mechanizm jest ten sam
tylko C chciał LM
a biedak chce CK
-
-
#Filipiak
[quote]#post1551094 Mnie nie przypomina bo T-F kasę pożyczała dla wyników sportowych.[/quote]
Hm, mnie się wydaje (oczywiście lata juz pamiec macą) ,że wprowadzała w celu zrzucenia innych akcjonariuszy.
Owszem potem zadłużenie jeszcze wzrosło w wyniku nieudanego "szturmu na LM" ( no i co do tego można ew. Ci przyznać rację)
To co chcial, to Profesor juz dostal /tereny przy 3-go Maja, Wielicka i Siedleckiego. Dopoki miasto lub ktos nie bedzie bardziej zainteresowany tymi terenami. To nic sie nie zmieni. Niestety nie sprzyja nam rowniez aktualnie sytuacja na swiecie. Wysoka inflancja itd. Celowo sa tak prowadzone sekcje aby jak najmniej trzeba bylo za to placic. A w zasadzie, to Filipiak nic nie daje jak i Comarch juz od dawna. Tabisza nie zwolni nigdy, bo potrzebuje papuge w swoim zoo.
Puchar Polski zdobyty przez drużynę Probierza docenimy za naście lat... Budżet mamy 12/13 w lidze. A klub celowo jest zadłużany, jestem o tym przekonany ze jest to robione pod jakiś wałek jak 10 lat temu gdy płaciliśy niedzielanom czy radomskim po 120 k na msc
- Edytowany
Dopóki Cracovia nie zdobędzie trofeum raz por raz, mam w dupie twoje budowle i klocki lego. Wyjebałeś kolejnego kibica! Pilch!
z wywiadu z ojcem braci Żuk:
"(...) Widzę, że Akademia stanowi bardzo ważną część DNA klubu. Ważne dla mnie jest to, żeby zawsze otaczać się dobrymi ludźmi. Myślę, że tutaj tacy są. Czujemy się bardzo dobrze w Szczecinie, choć jesteśmy tu bardzo krótko. Pogoń Szczecin to klub ciepły, rodzinny. Każdy chłopiec, który jest w akademii, jest otoczony profesjonalną, dobrą opieka."
dobrzy ludzie, rodzinny klub, atmosfera. nie znam..
"Akademia Cracovii to bardzo przyjazne miejsce. Odkąd zapisaliśmy syna do klubu nie możemy się nadziwić jak dobrze i życzliwie jest traktowany. Koledzy podają mu wszystkie piłki, trener nigdy nie pomija przy wystawianiu składu. Polecam każdemu!"
Jakub T. rodzic Mateusza
Rock jak zwykle z celną puentą😁
No to już wiem czego nam brakuje...Więcej Tabiszów w Cracovii 😅😂
[quote]#post1551419
dobrzy ludzie, rodzinny klub, atmosfera. nie znam..[/quote]
a ja znam,
moje dzieci trenują w jednym z krakowskich klubów i jest na prAWdę fajnie
Oj Janusz, Janusz, ale z Ciebie cienki Bolek!
Zamiast jakoś uczcić to 20 lecie Comarchu w Cracovii i zapisać się w historii Cracovii to robisz sobie z Klubu pośmiewisko!
Kim Ty chcesz chłopie wygrywać te mecze w lidze, Strózikiem i innymi zawodnikami trzecioligowymi, o których nawet nikt nie ma pojęcia w Polsce! Takich grajków pozgłaszałes do rozgrywek ekstraklasy i co chcesz z nimi ugrać!
Wstydziłbyś się chłopie na te stare lata, dalej będziemy pośmiewiskiem w Polsce!
Wygonicie z JAKUBKIEM RESZTE KIBICOW ZE STADIONU, CHYBA ŻE WŁAŚNIE O TO WAM CHODZI!
