Jeśli miał konflikt z Eldnersm a był zdrowy a teraz nie ma Elsnera to w sobotę przynajmniej ławka.
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
- Edytowany
[quote]#post1721334 Słyszałem plotę, że z Otarem w kwestii zdrowotnej jest ok, a dlatego nie grał, że miał konflikt z Elsnerem.
Więc jak jest z nim naprawdę?
Ps. Przydał by się nam na te 5 meczy.[/quote]
Jeśli to prawda, to jest to bardzo dobra wiadomość przed sobotnim meczem z paprykarzami.
A skąd info że miał konflikt z Otarem?
Dobrze, aby na najbliższej konferencji prasowej ktoś zadał pytanie o Otara, czy jest zdrowy i będzie wszystko jasne.
To ktoś z nas by musiał tam być, bo te pytania dziennikarzy to zwykle takie pięć ostatnich ze stu, który można by z sensem zadać.
Kilka spraw panowie, tak na mój chłopski rozum.
Otar przeszedł zabieg achillesa, od listopada nie powąchał murawy, to znaczy, że totalnie nie ma rytmu meczowego. Więc dla drużyny w kontekście sportowym nie istnieje.
Gdyby był w pełni gotowy, to oznaczałoby, że trenuje z pełnymi obciążeniami z zespołem i zapewne wcześniej zagrałby w drugiej drużynie. Przecież nie wstawiasz od tak nawet na ławkę gościa który nie gra od czterech miesięcy.
Konflikt z trenerem? Takie rzeczy zawsze wychodzą na wierzch do mediów, najczęściej za pośrednictwem agenta, a zwłaszcza gdy trener nie ma pewnej pozycji w klubie. No chyba, że to świeży konflikt sprzed kilku dni.
Przestańmy pier..., są koledzy, którzy bywają na treningach, może utną temat.
po achillesie wraca się bardzo ostrożnie i bardzo powoli. wcześniej napewno czeka go spokojna odbudowa w rezerwach a nie granie w ekstraklasie
[quote]#post1721334 Słyszałem plotę, że z Otarem w kwestii zdrowotnej jest ok, a dlatego nie grał, że miał konflikt z Elsnerem.
Więc jak jest z nim naprawdę?
Ps. Przydał by się nam na te 5 meczy.[/quote]
I wygląda na to że to była plota:
https://x.com/i/status/2047688647529345273
Otar zawsze byłem z Tobą, pomóż w ostatnich meczach z wdzięczności dla kibiców.
A moze wyzdrowieć ?
Kiedyś wyzdrowieje☺
[quote]#post1721649 Kiedyś wyzdrowieje☺[/quote]
Oby w ekstraklasowej Cracovii...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)