Realnie CDC
-
-
Cele na sezon 2021/2022 [SONDA] - NIE ZOSTAŁY ZREALIZOWANE
Aleś kurde zrobił ankietę. Jak w dziale ogłoszeń w gazecie.
Oczywiście AAA
DEB
Kurwa, odpowiedź za krótka, więc dodam coś od siebie:
Byle dzień święty świętować, zwisława świętego
10 dni później
podbijam jakby ktoś jeszcze nie głosował czasem
Jeden cel już osiągnięty, Janusz liderem! ;-)
[img]https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/195547521_2882093198705581_692789179485545004_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VLtpAGQ30tQAX8wRk8Z&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=fee376047649782f7f6b2f276997aee4&oe=60E24F15[/img]
- Edytowany
no przecież mówił, że poprzedni sezon był bardzo udany
a propos to Biedak musi mieć niezłą bekę z właściciela Rakowa
B
C
C
BCB
ale rzeczywistość przyniesie to co w tym sezonie.
Przynajmniej BBB
Dla mnie (jako kibica) : B,A,B
Kalkulacja z chlodna glowa : D(E), D(E), D (C)
Do wiadomości Filipiaka to A-A-B.
A do statystyki SaNto
B-A-B
ale marzy mi się chociaż jedno upokorzenie w derbach, takie dwoma bramkami
CAB
Jeszcze nie było sądzę, że jak najbardziej możliwe.
BDB
Tylko medal może osłodzić futbol a'la Probierz.
3 lata pod rząd mieć dobre losowanie to się już nie uda, więc byle nie zrobić wstydu i nie odpaść z "ogórkami".
Taki dodatek do medalu i mógłbym przeprosić MP.
CCB
Choć chciało by się zdecydowanie więcej
AAA :cool:
- Edytowany
Bardzo dziękuję wszystkim forumowiczom za udział w głosowaniu. W tym roku dołączyli do nas fejsbukowicze i mamy chyba rekord zgłoszeń, więc wyniki rok rocznie są coraz bardziej miarodajne, chociaż oczywiście ciągle nam daleko do jakiejś uczciwej mierzalności - no ale niech żałują ci co nie głosują, albo niech żałuje klub, że nie pyta kibiców przed sezonem o oczekiwania. Mamy swoje, więc będę prezentował:
W internetowym głosowaniu kibice Cracovii w sposób zdecydowany wyrazili swoje oczekiwania przed zbliżającym się sezonem. Już na pierwszym rzut oka widać, że nazywana przeze mnie grupą marzycieli ekipa rok rocznie się rozrasta i zanotowaliśmy w tym roku rekordową liczbę głosów 3xA. To coś co mimo wszystko mnie cieszy bo wskazuje na to, że do kibiców zaczyna docierać czym jest klub sportowy i że podstawą jego działalności jest osiąganie dobrych wyników sportowych.
Nie zawsze jednak odpowiedź A, która z reguły odpowiada za najwyższe stopnie podium była odpowiedzią najbardziej popularną. Nie oznacza to jednak ciągle, że kibice nie stawiają przed drużyną, Profesorem Filipiakiem i trenerem Probierzem wysokich celów. W rozgrywkach ligowych medalu w rozgrywkach ligowych oczekuje bowiem aż 74% ankietowanych, jeżeli dołożyć do nich 20% kibiców, którzy chcą się kręcić w tabeli bardzo wysoko, w okolicach czołówki to wychodzi na to, że tylko 6% kibicowskiej braci nie będzie wkurzonych po takim sezonie jaki był naszym udziałem w tym roku. Prawie co drugi kibic oczekuje miejsca w pierwszej trójce a co czwarty w sposób kategoryczny domaga się wywalczenia tytułu Mistrza Polski.
W rozgrywkach Pucharu Polski ciągle kibice Cracovii mierzą wysoko co po części związane jest z ciągle żywymi wspomnieniami z wygranego finału dwa lata temu, a po części z kacem po pechowej porażce w 1/2 rozgrywek z Rakowem Częstochowa w rozgrywkach zeszłorocznych. 41% kibiców oczekuje triumfu w tych rozgrywkach, 32% dzieląc się po równo oczekuje co najmniej 1/2 lub 1/4 a co piąty kibic chciałby awansować tak daleko jak pozwoli na to losowanie i by ograć po drodze absolutnie każdego niżej notowanego rywala. Tylko 5% głosujących będą zadowoloni jeśli nie odpadniemy na samy początku rozgrywek z przypadkowym rywalem.