[quote]#post1551091 [quote]#post1551087 A skarbówka nie ma problemu w tym, że firma komputerowa płaci piłkarzom?[/quote]
Problem jest inny: Tak wychwalający swoje zarządzanie MKS profesor od 2-3 lat wprowadza Klub w długi ...i jakoś przychodów nie próbuje zwiększać... Przypomina mi to czasy T-F na Czarnej Wsi [/quote]
I właśnie dlatego nie jesteśmy Bayernem🤣 Ale to się ma zmienić, po przejęciu sterów w Monachium przez Salihamidzicia (tamtejszy odpowiednik Santo) i Kahna, jest tak:
https://sport.interia.pl/bundesliga/news-ogromny-cios-dla-bayernu-to-jest-jak-odejscie-lewandowskiego,nId,6318138
w sobotnie przedpołudnie gościliśmy dziesięciolatków z Cracovii,
przyznam, że bardzo smutny był to widok,
po pierwsze przyjechało ich zaledwie siedmiu, nie mieli nawet bramkarza,
jednolite mieli jedynie koszulki meczowe, za to spodenki czy getry już każdy inne,
nie wspomnę o dresach czy przeciwdeszczowych ortalionach, tym niestety nie dysponowali,
wyglądali jak jakaś A klasowa drużyna z Pierdziszewa,
no i wynik konfrontacji to 23:4 dla nas,
przyznam, że dwa dni dochodziłem do siebie po tym co zobaczyłem,
BYDGOSKI PRZYBŁĘDO, zrobiłeś z mojego Klubu pośmiewisko,
WYPIERDALAJ
trzy tygodnie temu gościliśmy siedmiolatków z Cracovii, było podobnie,
jedynie wynik bardziej wyrównany...
[quote]#post1551824 w sobotnie przedpołudnie gościliśmy dziesięciolatków z Cracovii,
przyznam, że bardzo smutny był to widok,
po pierwsze przyjechało ich zaledwie siedmiu, nie mieli nawet bramkarza,
jednolite mieli jedynie koszulki meczowe, za to spodenki czy getry już każdy inne,
nie wspomnę o dresach czy przeciwdeszczowych ortalionach, tym niestety nie dysponowali,
wyglądali jak jakaś A klasowa drużyna z Pierdziszewa,
no i wynik konfrontacji to 23:4 dla nas,
przyznam, że dwa dni dochodziłem do siebie po tym co zobaczyłem,
BYDGOSKI PRZYBŁĘDO, zrobiłeś z mojego Klubu pośmiewisko,
WYPIERDALAJ
trzy tygodnie temu gościliśmy siedmiolatków z Cracovii, było podobnie,
jedynie wynik bardziej wyrównany...[/quo
Oni drużyn CLJ nie potrafią jednolicie ubrać, a ty wymagasz żeby dzieciaki miały pełne stroje... U ćwoka z kańczugi to w tabelkach nie pasuje
i jeszcze ta radość całej ekipy po strzeleniu pierwszej bramki przy wyniku 0:20 kiedy na boisko weszły nasze głębokie rezerwy,
przez chwile mignęły mi przed oczami czasy kiedy to w Klubie nie było ciepłej wody,
Wypierdalaj DZIADYGO
A to była drużyna MKS czy Akademii Mistrzów Cracovia ?
dowiem się dzisiaj wieczorem, ale trenerzy w dresach identycznych jak ci z pierwszej drużyny
Wstyd za piątke!
Takie drużyny na różnych turniejach powinny być naszym ambasadorem, a nie wyglądac jak jakaś zbieranina z łapanki.
Ciekaw jestem, jak wygląda obecnie sytuacja z proporczykami przed meczami juniorów i rezerwy, bo wielokrotnie bywalo tak, że druzyny przeciwne nawet z tych biedniejszych i mniejszych klubów miały na wymiane przed meczami, a my wychodziliśmy na murawe z gołymi rekami.
A czego sie można spodziewac po buraku z Kańczugi ?
[quote]#post1551867 A to była drużyna MKS czy Akademii Mistrzów Cracovia ?[/quote]
Akademia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)