[img]https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_wpnXhpRGaQr1xQdcJeuKBULtvZpD5Nvt.jpg[/img]
-
-
CRACOVIA - Piast Gliwice sobota 17 X 2020 g.15
Poziom Cracovii do zapomnienia, wygrana cieszy.
Dawno nie widziałem takiej kopaniny. Serio. Dokąd to zmierza? :(
Mecz koszmarny, zwycięstwo bezcenne, dziękuję, do widzenia.
U mnie dzisiaj Niemczycki naprawdę na plus!
Ale mordęga.. ale cel zrealizowany, 3 pkt dodane.
Poza tym że zdobyliśmy 3 pkty to nie można o tym meczu [b]NIC[/b] dobrego powiedzieć/napisać.
Ufff.....
esteci się kufa znaleźli;)
Ponieważ mnie zależy aby Cracovia wygrywała to takie 97 min nerwówki to coś co by mi było potrzeba (Bo dowieźli)
-nie dowieźliby to pierwszy bym tu sie wyładował;) )
ps: Piast miał sytuacji multum. Nasza ogromnie juz rozsypana kadrowo od poprzedniego sezonu druzyna grała pytongę.
Wiedzieli ,ze są słabsi od Piasta ale wygrali. I O TO CHODZI. Wygrac jak jesteś teraz słabiutki TO JEST TO.
uff ale nerwy
Jezu, gramy naprawdę słabo - mówię na poważnie - dobrze, że spada jedna drużyna i jest sporo słabych drużyn ogólnie.
Co na plus? To, że w defensywie sie obudzili koło 70 minuty, że da się to dowieźć do końca + fura szczęścia. Reszta na minus.
3 pkt hurrrraaa!
Ale gra w naszym wykonaniu masakra. Panie Probierz o co chodzi w naszym graniu?
Brakuje mi już określeń, bo od jakiegoś czasu piszę, że gramy dno, ale potem oglądam na przykład taki mecz jak dziś i nie wiem jak skomentować jeszcze większe dno, choć wydawało się, że gorzej się grać nie da.
arcypadaka, szybko to trzeba zapomnieć
Beznadziejna gra. Te 3 punkty to cud.
[quote='Miszczu2007' pid='1457344' dateline='1602945143']
Rivaldinho to nie piłkarz.
[/quote]
powiedziałem to zanim kopnął piłkę w Cracovii
20 sec filmiku wystarczyło
Nie wiem ile musiałbym zjeść schabowych i wypić wódki żeby ten mecz nazwać co najmniej poprawnym...megaarcypadaka...
Po meczowe statystyki.
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/121681330_1475533642645479_4592634460015766586_o.png?_nc_cat=106&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=Jhmg-S_7feYAX-qMOWm&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=45c286e0eb9d478d32e2d2019db6a9c4&oe=5FAFFAFE[/img]
w faulach byliśmy lepsi
mistrzowie antyfutbolu po prostu
Ten karny to nam się trafił, jak ślepej kurze ziarno... przez cały mecz stworzyliśmy 1 dobrą sytuacje bramkową w 70 min. przez Vestenickiego.
Piast nam dzisiaj powinien strzelić, ze 3 gole...a to, ze nie strzelił nam ani 1 bramki to jest cud.
Jedynym powodem dlaczego Rivaldinho wychodzi w podstawowym składzie jest jego nazwisko. Gdyby miał inne nazwisko to by od 1 minuty nie wychodził na boisko.
Z taką grą w nastepnych meczach, nie bedziemy mieli już tyle farta co dzis.... :sleepy:
Jak zdezorientować Cracovię? Niech pierwsza strzeli bramkę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)