Był mecz w PP w Bytowie na drugim końcu Polski.. Byłeś? To był decydujący mecz o awans do kolejnej rundy,wyjazd w tygodniu, emocje bramki w ostatnich sekundach! Nie byłeś, a chłopaki z Arki byli.
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Przecież napisałem, że to farmazon. Lech nie dostał 200 biletów, ani Arka 100.
Rozumiem, że nie wszyscy chętni mogą jechać, ale to nie wina Stowarzyszenia, że dostaliśmy tak małą liczbę biletów.
Bytów dla chłopaków z Arki to nie jest drugi koniec Polski, za bardzo.
A że tak powiem, można w przybliżeniu się dowiedzieć ile biletów poszło na zgody w sumie bez rozpiski kto ile ??
Zaznaczam, że nie mam pretensji iż nie załapałem się na bilet, ponieważ moje wyjazdy w tym sezonie to nędza.
- Edytowany
https://sport.interia.pl/klub-legia-warszawa/news-lechia-legia-trener-vukovic-bedzie-jeden-debiut,nId,4610653,nPack,2
Ciekawe, że skład Superpucharu już znany
Ale ten artykuł jest o meczu ligowym , który reszta się już odbył.
Cytat: Cieszę się, że tam się przeprowadzimy. Dziesięć dni pracy i czeka nas od razu mecz Superpucharu Polski z Cracovią 9 sierpnia na naszym stadionie.
oby : )
[quote='Diabel' pid='1439910' dateline='1595412539']
[quote='rrr1' pid='1439907' dateline='1595410377']
[quote='qtec' pid='1439905' dateline='1595409917']
Takie chodzą newsy na TT, jaka jest prawda? Czy zgody dostały bilety?
[/quote]
Na pewno zgody dostały, zresztą samemu byłem na pucharze jak zdobywała go Arka.
Nie widzę w tym nic dziwnego jeśli by do zgód łącznie poszło 5% całej puli.
[/quote]
nie widzisz, ze jacys nie nawet kibice Pasow maja pierwszenstwo przed 'Nami'?
ja prdl, qrwica mnie bierze, najwazniejsze wydarzenie w zyciu kazdego kibica Cracovii a tu teksty ze trzeba ziomali ze zgod obsluzyc
gts jego mac
[/quote]
Bardziej mnie kurwica bierze że ponad połowa wszystkich biletów poszła do ziomali PZPN niż to że kilkadziesiąt do naszych zgód (jeśli to prawda z tymi liczbami po 200 i 100 to faktycznie jest to skandal).
Jeśli jest 3700 biletów to kluby powinny dostać po 1500 minimum, bo niestety w tym momencie bilety trafiły do znajimych PZPN dla których to mecz jak każdy inny lub handlują biletami po chorych cenach.
Jebac pzpn! I odpierdolcie się od zgód!
O co płacz z tymi zgodami? Wspierają nas na wyjazdach wiec im tez się należy. Obudzili się kibice jednego meczu. Zacznijmy jezdzic w dobrych liczbach na wyjazdach wtedy można pogadac
Dam każdą cenę za bilet na finał. Oczekuję ofert.
Żałuję, że nie jade na finał PP, ale do przeciwników zapraszania zgodowiczów mam pytanie. Ilu by nas pojechało z Krk na finał na Narodowy gdybyśmy dostali jakieś 10K biletów?
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1439950' dateline='1595433434']
Żałuję, że nie jade na finał PP, ale do przeciwników zapraszania zgodowiczów mam pytanie. Ilu by nas pojechało z Krk na finał na Narodowy gdybyśmy dostali jakieś 10K biletów?
[/quote]
ostatnio utwierdzam sie w przekonaniu ze ciebie Leszeczku nie interesuja odpowiedzi na zadawane pytania, ale kochasz sie uzerac dla samego uzerania, stad pewnie te pytania rodzace pytanie czy ty se jaja robisz czy tak specjalnie, w wielu watkach, moze ci brakuje politycznych watkow, bo pamietam ze byles aktywny, wiec szukasz substytutu gdzie indziej, na wszelkie mozliwe sposoby
A mnie wczoraj bardzo milo zaskoczylo SCTM. Napisalem do nich odrazu po tym awanisie ze chcialbym nabyc wejsciowke na Final PP i podalem im ilosc wyjazdow na ktorym bylem w tamtym sezonie i nr pesel odpisali mi ze mnie zweryfikuja i zebym czekal na dalsze info. Mysle ze mam po meczu(670 biletow pula ) a tu mi kazali zgloscic sie do K1 w celu oplacenia wyjazdu z autokarem juz!!!!
[quote='Diabel' pid='1439954' dateline='1595434126']
[/quote]
ostatnio utwierdzam sie w przekonaniu ze ciebie Leszeczku nie interesuja odpowiedzi na zadawane pytania, ale kochasz sie uzerac dla samego uzerania, stad pewnie te pytania rodzace pytanie czy ty se jaja robisz czy tak specjalnie, w wielu watkach, moze ci brakuje politycznych watkow, bo pamietam ze byles aktywny, wiec szukasz substytutu gdzie indziej, na wszelkie mozliwe sposoby
[/quote]
Czy Twój post ma na celu co innego niż to co zarzucasz mi?
Nie brakuje mi dyskusji politycznych. Na TT mam przesyt.
[quote='will0wCZP' pid='1439955' dateline='1595434451']
A mnie wczoraj bardzo milo zaskoczylo SCTM. Napisalem do nich odrazu po tym awanisie ze chcialbym nabyc wejsciowke na Final PP i podalem im ilosc wyjazdow na ktorym bylem w tamtym sezonie i nr pesel odpisali mi ze mnie zweryfikuja i zebym czekal na dalsze info. Mysle ze mam po meczu(670 biletow pula ) a tu mi kazali zgloscic sie do K1 w celu oplacenia wyjazdu z autokarem juz!!!!
[/quote]
Dziwne to bardzo że nie zamkli listy wyjazdowej na tydzień przed meczem przecież muszą ją wysłać do pzpn.
Wystarczyło pokazywać się w miarę regularnie na wyjazdach nic więcej. A nie szukać teraz winnych w SCtM i porównywać do gts-u. Za takie spierdolon.ne teksty powinno się wypierda.dalac na stałe z forum.
Rozdanych zostało 237 biletów na 8 -(OSIEM!) ekip z, którymi mamy zgody i układy.
Kto i ile dostał biletów zostanie podane po meczu tak jak się to robilo do tej pory.
Kto porównywał do gts? Zamiennik słowa qrwa, powinieneś wiedziec
[quote='leszeczek' pid='1439959' dateline='1595436798']
[quote='Diabel' pid='1439954' dateline='1595434126']
[/quote]
[/quote]
Czy Twój post ma na celu co innego niż to co zarzucasz mi?
Nie brakuje mi dyskusji politycznych. Na TT mam przesyt.
[/quote]
Nie. Napisalem co mysle, nie oczekiwalem odpowiedzi. Jakbym chcial sie uzerac to bym sie odniosl do twojego wczesniejszego wpisu, jakos bym go przekrecil i dolal oliwy do ognia, Ale nie mam na to ochoty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)