Ostatnie głosowanie dotyczyło w tym roku meczów derbowych, względem których oczekiwań do tej pory nie mierzyliśmy ale coroczne rozczarowania przelały czarę goryczy. Aż 77% ankietowanych oczekuje dwóch zwycięstw derbowych w nadchodzącym sezonie, ale aż 2 na 3 z tego grona ma nadzieję na dwukrotne upokorzenie sąsiadki kilkoma bramkami. 5% kibiców zadowoli się brakiem porażki w meczach derbowych a tylko jeden głos prawdopodobnie kryptopsa zadowoli kibica po spełnieniu warunku z literki F "Derby to mecz jak każdy inny, byleby nas dwa razy nie ośmieszyli to jakoś to będzie".
Podsumowując:
Kibice Cracovii nie godzą się na kolejny tak fatalny sezon jaki był naszym udziałem w minionych rozgrywkach. Zdecydowana większość kibiców oczekuje conajmniej włączenia się do walki o najwyższe cele a aż 3 na 4 kibiców nie wyobraża sobie zakończenia sezonu bez medalu na szyjach naszych piłkarzy. Każdy wynik poniżej będzie traktowany jako porażka zarządu i trenera. W Pucharze Polski większość kibiców oczekuje ostatecznego triumfu ale jestem w stanie wyobrazić sobie sytuację, w której smak medalu w rozgrywkach ligowych osłodzi gorycz odpadnięcia z Pucharu Polski jeśli rywal nie będzie niżej notowany. W grach derbowych kibice nie idą na żaden kompromis i oczekują dwóch zwycięstw z naciskiem na conajmniej jedno upokorzenie rywalki zza miedzy kilkoma bramkami.
Cele i wymagania stawiane przed Panem Filipiakiem i Panem Probierzem są zatem bardzo wysokie, a mnie to osobiście cieszy bo trzeba mierzyć wysoko. Czy uda się osiągnąć cele z obecną kadrą i zatwierdzonymi i zaplanowanymi wzmocnieniami? To już zmartwienie zarządu.
Stanowisko kibiców Cracovii zaprezentował
Santo
Pełne wyniki
LIGA
A-27%
B-47%
C-20%
D-1%
E-4%
F-1%
PP
A-41%
B-16%
C-16%
D-20%
E-5%
F-2%
DERBY
A-27%
B-50%
C-13%
D-4%
E-5%
F-1%
Legenda:
Rozgrywki Ligowe:
A) Mistrzostwo Polski
B) Medal Mistrzostw Polski
C) Kręcenie się w okolicach czołówki
D) Środek tabeli
E) Spokojne utrzymanie na kilka kolejek przed końcem rozgrywek
F) Cały sezon rozpaczliwej gry o utrzymanie, z dramatycznym finiszem zakończonym naszym wpierdolem w meczu o życie, ale ze szczęśliwym zakończeniem bo jakiś kolega Probierza wygrał z naszym rywalem do utrzymania i utrzymujemy się dzięki fartowi
Puchar Polski
A) Zwycięstwo
B) Awans do finału rozgrywek
C) Awans do 1/2
D) Awansować tak daleko jak pozwoli losowanie, ograć każdego niżej notowanego rywala
E) Byleby nie odpaść na dzień dobry z jakimiś ziemniakami
F) Odpuścić. Chlebek jest w lidze
Wielkie Derby Krakowa
A) Dwukrotne upokorzenie sąsiadki co najmniej kilkoma bramkami
B) Dwa zwycięstwa
C) Zwycięstwo i remis
D) Wygrana przynajmniej u siebie
E) Bez porażki
F) Derby to mecz jak każdy inny, byleby nas dwa razy nie ośmieszyli to jakoś to będzie
Dobra robota SaNtO. Dzięki. Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to wstaw w poście podsumowującym co oznaczają kolejne litery. Ktoś kto to będzie czytał będzie miał kawa na ławę bez skakania do pierwszego posta.
35 dni później
Po transferach, okresie przygotowania, meczach sparingach oczekuję po raz pierwszy za mojego życia medalu. PP dostać się do półfinału.
Ostatniego sparingu nie biorę pod uwagę.
Niby z czego biorą się Twoje wysokie i nieadekwatne do transferów oczekiwania ?
Ja bym chciał byśmy skończyli sezon co najmniej w górnej części tabeli, a przede wszystkim by styl gry był interesujący dla widza, ofensywny i by w każdym meczu była walka. By nie przytrafiły się mecze przegrane w frajerski sposób, rażące całkowitą nieporadnością piłkarzy czy zrezygnowaniem lub schematycznym biciem głową w mur.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)