Czyli 27.08 trzeba się nawalić, wstać w sobotę po meczu, popić piwkiem i powinno być ok, mniej będzie boleć.
-
-
Terminarz 2021/2022
10 dni później
7 kolejka:
11 września (sobota):
Warta Poznań - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 12:30
[b]Cracovia - Górnik Zabrze, godz. 15:00[/b]
Raków Częstochowa - Lech Poznań, godz. 17:30
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa, godz. 20:00 - transmisja w TVP Sport
12 września (niedziela):
Piast Gliwice - Zagłębie Lubin, godz. 12:30
gts - Lechia Gdańsk, godz. 15:00
Jagiellonia Białystok - Stal Mielec, godz. 17:30
13 września (poniedziałek):
Górnik Łęczna - Wisła Płock, godz. 18:00
Radomiak Radom - Pogoń Szczecin, godz. 20:30
Może już z nowym trenerem...
- Edytowany
8 kolejka:
17 września (piątek):
Zagłębie Lubin - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 18:00
Lech Poznań - gts, godz. 20:30
18 września (sobota):
Wisła Płock - Jagiellonia Białystok, godz. 12:30
[b]Pogoń Szczecin - Cracovia, godz. 15:00[/b]
Radomiak Radom - Śląsk Wrocław, godz. 17:30
Lechia Gdańsk - Piast Gliwice, godz. 20:00 - transmisja w TVP Sport
19 września (niedziela):
Stal Mielec - Raków Częstochowa, godz. 12:30
Górnik Zabrze - Warta Poznań, godz. 15:00
Legia Warszawa - Górnik Łęczna, godz. 17:30
8 dni później
Terminarz 9. kolejki PKO Ekstraklasy
24 września (piątek):
Górnik Łęczna - Lechia Gdańsk, godz. 18:00
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań, godz. 20:30
25 września (sobota):
Stal Mielec - Radomiak Radom, godz. 15:00
Warta Poznań - Zagłębie Lubin, godz. 17:30
Legia Warszawa - Raków Częstochowa, godz. 20:00 - transmisja w TVP Sport
26 września (niedziela):
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Górnik Zabrze, godz. 12:30
Śląsk Wrocław - Wisła Płock, godz. 15:00
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin, godz. 17:30
27 września (poniedziałek):
Piast Gliwice - Cracovia, godz. 18:00
za http://www.90minut.pl/news/314/news3144113-Terminarz-9-kolejki-PKO-Ekstraklasy.html
7 dni później
10. kolejka:
1 października (piątek):
Zagłębie Lubin - Jagiellonia Białystok, godz. 18:00
Piast Gliwice - gts, godz. 20:30
2 października (sobota):
Radomiak Radom - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 12:30
[b]Cracovia - Stal Mielec, godz. 15:00[/b]
Lech Poznań - Śląsk Wrocław, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
Górnik Zabrze - Wisła Płock, godz. 20:00
3 października (niedziela):
Raków Częstochowa - Warta Poznań, godz. 12:30
Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna, godz. 15:00
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa, godz. 17:30
[quote='gargamel9998' pid='1503625' dateline='1631076654']
10. kolejka:
1 października (piątek):
Zagłębie Lubin - Jagiellonia Białystok, godz. 18:00
Piast Gliwice - gts, godz. 20:30
2 października (sobota):
Radomiak Radom - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 12:30
[b]Cracovia - Stal Mielec, godz. 15:00[/b]
Lech Poznań - Śląsk Wrocław, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
Górnik Zabrze - Wisła Płock, godz. 20:00
3 października (niedziela):
Raków Częstochowa - Warta Poznań, godz. 12:30
Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna, godz. 15:00
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa, godz. 17:30
[/quote]
Ciekawy układ par .
9 dni później
11. kolejka:
16 października (sobota):
Górnik Łęczna - Piast Gliwice, godz. 12:30
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Lechia Gdańsk, godz. 15:00
cska - Lech Poznań, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
Śląsk Wrocław - Raków Częstochowa, godz. 20:00
[b]17 października (niedziela):
Cracovia - Warta Poznań, godz. 12:30[/b]
Wisła Płock - Pogoń Szczecin, godz. 15:00
Górnik Zabrze - gts godz. 17:30
18 października (poniedziałek):
Stal Mielec - Zagłębie Lubin, godz. 18:00
Jagiellonia Białystok - Radomiak Radom, godz. 20:30
Idealny termin na meczokotleta... :) rosol do tego ... juz sie nie moge doczekac...
[quote='KruszynaKSC' pid='1504535' dateline='1631888862']
Idealny termin na meczokotleta... :) rosol do tego ... juz sie nie moge doczekac...
[/quote]
Dlatego specjalnie to pogrubiłem ;)
- Edytowany
Ciekawy ten termin meczu z Wartą... 17.10 jest Cracovia półmaraton, dziś właśnie podali dokładną godzinę startu - 10:30, jeśli trasa będzie taka sama jak w latach 2018 i 2019 gdy brałem udział, to wtedy Aleje od hotelu Forum do hotelu Cracovia będą zamknięte, plus zamknięta będzie też 3 maja, więc kto będzie się wybierał na mecz musi się liczyć z utrudnieniami z dostaniem się pod stadion (choć powiedzmy, że po 12:00 powinny powoli ruch uruchamiać, bo nawet wolniejsi biegacze czasowo ten dystans, który przypada na okolice naszego stadionu już powinni przebiec,). Tak więc może jednak ten termin meczu nie będzie ostateczny, przynajmniej mam taką nadzieję, bo mam w planie wystartować w biegu i za nic nie uda mi się zdążyć na mecz, chyba że na drugą połowę.
Na wniosek partnerów mediowych zmianie uległy terminy dwóch meczów 11. kolejki PKO Ekstraklasy.
