[quote='Bruno' pid='1498894' dateline='1627842224']
To co obaj odpier****cie z tym klubem to żenada i upokorzenie na oczach połowy Europy.Wyhodowałeś sobie na własnym grzbiecie kilku darmozjadów i pasożytów,którzy w myśl zasady"masz frajera to go duś" permanentnie i skutecznie okradają nas ze złudzeń.
[/quote]
Akurat oni sa wiernymi giermkami Filipiaka i doskonale wykonuja jego polecenia.
Gdyby bylo inaczej to juz dawno by sie ich pozbyl i zatrudnil kompetentnych ludzi.
No chyba, ze tytul "profesora" zostal wylosowany w lays'ach..
-
-
[2] Cracovia - wks 1.08. 2021 Niedziela g. 17:30
Jeszcze nie ma konfy na necie, może się coś dzieje ?? Ktoś, coś ? :D
Pół drużyny do wymiany, co oni ćwiczą na treningach. Za grosz techniki, szwankuje szybkość a np. Rapa ledwo dychal pod koniec. Dokąd zmierzasz moja Cracovio. Najbliższe mecze to dwa wyjazdy do Lecha i Lechii, będzie zero punktów i ostatnie miejsce. Brak odpowiedzialności !
Zaczarowana Cracovia
Zaczarowany Profesor
Zaczarowany Trener
Dziwny jest ten klub, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła.
I dziwne jest to, że od tylu lat człowiekiem gardzi człowiek.
Dziwny ten klub, klub dziwnych spraw, czasem aż wstyd przyznać się.
I jednak często jest, że ktoś decyzją złą poraża jak tylko może.
Czy ludzi dobrej woli jest więcej?
Ja mocno wierzę w to, że ten Klub nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie!
Ale kiedy nadejdzie czas, by nieudaczność zniszczyć w klubie?
[quote='Trapez' pid='1498893' dateline='1627842143']
Transparent ani mnie nie grzeje ani mnie nie ziębi..
Ktoś wyraził swoje zdanie ot i wszystko.
Chyba ma takie prawo.
A jakby ktoś zebrał się na odwagę i wypisał coś innego to w sumie też by mnie to ani nie ziębiło ani nie grzało.
Bo też chyba ma takie prawo - myśleć swoje.
[/quote]
Nie do końca się z Tobą zgadzam, wszystkie transparenty, sektorówki zwał jak zwał wywieszane są za zgodą "decyzyjnych" przynajmniej tak mi się wydaje. Więc skoro któraś z tych osób podjęła taką decyzję, by wywiesić te szmatę, to oznacza to nic innego jak fakt, że większość myśli w taki właśnie sposób i popiera działania i decyzje wielce panującego taktyka, ogrodnika, Nikosia Dyzmy itd. Idąc tym tokiem myślenia młyn to serce stadionu ... więc skoro tam popierają ogrodnika to cały stadion popiera ogrodnika ? ... chwila stop Nosz ku$%^&*@wa no nie ...
Dla masochistów, o murze za cyganem też było
https://youtu.be/t3WoVlx_lRY
- Edytowany
Ja nie byłem na meczu, bo nie można kupić biletu w dniu meczu. Ale dobrze że mnie nie było. Zaoszczędziłem pieniądze. Zdrowia nie.
Ja tam kupiłem bilet w dniu meczu przez internet
na D jak w poprzednim sezonie pelno ludzi.... już chyba wiadomo dlaczego tak jest. Sił już nie ma na ten cyrk na boisku zarządzie i trybunach... A to dopiero 2 kolejka. Sorry ale zabija się u nas chęć chodzenia na mecze i wogole kibicowania Cracovii...
Następne dwa mecze zero punktów. Z taką grą jesteśmy pierwszym kandydatem do spadku. Jak Lech zagra tak jak w Zabrzu, to dostanie 0:5. Żenada i tragicznie niski poziom. Tysiąc dośrodkowań do nikogo...zero pomysłu i jeszcze ten kompromitujący transparent z poparciem...
