Pogubiłem się.O co chodzi?Ile punktów zdobędziemy w pucharze Polski?No mogę się mylić ale 15 na pewno nie.
-
-
15 pkt Ogrodnika - Typer
5 punktów i gaśmy światło
Chciałbym kiedyś być "wkurzony" na drużynę za zajęcie drugiego miejsca jak kibice Manchesteru City ? typuje 9 pkt i jakimś cudem pokonanie Legii
Jakimś cudem pokonamy legię. Hm ja bym Boga w to nie mieszał , bo On chyba już w tym wszystkim dawno się pogubił.
Też chciałbym całym sercem aby zdobyli 15 pkt, ale rozum podpowiada że tak nie będzie.
podpowiada niesmialo
:D
mysle ze 2-4 pkt max
a z Lampucera w PP mozemy wygrac, jeden mecz, Milanowi tym razem zejdzie w okno (kiedys to musi nastapic), tutaj akurat wszystko moze sie zdarzyc
Prędzej uwierzę w same zwycięstwa i PP niż, że Milanowi zejdzie w okno :) on ma za zadanie kopnąć jak najwyżej żeby nie trzeba było sprintem do obrony wracać :)
Nawóz śmierdzi szpetnie.
[quote='wojtas90' pid='1436900' dateline='1593370336']
Prędzej uwierzę w same zwycięstwa i PP niż, że Milanowi zejdzie w okno :) on ma za zadanie kopnąć jak najwyżej żeby nie trzeba było sprintem do obrony wracać :)
[/quote]
Dimunowi tak kiedyś zeszło w okienko, że zdobył pasiastą bramkę roku 2018. :)
Polecam od 15 sekundy: https://www.youtube.com/watch?v=SQiEwILYP3o
Stawiam na 3 ptk - Pogoń(takie ostatnie drgnięcie). Reszta baty.
2 pkt
He, 12 pkt + puchar!
A co, pomarzyć nie można?
( bo tak właściwie to co innego pozostało, ślepej kurze tez się czasem ziarnko trafi :-/ )
7 pkt: 3 z Pogonią i Lechem (!) oraz 1 z betonami.
W PP widzę finał .... co dalej jeden Bóg wie
5 dni później
Jakbyśmy nie skasowali wątku który założyłeś po przegranej to byśmy mieli trzy albo zero cwaniaczku :D
- Edytowany
Ogrodnik już przebił większośc typów .6 pkt na 6 na razie możliwych .O czym to świadczy ?Ano o tym że realne było nawet wygranie tej ligi jak by drużyna była mocniejsza o Javi ,Cabrerę ,Gola i jeszcze klasowego skrzydłowego typu Bohar .
Postawiono na ,,oszczedność ''zamiast zainwestować wygrać ligę i ZAROBIĆ ZNACZNIE WIĘCEJ .
Nawet bez tych piłkarzy była szansa na znacznie lepszy wynik . Że przypomnę , potraciliśmy punkty - 6 Z ŁKS, 6 / u siebie / z Jagiellonią 3 w Szczecinie i 6 we Wrocławiu . A powinniśmy zdobyć w tych meczach przynajmniej z 10 .
No ok hank ale tylko z Łks Lopes zmarnował ...4 okazje z gatunku 100 % .Mocniejszy zespół jak byś dołożył Cabrere ,Javiego i dobrego skrzydłowego by wykreował tyle tych sytuacji ze 6 pkt były by nasze .Mecz w kielcach to totalna niemoc ofensywy i też kłanialy się wzmocnienia .Jak można przegrać mecz grając 11 na 9 i nawet nie stwarzając sobie okazji .
Tak samo 2 mecze z Jagą u nas .
Fakt , że mając takie bogactwo można było myśleć nawet o MP . Meczy z ŁKS-em nie mogłem oglądać i jestem zdrowszy . ;)
287 dni później
Do rozegrania zostało 5 meczów.
Punktów do zdobycia - jak w temacie.
Na rozkładzie mamy:
Płock (d)
GTS (w)
Górnik (d)
Lechia (w)
Warta (d)
Całkiem realne wydaje się odpowiednio:
3+1+1+0+1
Sześć punktów spokojnie powinno dać utrzymanie.
Mniej optymistyczna wersja, to remis w pierwszym meczu i plecy w derbach, co da tylko trzy punkty. W takim układzie mieli byśmy na koniec 27 punktów i mogło by być ciepło..
Sytuacja ciekawa. Zobaczymy jak ten finisz ogrodnikowi wyjdzie.
Wersja optymistyczna
3+3+3+0+3
i Ogrodnik winę zrzuci na Covid i powie jak ładnie graliśmy na koniec!!!
Płock (d) 3
GTS (w) 1
Górnik (d) 1
Lechia (w) 0
Warta (d) 3
takze 8pktow do konca .. kazdy mniejszy wynik bedzie totalna padaczka...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)