To wtedy Kazachowie wygrają kolego marczek :)
Musimy jutro wygrać, a przynajmniej nie przegrać w regulaminowym i wówczas dopingować Karagandę.
-
-
Puchar Kontynentalny 2021/2022
Powiem szczerze, że po przegranej z Saryarką w Krakowie 0:2, po ówczesnej formie tej drużyny i po aktualnej formie naszej drużyny nie spodziewałem się tego zwycięstwa absolutnie 👍👍👍 Tym bardziej wielkie brawa za tą wygraną 👏👏👏
- Edytowany
Na pewno Kazachowie są podrażnieni, nie będą chcieli wyjechać z Aalborga jako "dostarczyciele punktów". My musimy teraz zadbać o porządną odnowę biologiczną. W sumie są przyzwyczajeni do rozgrywania meczów dzień po dniu, no zobaczymy, na ile świeżość tamtych zostanie skompensowana nową jakością w grze naszych. Powstały nowe ustawienia, w tercji to tak naprawdę mieliśmy mecz pod kontrolą.
Jaką rolę odgrywał Augustyniak, w której formacji wychodził, jeśli wychodził? Mnie się zdawało, że w PK nie ma wymogu młodzieżowca, czy też się mylę?
[quote]#post1525519 To wtedy Kazachowie wygrają kolego marczek :)
Musimy jutro wygrać, a przynajmniej nie przegrać w regulaminowym i wówczas dopingować Karagandę.[/quote]
hmm a niby czemy? wtedy wszyscy by mieli po 3 pkt i liczymy bramki itp takze nawet jak przegrywamy to szansa jest, byle piraci przegrali z kazachami wyzsza roznica niz my z piratami :)
a najlepiej i piratow pyknac chocby jedna bramka i nie martwic sie o niedzielny mecz
Albowiem wygraliśmy tylko 2:1. Policz se na przykładach ;)
- Edytowany
Najlepiej wygrać ten puchar i osiągnąć historyczny sukces, a do tego wystarczyłby jutro 1 punkt, ale plan minimum to miało być wyprzedzenie Aalborga, bo Kazachowie nie grają w hokejowej LM. A to by się dało zrobić nawet w wypadku minimalnej przegranej z Aalborgiem (tfu! nie wolno), jeżeli Saryarka ich następnie wysoko rozjedzie. Ale powtarzam, trzeba grać o pełne zwycięstwo.
A swoją drogą sam terminarz meczów jest zaplanowany idiotycznie. W takich turniejach zwykle było tak, że w następnym dniu gra drużyna, która przegrała czyli w tym wypadku Sary Arka, natomiast zwycięzcy daje się termin meczu na koniec, dzięki temu jest gwarancja, że w meczu niedzielnym zagra drużyna grająca o coś.
No nie, gospodarze ułożyli to pod siebie, zawsze tak jest.
[quote]#post1525520 Powiem szczerze, że po przegranej z Saryarką w Krakowie 0:2, po ówczesnej formie tej drużyny i po aktualnej formie naszej drużyny nie spodziewałem się tego zwycięstwa absolutnie 👍👍👍 Tym bardziej wielkie brawa za tą wygraną 👏👏👏[/quote]
Ja miałem tak samo, a tu olbrzymie pozytywne zaskoczenie 🙂
Farciarzu - sugerujesz że mieli ustalić terminarz warunkowo? :)
Terminarz został ustawiony według siły zespołów - wygrana Cracovii to niespodzianka - organizatorzy raczej spodziewali się wygranej Kazachów.
Walczyć Pasy, walczyć 🙂
- Edytowany
1:0 Shirley
i całkiem niezle to wygalda :)
Widzieliście to!?
Prowadzimy 1:0
Piękna akcja!
Brawo Pasy 🙂🤗❤️
2:0 ❤️
Już jest 2:0
i 2:0 Zlobin jak dobrze widzialem :)
- Edytowany
Cudo! :D
A Denis dzisiaj robi robotę. Wyciąga ładnie raz za razem.
Pany da sie to gdzieś oglądnądać ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)