i to fart tak strzelić bramkę i nie fart jak 8 nóg nie może trafić w piłkę.
-
-
Karol Knap - Witamy!
Przecież to jest parodysta , pomijając stratę bramki przez niego to w meczu nie miał dobrego przyjęcia podania czy dalekiego zagrania , przez to ten mecz tak wyglądał że nie było środka pola i tutaj leży problem od dawna . Nie można bronić kogoś kto gra jeden mecz na 5 dobrze . A co do przywoływanego Atanasova , to on w przeciwieństwie do Knapa potrafi regulować tempo gry, ma strzał z dystansu plus potrafi celnie przerzucić na 50 metrów przez co zmienia stronę .
@ssj#3515 Że Jani jest lepszy od Karola to oczywiste, przywołałem jego osobę tylko w obronie przed przypisywaniem Knapowi winy za gola.
34 dni później
- Edytowany
Siano widzę. Dwie żółte kartki w jednym meczu za to samo. Za pyskowanie. Mental okręgowki.
Wiedząc jaki jest k/lasyk zachował się jak nieodpowiedzialny frajer .
[quote]#post1618676 Siano widzę. Dwie żółte kartki w jednym meczu za to samo. Za pyskowanie. Mental okręgowki. [/quote]
Siano na głowie zgolił, ale siano w głowie niestety pozostało.
Karolku, poukładaj sobie pod kopułą, bo z kariery będą nici.
[quote]#post1618729 Karolku, poukładaj sobie pod kopułą, bo z kariery będą nici.[/quote]
Z czego?
Skończyło się rumakowanie z tym nieustannym machaniem łapkami i wiecznym okazywaniem niezadowolenia, tylko ciekawe z czego?!
W tym sezonie juz nie zagra, dwa mecze jak nic dostanie.za to pajacowanie.
Nie ma dodatkowej kary za dwie żółte.
Sędzia opisze to odpowiednio w protokole, bo ewidentnie mu nawrzucał.
W temacie jest że go witamy a ja go już żegnam...
Nie wiem na jakiej podstawie ktoś sobie umyślił że Karol to jakiś talent oto, zagrał może ze dwa dobre mecze, a ja słyszę, czytam, że to jest młody, obiecujący itp, dla mnie jest bardzo przeciętnym piłkarzem co widać na boisku
Byłby mistrzem w rzucie piłką lekarską, szkoda że nie ma takiej dyscypliny.
71 dni później
Lusiusz vol.2
"Utalentowany"
K.urwa w czym? W podawaniu w poprzek czy chowaniu się za przeciwnikiem ?
Co on ma takiego ,że daje to wartość dodaną?
Nic
Mam nadzieję,że to jego ostatni sezon u nas a kroczek wystawił go pod wpływem udaru słonecznego
kolejny błazen z modna fryzura! jak to mowil śp. Marian Paździoch żegnam ozieblę !!!
Zawsze człowiek się ludzi i myśli życzeniowo, że jednak te nasze chłopaki polaki rodaki są w stanie zrobić w końcu tą różnicę na boisku :(
Zdarza się nadal, że ktoś odpala z formą dużo później. W innym przypadku po kontrakcie pewnie 1 liga.
Zgadzam się, gościu 23 lata. Poziom niestety max 1 liga. Nastepny zmarnowany talent.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/zrzut-ekranu-2024-07-22-093759-jpg-07842269.jpg[/img]
Karol weź się ogarnij, bo byłeś naszym najsłabszym zawodnikiem w 1 połowie. 13 podań jak na ŚP to jest dramat.
No, szkoda. Jak to kibic, życzeniowo chciałbym żeby stanowił o sile środka pola. Ale na razie to bliżej rezerw niż stanowienia o sile składu.
23 lata rocznikowo, powinien już być ukształtowany w pełni.
Trzymam kciuki za wzwyżkę formy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)