Ela się kiedyś domagała LM od Janusza ;) Lepszej okazji mieć nie będzie ;)
-
-
#Filipiak
Dajesz Ela. Trza podjechać na Szarskiego ,wytrzepać poduchy i sienniki i jadymy z tymi transferami.
Szykuje się "ciekawe" okienko transferowe, zobaczymy w którą stronę pójdziemy
I Comarch dał taką cenę, że nie kupi akcji od miasta.
Opera mydlana trwa dalej, myślałem, że chociaż ten etap jest dla nas jasny
https://gazetakrakowska.pl/comarch-nie-kupi-akcji-cracovii-oferta-nie-spelniala-warunku/ar/c2-18019261?fbclid=IwAR3Wt7MjjNz6P1RbqoFSPvp8WHZkNQpxWrjMORll6AtPSkclfhCdWl7FyuE
a nowe bandy i murawa zamówiona. majstersztyk.
- Edytowany
[i]"Wy jakąś kasę chcecie? Spółka jest zadłużona na 90 mln, a skoro jako Miasto macie w niej 33 procent udziałów to... dawajcie nam 30 mln!" [/i]😎
Jeszcze szczeny Miastu opadną nie raz tak samo jak po otwarciu tej koperty...
[quote]#post1592187 a nowe bandy i murawa zamówiona. majstersztyk.[/quote]
Póki co nikt jeszcze z nikim nie podpisal umowy na bandy, ani murawę.
[quote]#post1592193 [quote]#post1592187 a nowe bandy i murawa zamówiona. majstersztyk.[/quote]
Póki co nikt jeszcze z nikim nie podpisal umowy na bandy, ani murawę.[/quote]
Ci z miasta nie są głupie dobrze wiedzą z kim zaczęli grać w pingponga.
A to nie jest tak, że akcje mają swoją aktualną cenę i jak się ktoś decyduje to ją po prostu płaci?
Co oni niby chcieli zrobić - kupić poniżej wyceny? Zamienić brutto z netto?
A może miasto się jornęło że wycena jest zaniżona przez celowe działania Janusza i nie chcą przez to tracić?
- Edytowany
Akcje mają cenę jeśli są notowane na giełdzie. Cracovia SSA nie jest. W tym przypadku są warte tyle ile ktoś chce zapłacić.
I bardzo dobrze, niech się miasto wypcha z akcjami
Czekamy aż okupant wyzionie ducha lub wyjmą mu wtyczkę z kontaktu! 🤓 Tylko to uratuje NASZĄ Cracovię!!!!
MisioPas przesadzasz. Jak widzisz mimo, że JF nie ma sytuacja sie nie polepszyła, a można powiedzieć pogorszyła. Jak przedtem była niewiadoma to teraz jest niewiadoma x niewiadoma pomnożona przez silnia !.
[quote]#post1592204 MisioPas przesadzasz. [/quote]
Ja nie przesadzam! Ja szydzę ... i nie z Pana JF 🤔
Przeczytaj moje posty w tym temacie oraz te co po nich nastąpiły .... Niestety jeden taki kluczowy wyjebano mi stąd...
[quote]#post1592199 Akcje mają cenę jeśli są notowane na giełdzie. Cracovia SSA nie jest. W tym przypadku są warte tyle ile ktoś chce zapłacić.[/quote]
No dobra, to skoro był 1 chętny czemu miasto się nie zgodziło?
- Edytowany
Bo nie musi sprzedać jeśli uważa że ktoś za mało chce zapłacić.
Jest taka różnica, że jedna strona.tutaj rozdaje karty, czyli Comarch. Jak.nie.kupi to.nikt nie kupi, bo po co.
Za to przy zmianie prezydenta miasto może zacząć się zainteresować spółką w której ma udziały
@Rock#1477 Bo bilansie budżetu, zapewne sami poproszą. Takie moje zdanie.
Dla budżetu to drobne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)