Spotkanie Górnik Zabrze - gts odbędzie się w sobotę 16 października o godz. 17:30
a mecz cska - Lech Poznań w niedzielę 17 października o godz. 17:30.
[quote='Matthias89' pid='1504542' dateline='1631894446']
Ciekawy ten termin meczu z Wartą... 17.10 jest Cracovia półmaraton, dziś właśnie podali dokładną godzinę startu - 10:30, jeśli trasa będzie taka sama jak w latach 2018 i 2019 gdy brałem udział, to wtedy Aleje od hotelu Forum do hotelu Cracovia będą zamknięte, plus zamknięta będzie też 3 maja, więc kto będzie się wybierał na mecz musi się liczyć z utrudnieniami z dostaniem się pod stadion (choć powiedzmy, że po 12:00 powinny powoli ruch uruchamiać, bo nawet wolniejsi biegacze czasowo ten dystans, który przypada na okolice naszego stadionu już powinni przebiec,). Tak więc może jednak ten termin meczu nie będzie ostateczny, przynajmniej mam taką nadzieję, bo mam w planie wystartować w biegu i za nic nie uda mi się zdążyć na mecz, chyba że na drugą połowę.
[/quote]
To w dwie godziny nie przebiegniesz? :D
A tak na poważnie to może być to spory problem organizacyjny, bo wątpię czy po 12 będą uruchamiać okolice stadionu. Tj. dla ludzi nie w temacie - start o 10:30 nie jest dla wszystkich - najsłabsi ruszą odpowiednio później. Może nawet o 11:15 (choć chyba w tym roku mniej uczestników). Błonia to zazwyczaj 9-12 kilometr, więc jakaś grupa biegaczy z deklarowanym czasem ponad 2 godziny będzie w okolicy jak mecz się będzie zaczynać...
A jak się dostać pod stadion, gdyby tak jak ostatnio zamknięty był Most Dębnicki?
Wyślę w temacie maila do klubu.
[quote='CP 1906' pid='1505022' dateline='1632173536']
To w dwie godziny nie przebiegniesz? :D
A tak na poważnie to może być to spory problem organizacyjny, bo wątpię czy po 12 będą uruchamiać okolice stadionu. Tj. dla ludzi nie w temacie - start o 10:30 nie jest dla wszystkich - najsłabsi ruszą odpowiednio później. Może nawet o 11:15 (choć chyba w tym roku mniej uczestników). Błonia to zazwyczaj 9-12 kilometr, więc jakaś grupa biegaczy z deklarowanym czasem ponad 2 godziny będzie w okolicy jak mecz się będzie zaczynać...
A jak się dostać pod stadion, gdyby tak jak ostatnio zamknięty był Most Dębnicki?
Wyślę w temacie maila do klubu.
[/quote]
Przebiec przebiegnę, a przynajmniej założenia są trochę bardziej optymistyczne niż 2h ;)
Dzisiaj pokazali trasę biegu i jest taka sama jak w poprzednich edycjach, czyli Aleje od Hotelu Forum do Hotelu Cracovia praktycznie całkowicie wyłączone z ruchu, więc będą utrudnienia w dotarciu na stadion zarówno mpk jak i własnym samochodem.
W sumie faktycznie nie wziąłem pod uwagę, że start idzie falowo, więc ostatnia grupa ruszy później, a w związku z covidem odstępy między startującymi mogą być dłuższe niż w poprzednich latach, więc może być i tak, że ostatnia grupa będzie ruszać trochę później, to wtedy nie ma siły by do rozpoczęcia meczu ruch został przywrócony.
[quote="Matthias89" pid='1504542' dateline='1631894446']
[/quote]
Uwzględnili Twoja prośbę ;)
Zmiana godziny rozpoczęcia meczu Cracovia - Warta na godzinę 15:00
11 dni później
Terminarz 13. kolejki PKO Ekstraklasy
Departament Logistyki Rozgrywek opublikował terminarz 13. kolejki PKO Ekstraklasy.
13. kolejka:
29 października (piątek):
[b]Cracovia - Radomiak Radom, godz. 18:00[/b]
Stal Mielec - Lech Poznań, godz. 20:30
30 października (sobota):
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Śląsk Wrocław, godz. 12:30
Warta Poznań - Lechia Gdańsk, godz. 15:00
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin, godz. 17:30
Jagiellonia Białystok - Piast Gliwice, godz. 20:00
31 października (niedziela):
Wisła Płock - Wisła Kraków, godz. 12:30
Górnik Łęczna - Raków Częstochowa, godz. 15:00
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
za http://www.90minut.pl/news/315/news3153027-Terminarz-13-kolejki-PKO-Ekstraklasy.html
9 dni później
Derby: 7 listopada ( niedziela) 20.00.
Przynajmniej nie spie rdolą całego weekendu tylko noc z niedzieli na poniedziałek...
[quote='tomecki' pid='1507562' dateline='1634299940']
Derby: 7 listopada ( niedziela) 20.00.
Przynajmniej nie spie rdolą całego weekendu tylko noc z niedzieli na poniedziałek...
[/quote]
Ja się tam o weekend psów nie martwię a to oni będą mieli go spierdolonego ::)
No ale dzięki temu ci z nas którzy pracują z psami krócej będą musieli czekać żeby im przypomnieć o wyniku ::)
Słowem - wygramy :)
Tak, tak ...
Nie podzielam Twojego amerykańskiego optymizmu, ale z całego serca życzę Ci żebyś tym razem miał rację.
Dobrze , Dobrze , wyzwól gniew mój uczniu, od dziś będziesz znany jako Darth Tomecki, postrach niewiast i psowatych , czyli nic się nie zmieni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)