Niestety na Gruzina nie ma co liczyć w tym sezonie. Po takiej absencji i tak będzie potrzebował czasu by wrócić do reguralnej gry po 90min.
Bardzo szkoda, bo to nasz jedyny zawodnik z dłuższym stażem w drużynie, na którym można budować ową drużynę. Potrzebujemy takich ludzi jak Otar.
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
4 dni później
Podobno ma iść do Wieczystej, powoli zaczyna się wyprzadaż
Dejże se siana chłopie!
Ja wolę słomę
[quote]#post1719078 Ja wolę słomę[/quote]
....poszukaj w butach...
[quote]#post1719080 [quote]#post1719078 Ja wolę słomę[/quote]
....poszukaj w butach...[/quote]
Ale że co, że sugerujesz że kibicom Cracovii wystaje z butów, no powiem Ci bardzo ryzykowne
Skąd się takie trolle biorą?
Też się zastanawiam, ale jak się kibicuje przez tyle lat Cracovii, to myślę że może się coś " porobić" w głowie
[quote]#post1719091 Skąd się takie trolle biorą?[/quote]
Podobno z czarnej wsi
[quote]#post1719114 Też się zastanawiam, ale jak się kibicuje przez tyle lat Cracovii, to myślę że może się coś " porobić" w głowie[/quote]
To akurat nie ulega żadnej wątpliwości, że ci się porobiło w głowie! 😁
Jak czytam niektóre komentarze to myślę że nie tylko mnie się porobiło
[quote]#post1719114 Też się zastanawiam, ale jak się kibicuje przez tyle lat Cracovii, to myślę że może się coś " porobić" w głowie[/quote]
Prawda ale nie ma znaczenia czy Cracovii czy komu innemu 😉
@MSC#10852
Rozumiem że to żart, też lubię sobie pożartować, ale tak na poważnie, szowinistą kibicowskim nie jestem i potrafię skrytykować klub, piłkarzy, czy trenera, i to nie oznacza (co na tym forum je rzeczą oczywistą) że jestem kibicem wiadomo kogo, ale mnie to w ogóle nie rusza bo to tylko źle świadczy o tych którzy tak piszą.
Źle mnie zrozumiałeś. Nie zarzucam Ci kibicowania komuś innemu niż Cracovii. Chodziło mi o to, że "może się coś " porobić" w głowie" każdemu kibicowi, nieważne komu się kibicuje.
Ale kibice Cracovii są wystawienie na wyjątkowo trudne warunki
- Edytowany
Nie no inni mają lepiej. My zawsze mamy źle. 😂
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, to zawsze wszystkim powtarzam leszeczku myślącym jak napisałeś.
Pewnie masz rację.
Jest zapewne więcej klubów (czy wszystkie?) które od prawie 80 lat nie powąchały podium, a w sezonie gdy początkowo walczyły o lidera kończyły walcząc o utrzymanie.
Więc o ile zgadzam się, że nie tylko u nas jest jak jest, to jednak przynajmniej w tym zakresie jesteśmy w elicie.
Są na przykład takie klubiki, które w swojej historii maja "zero tituli" i co się tamtym w głowach dzieje, to wolę nie myśleć... 🤔😂
- Edytowany
Flagę już mają :) ten jednak klub ma medale MP w kolekcji w ostatnich latach. Brakuje czegoś do gabloty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)