Gruzin jest kumaty, będzie z niego pociecha jeszcze
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
- Edytowany
Bo myyy wierzyyymyyyy! ;) Nawet w Kakabadzeeee. Mamy wszystko na uuuwadze! :)
Ja mam co do niego wątpliwości. Wrzucał tylko ciut lepiej niż Rapa a sam złapałem sie na tym, że koło 30 minuty zacząłem marzyć o tym by Rapa zamknął tą stronę. W obronie dużo błędów Rumun nie robi. Dziwne uczucie tęsknić za Rapą..
Musi się kolega bardzo postarać następnym razem by mi przeszło.
[quote='squier strat' pid='1497965' dateline='1627244584']
Gruzin jest kumaty, będzie z niego pociecha jeszcze
[/quote]
Tez tak sadzę, pierwsze koty za płoty .
19 dni później
To będzie ikona wspominana latami.
Złoty wagon.
Już jest pociechą, czy tam pośmiewiskiem, jeden pies.
Drugi Babariko, starsi będą pamiętać.
Nie ma czasem chorej teściowej?
Co to kurrrewa za wynalazek????
gorszego debiutu nie pamiętam. Mam wrażenie ze Otar jest chyba w szoku co tu zastał i nijak ma się to do zapewnień i zdjęć z obrazków rącznej
Żeby tak zagrać musiałby zobaczyć obóz w Oświęcimu albo piwnicę Fritza. Zakładam, że go tam nie zabrali więc jest to po prostu najzwyklejszy w świecie szrot.
Tak, tylko naprawde wydawało sie, że gościu ma papiery na granie.
A tutaj żaden zawodnik przy ogrodniku nie pokazuje swoich umiejętnosci, niektórzy wręcz cofają się w rozwoju.
Sam się tu nie ściągnął
to dobry piłkarz - zobaczycie i przyznacie mi rację przy nowym trenerze
chłop po prostu odbił się od ściany,
"taktyka" Ogrodnika go przerosła,
też uważam, że to dobry piłkarz
Przede wszystkim on i Siplak czy pestka to wahadłowi wymarzeni. To dałoby się dobrze ułożyć tylko trzeba zaryzykować
Hrosso-Kakabadze-Dytiatiev -Jugas-Siplak-Pestka-Knapp-Loshaj-Pelle-Alvarez-Piszczek
Musi być ktoś do gry w powietrzu a został Piszczek. Dytiatiev najlepszy SO jaki mamy. Ten Jugas to nie jest jakis szrot, tak samo Kakabadze. Siplak do wyprowadzenia piłek bo Olek i Jugas średnio to umieją.
Do walki o utrzymanie w sam raz mamy skład
- Edytowany
Witaj i wynoś się.
Jeszcze Koseckiego zaproście z powrotem. Mądre głowy profe sorry za wulgaryzmy.
Gościu ma niezłego pecha, wejście smoka zaliczył Hehe, swoją drogą zajebiste te transfery, równo ławeczka, Jugasa trudno liczyć na serio, bo kto niby miałby tam grać, a na razie mocno średnio, niczym mnie osobiście nie zachwycił, Rodin przynajmniej od czasu do czasu potrafi głową zagrozić.
Dobra stabilna kadra, jeden punkcik, czerwona latarnia. Po roku minus pięć punktów ten zapowiada się nie mniej kabaretowo.
W zasadzie po za Jugasem nie było sensu robić żadnych transferów, no może jeszcze Ogorzały i Knap się bronią jako młodzi perspektywiczni, a reszta to kasa wywalona w błoto.
[quote='ALRS' pid='1501373' dateline='1629190822']
W zasadzie po za Jugasem nie było sensu robić żadnych transferów, no może jeszcze Ogorzały i Knap się bronią jako młodzi perspektywiczni, a reszta to kasa wywalona w błoto.
[/quote]
To jest kasa wywalona w #mur
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)