Parę lat temu miałem karnet i bylem na każdym domowym meczu Cracovii.
Pozniej stwierdzilem że szkoda na to czasu i kasy i nasze mecz zacząłem oglądałem w TV. Nie opuściłem chyba żadnego w całym sezonie , caly dzień podporządkowany był naszemu meczowi i żarliwie komentowałem z wami wszystko na tym forum.
Jesteśmy obecnie po 2 kolejce a ja nie oglądałem żadnego meczu tych kopaczy. Czytajac wasze opinie widzę ze chyba dobrze zrobiłem. Sezon po sezonie coraz mniej ma się ochotę oglądać i śledzić to co się dzieje w tym klubie. Ostał sie zlepek dziwnych sportowców beż charakteru, ambicji, umiejętności...
Generalnie ciezko oglada sie nasza druzyne.....bedzie walka o utrzymanie niestety z tym skladem, to moje zdanie....Przykre to ....co wiecej pisac ?
Nie poradzisz nic,bracie mój, gdy na tronie siedzi c h.u.j
[quote='Jake Blues' pid='1498944' dateline='1627850577']
Nie poradzisz nic,bracie mój, gdy na tronie siedzi c h.u.j
[/quote]
Nie poradzisz nic , bracie mój gdy zarządza klubem c.h.u.j.
- Edytowany
Ch uj zarobił na swe nazwisko (Filipiok) pokazuje nam jak wygląda to wszystko.
Dziękujemy Tobie bardzo tutaj gówna nam nie trzeba lepsza zwykła prosta bieda.
W tym sezonie pierwszy raz z własnej nieprzymuszonej woli nie kupiłem karnetu. Nie ma co oglądać, nie ma po co przychodzić na stadion (poza spotkaniami towarzyskimi), pilkarsko dno, kibicowsko podobnie (dzisiejsze murem za probierzem jest zenujace, Probierzowi to powinien stadion od dymisji machać białymi chusteczkami jak w Hiszpanii).
Janusz chciał zbudować przedsiębiorstwo i za to mu chwała, infrastruktura świetna, klub poszedł do przodu. Ale sportowo, PR-owo i kibicowsko jesteśmy na dnie. A w sumie wszyscy przychodzą na stadion dla emocji i wrażeń artystycznych, a nie podniecania się super bazą, z której młodzi i tak nie zadebiutują, bo Probierz woli Rodina i Loshaja.
Szczerze jestem zdruzgotany stanem klubu, zaczynam rozumieć Wasze historie o wiernych Pasiakach, którzy przestali chodzić na mecze. Wpadnę na stadion zobaczyć jak gramy z Legią w grudniu, bo wcześniej nie widzę sensu wizyty i oglądania totalnej padliny esy.
Tyle wynurzeń niedzielniowieczornych, pozdrawiam
Kibicowsko było dobrze. Pamięć o Powstaniu Warszawskim, zrywy dopingu i przegrana jak wtedy.
Kibicowsko dobrze? Murem za Probierzem to totalna żenada. Hymn śpiewany jak na pogrzebie. Nie chcę wchodzić na tematy polityczne i kwestie patriotyzmu i wiązania tego z kibicami. Jeśli D jest sercem stadionu, to my jesteśmy pacjentem w trakcie / po zawale, z bardzo nieciekawymi perspektywami. A gdyby to serce interpretować bardziej metafizycznie, to jest to serce ze zwiazku typu „drań kocha najmocniej i kupuje mi fajne ciuchy” z podobnymi konsekwencjami - totalna degrengolada.
Jak można takiego gola dostać po wykopie z piątki? Rozumiem po kontrataku, ale po wykopie bramkarza, przecież to są kurwa jaja.
Ch.., .upa i kamieni kupa - tyle o wczorajszym meczu i o transparencie "murem za..." :@
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)