panowie jakikolwiek fason.
[b]Histeryzować[/b] przed meczem z ŁKS no bez jaj.
Łks włąśnie wygral 2-0 z Puszczą w Niepołomicach
Z Puszczą też byłoby w dupę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)