http://www.drhtv.com.pl/drhtv-1.html
-
-
Cracovia-Pogoń Szczecin 29.06.20 g.18
Dziękuję ślicznie
Obsługujący grafikę są chyba weekendowi. Dobrych kilka chwil Pogoń prowadziła z Nami 1-0 nim się obcięli. Pogoń strzeliła, to pogoni zapisali. Nie ważne do której bramki.
Zero środka w drużynie...
teraz sobie przypomialem ze wdowiak gra dzis. kompletnie nie widoczny...
Ale kaszana na boisku... ale to bylo wiadome juz przed meczem bo graja ze soba 2 druzyny, ktore obecnie sa slabe jak barszcz.
Gdyby nie ten przypadkowy gol to byloby 0:0. :rolleyes:
W tym meczu jest duzy problem, zeby trafic celnie w bramke przeciwnika :cool:
2:0 juz jest
Mecz pyta okrutna, oczy krwawią. Pogoń więcej farta i zamiast przegrywać 0:2 to by prowadzili ze 2:0.
za chwile paprykarze zremisuja
3 gole w meczu, po 3 duzych bledach indywidualnych zawodnikow :D :D
hrosso kolejna bramka w krótki róg
kolejna brama zawalona w ten sam sposób
Mecz słaby, zwycięstwo fuksiarskie, ale gol van Amersfoorta ładny :)
Nie wiem czy to Cracovia wygrała czy bardziej Pogoń przegrała!
Się okazało że żeby wygrać mecz wcale nie trzeba umieć grać w piłkę.
- Edytowany
Typowa SrakaFilipiaka. Ale 3 pkt sa i to sie w sumie liczy (choc pewnie nie ma zadnego znaczenia).
Szczescia to my faktycznie dzis mielismy wiecej niz umiejetnosci. Kto to widzial zeby stojac samemu przed bramka z 3 metrow glowkowac wprost w bramkarza...?
A co do psa Musiala - zyczylbym sobie aby inni super sedziowie byli tak profesjonalni jak on.
Runda finałowa 3 kolejka a my już nie dość że bez emocji to jeszcze taki muł, że przykro patrzeć. Dobrze że jest jeszcze PP. Przecież to niemożliwe, żeby piłkarze grali jakby po pandemii wyszli poraz pierwszy na boisko. Można sobie wmawiać, że Probierz szykuje mega formę na Legię :).
Oczywiście to żart...
Musiał?
najlepszy na boisku.
ja bym mu powierzył sędziowanie w każdym meczu, wiem, że ma z tyłu głowy, że jak się poważnie pomyli na naszą niekorzyść, opinia mu zarzuci, że to z wiadomego powodu.
nie jest widać świnią i pilnuje poziomu
Strzelić w meczu trzy bramki i przegrać, to naprawdę osiągnięcie. :D
[quote='squier strat' pid='1436994' dateline='1593456710']
Musiał?
najlepszy na boisku.
ja bym mu powierzył sędziowanie w każdym meczu, wiem, że ma z tyłu głowy, że jak się poważnie pomyli na naszą niekorzyść, opinia mu zarzuci, że to z wiadomego powodu.
nie jest widać świnią i pilnuje poziomu
[/quote]
Idze idze... a Kolega nie pomyślał ,że mecz dzisiejszy miał rangę "mocniejszego sparingu"
Mnie natomiast zaskoczyło kompletnie niezrozumiałe zachowanie "ogrodnika już bez brody" w doliczonym czasie gry.
Po farfoclu na 2-1 gra prysła, Pogoń atakuje, drużyna nie potrafi 3 sekund piłki z przodu przytrzymać... a Jego vice-ekscelencja przyjaciel Tabiszów nie robi zmiany(a raczej 2-ch) na czas. Chyba jednak faktycznie dzielnie walczymy o 8e miejsce :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)