Dzisiejszy mecz gts'u, nastroił mnie pozytywnie na cały przyszly tydzień :cool:
Dawno takich jaj nie widzialem :D ;)
-
-
2020/21 Pozostałe mecze kolejki nr 15
Ta przegrana na pewno cieszy, ale mamy swoje problemy.
Mistrzowie frajerstwa. Rozumiem stracicie te dwie szybkie bramki... ale nic później nie zrobili, żeby coś jeszcze ustrzelić.
Było brac Swierczoka anie syna ojca???
[quote='zejniov' pid='1470392' dateline='1612108801']
[/quote]
Raczej go nie wypuszczać, przecież go mieliśmy.
Brawo Piast , zadbali o dramaturgie z happy endem!!!
- Edytowany
Buchalik to jednak jest stan umysłu hahahaha
[quote='zejniov' pid='1470392' dateline='1612108801']
[/quote]
Świerczok ma gdzieś daleko nasze pięterko, zdaje się że miał do czynienia z Jakubem
To nie lada wyczyn. Ostatni raz tak się zdażyło w 1938 gdy Warta przegrywając z AKS Chorzów 0:3 wygrała 4:3. 83 lata. To przejdzie do historii:)
Swoja drogą widać jak gts jest przygotowany kondycyjnie do stylu Hyballi. Inna sprawa, że przebiegli jako zespół 118km vs 112 Piasta i mieli prawo być zmęczeni.
Nic tak nie poprawia humoru po sp...nym weekendzie jak przegrana gts w pięknym stylu. Piękna katastrofa jakiej by się Zorba nie powstydził
Z 10 lat temu Cracovia prowadziła w Poznaniu z Lechem 3:0, Lech wyciągnął na 3:3 w kilkanaście minut, potem jeszcze strzelił na 4:3, ale tej bramki sędzia nie uznał (no nie było varu), a na sam koniec tego niezwykłego dramatu Giza strzelił w ostatnich sekundach na 3:4.
Nigdy w życiu nie miałem takiego ciśnienia jak na tym meczu, kibice Lecha również, bo od zerwania zgody dzielił nas włos. Pierdolone lajkoniki to były najłagodniejsze określenia pod naszym adresem :D
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1470423' dateline='1612111938']
Z 10 lat temu Cracovia prowadziła w Poznaniu z Lechem 3:0, Lech wyciągnął na 3:3 w kilkanaście minut, potem jeszcze strzelił na 4:3, ale tej bramki sędzia nie uznał (no nie było varu), a na sam koniec tego niezwykłego dramatu Giza strzelił w ostatnich sekundach na 3:4.
Nigdy w życiu nie miałem takiego ciśnienia jak na tym meczu, kibice Lecha również, bo od zerwania zgody dzielił nas włos. ***** lajkoniki to były najłagodniejsze określenia pod naszym adresem :D
[/quote]
15 lat temu ;) http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=341286
Tam, o ile pamiętam była taka sytuacja, że Lechici uważ[size=small]ali, że Giza wcześniej powinien dostać drugą żółtą kartkę.[/size]
Sterby też byłem na tamtym meczu. O ile wtedy skończyłoby się 4:3 dla nas, to byłaby identyczna sytuacja. Było 3:3 i drużyna która prowadziła 3:0 ostatecznie wygrała 4:3. Inny scenariusz i efekt finalny.
Rafał Janicki strzela dla PBB
Na tę chwilę robi się niebezpiecznie tłoczno w tabeli za nami...
Siermiężna polska liga... Każdy może wygrać z każdym.
W tej chwili 4 punkty przewagi nad miejscem spadkowym.
Idze, idze, Podbeskidz(i)e!
Ciekawe ile stopni w BB (u mnie -9). Granie przy takich warunkach to jakaś porażka.
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1470425' dateline='1612112481']
[quote='sterby' pid='1470423' dateline='1612111938']
Nigdy w życiu nie miałem takiego ciśnienia jak na tym meczu, kibice Lecha również, bo od zerwania zgody dzielił nas włos. ***** lajkoniki to były najłagodniejsze określenia pod naszym adresem :D
[/quote]
15 lat temu ;) http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=341286
Tam, o ile pamiętam była taka sytuacja, że Lechici uważ[size=small]ali, że Giza wcześniej powinien dostać drugą żółtą kartkę.[/size]
[/quote]
Też byłem na tym meczu siedziałem wtedy na "nowej trybunie" koło nas paru Arkowców, którzy nam kibicowali ::) Ciśnienie było faktycznie spore.
A chyba z dwa tygodnie wcześniej przegraliśmy 4:3 w Lubinie prowadząc 3:1. To był radosny futbol Białasa
Patrząc na wyniki dzisiejszych meczy w Ekstraklasie to nasuwa sie 1 wniosek. Nasza liga to jest kabaret na żywo... :D i mało to ma wspólnego z profesjonalną piłką... :rolleyes:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)