Ogrodnik mówi o 15 pkt do zdobycia. Osobiscie typuje 4 pkt
-
-
15 pkt Ogrodnika - Typer
Lepiej zabawmy się ile ujemnych punktów otrzymamy w przyszłym sezonie.
To się baw.
Obstawiam 2 remisy, reszta wpierdol, a co do ujemnych to z -15
Ja obstawiam 12. Ostatnie wyniki są dużo gorsze niż gra.
[quote='wojtas90' pid='1436835' dateline='1593330678']
Ja obstawiam 12. Ostatnie wyniki są dużo gorsze niż gra.
[/quote]
Wojtas chyba jeszcze gorączka sobotniej nocy Cię trzyma ;) :D
1pkt z Pogonią reszta wpierdol
Planimetryczny trolling level master.
- Edytowany
1 pkt z Lechia, byc moze jeszcze 1 z Pogonia i to by bylo na tyle
[quote='Trapez' pid='1436851' dateline='1593340736']
[quote='sterby' pid='1436845' dateline='1593338202']
Planimetryczny trolling level master.
[/quote]
Ty tylko pluć i złorzeczyć potrafisz....
Przeprosisz jak PP będzie nasz ?
[/quote]
Tylko Ty widzisz w tym co piszę złorzeczenie. Ja to nazywam trzeźwym oglądem sytuacji.
Przeproszę. Jak zdobędziemy PP.
Zakładam, że jak odpadniemy w półfinale z LzS-em, Ty analogicznie, przyznasz się do trollowania, które obrażą inteligencję zdecydowanej większości czytelników tego forum.
mamy deal.
ps. ciagle czekam na pottera i jego tlumaczenie odnosnie Covilo, one man one word
Nie musisz czekać, ja Ci powiem jak będzie: co do meritum miał rację a jak tego nie rozumiesz, to jesteś opłacany przez Tabisza.
- Edytowany
Faktem jest, że gramy lepiej niż na początku roku.
Faktem również jest to, że mamy pecha, a i skuteczność woła o pomstę do nieba.
Stawiam na 6 punktów, ale nie zdziwię się jak będzie 0 lub 15.
[quote="squier strat" pid='1436858' dateline='1593345362']
taka ciekawostka z internetów
potraktujcie jednak z przymrużeniem oka, niby mają ponad 10k folołersów, ale opinie na temat wiarygodności podzielone:
"Chaos w Krakowie! Cracovia w tegorocznych 12 meczach zdobyła 10 pkt. i Janusz Filipiak miał uderzyć pięścią w stół! Drużyna ma wygrać wszystkie mecze do końca sezonu, zdobyć srebrny medal i Puchar Polski. W przeciwnym wypadku prezes zwolni trenera i wiceprezesa. [Jezioro Sportu]"
[/quote]
Jeśli powyższa wypowiedź jest prawdziwa to dowód że nasz prezes niewiele się nauczył przez te ponad piętnaście lat bycia w piłce, z drugiej strony to założenie to mission impossible więc pan Ogrodnik już może dostać kopa.
Jezioro Sportu zajmuje się produkcją farmazonów, wpiszcie w google :)
no napisałem, że nie wierzę w to
usuwam więc
To akurat może się sprawdzić, na dobrej drodze jest ogrodnik
[quote='sterby' pid='1436853' dateline='1593342918']
Przeprosisz jak PP będzie nasz ?
Tylko Ty widzisz w tym co piszę złorzeczenie. Ja to nazywam trzeźwym oglądem sytuacji.
Przeproszę. Jak zdobędziemy PP.
Zakładam, że jak odpadniemy w półfinale z LzS-em, Ty analogicznie, przyznasz się do trollowania, które obrażą inteligencję zdecydowanej większości czytelników tego forum.
[/quote]
Kiedyś pewna Wisłą wygrała z Barceloną
Po to się gra w piłkę w takie sukcesy się wierzy i takie cele są stawiane.
Po to się chodzi na stadion
I za to ludzie kochają swoje drużyny.
Twoja wiara jest zerowa - przez ciebie nazywana inteligencją- toksyczne kibicowanie
Czym ch.jowiej tym dla niektórych fajnie.
Rozum ci podpowiada że z wszystkimi i wszystko przegramy do końca świata ?
Żal mi cie i tobie podobnych
Jak przegramy z Legią ( a ja wierze że wygramy) to za co chłopie mam przepraszać ?
Musiałbym być nienormalny idąc na mecz zakładając porażkę i rozgłaszać, że przegramy.
Twoją inteligencją jest że Cracovia to porażka porażek, co z każdym ma dostać łupnia. - wtedy będzie fajnie- bo chu.owo
Moja "głupota" polega na tym iz idąc na każdy mecz z nie wiadomo jakim przeciwnikiem - [b]wierzę żę wygrają.[/b]
W przeciwnym wypadku dałbym sobie spokój z kibicowaniem i chodzeniem na mecze
ale to nie o to chodzi Trapezie,
czy zdobycie pucharu będzie oznaczać, że dobrze dzieje się w naszym Klubie? będzie znaczyć, że na pięterku przestało się panoszyć chamstwo?
zwycięstwo w finale ma właśnie taki wymiar jak główka tego Brazylijczyka, przypadkowy sukces.
liga, kilka miesięcy gry, 37 meczów jest bardziej miarodajne.
u nas póki co jak zwykle kiedy mamy nadzieję na sukces, ktoś zaciąga hamulec.
zwykle udanie, wyniki z tej wiosny po raz kolejny są na to dowodem
[quote='Trapez' pid='1436865' dateline='1593348533']
Kiedyś pewna Wisłą wygrała z Barceloną
Po to się gra w piłkę w takie sukcesy się wierzy i takie cele są stawiane.
Po to się chodzi na stadion
I za to ludzie kochają swoje drużyny.
Twoja wiara jest zerowa - przez ciebie nazywana inteligencją- toksyczne kibicowanie
Czym ch.jowiej tym dla niektórych fajnie.
Rozum ci podpowiada że z wszystkimi i wszystko przegramy do końca świata ?
Żal mi cie i tobie podobnych
Jak przegramy z Legią ( a ja wierze że wygramy) to za co chłopie mam przepraszać ?
Musiałbym być nienormalny idąc na mecz zakładając porażkę i rozgłaszać, że przegramy.
Twoją inteligencją jest że Cracovia to porażka porażek, co z każdym ma dostać łupnia. - wtedy będzie fajnie- bo chu.owo
Moja "głupota" polega na tym iz idąc na każdy mecz z nie wiadomo jakim przeciwnikiem - [b]wierzę żę wygrają.[/b]
W przeciwnym wypadku dałbym sobie spokój z kibicowaniem i chodzeniem na mecze
[/quote]
Tak, moja wiara w sukcesy jest słaba, bo od 17 lat ktoś systematycznie odziera mnie ze złudzeń.
Nie nadążam, "porażka porażek" to chyba zwycięstwo?
Cracovia pod rządami okupanta jest porażką. Prawie wszystko dobrego co się tu wydarzyło przez ostatnie lata, stało się pomimo, a nie dzięki jego działaniom.
Nie, nie jest fajnie, kiedy jest chujowo, od lat staram się działać, aby przestało być chujowo, robić znacznie więcej niż debilne trollowanie na forum, wbrew wszystkim i wszystkiemu co się wyczynia wokół klubu.
Wiara w zwycięstwo nie wymusza na nas zamykania oczów na fakty, ale jak widać Ciebie to przerasta.
A PP nie zdobędziemy, ale nie dlatego, że trzymam za to kciuki, tylko dlatego, że złe drzewo nie wydaje dobrych owoców.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)