Ian się szybko nie odezwie, wraz z upadkiem Probierza stracił wiarę, że w Cracovii może się coś zmienić.
-
-
Forumowicze, których brakuje ...
absurdalnie ulokowana wiara ;)
wiadomo, ze sie zarzekal, ale jakby co to mu tu dajemy dyspense, Potterowi rowniez. Moga wrocic, pewnie ktos sie ucieszy ;)
Miszczu sie odzywa.
Za mało mam czasu i chyba zbyt rzadko bywam, bo byłem przekonany, że Ian się odbraził i już pisał na forum :/
tak było przez chwilę, ale potem Probierz zaczął seryjnie przegrywać :D
co do Pottera to nie jest wiadome, z której on opcji. Raz kochał Probierza, potem go zwalniał i znowu kochał.
[quote='gargamel9998' pid='1467270' dateline='1609920367']
Kurde Zarko..zyjesz ;D
Mi brakuje: Ian Thorphe, Ronnie 79, Ferencvaros, Aston 1906, STARA HUTA i (badz co badz) Pottera
[/quote]
ronnie79 zapierdala od dłuższego czasu na dwie prace(+- 400 h miesięcznie).Jestem na twitterze,ale też bardzo rzadko się udzielam.Od stycznia będzie lżej,bo tylko jedna praca ;) Pozdro Gargamel :)
P.S. Cała Cracovia zAWsze razem!
No i gicior jak wracasz :)
Pozdrowka ;)
49 dni później
Ronnie miałes sie udzielac :(
Ian Thorpe, Miszczu, Potter odezwijcie sie :)
Mówcie głupio - czasem, ale mówcie. ☺
4 dni później
[quote]#post1522340 Ronnie miałes sie udzielac :(
Ian Thorpe, Miszczu, Potter odezwijcie sie :) [/quote]
Jestem, ale nie mam już wiele do napisania o Cracovii. Moje kibicowanie też się zmieniło. Przestałem rozkminiać takie rzeczy jak ocenianie poszczególnych piłkarzy, zastanawianie się na których pozycjach są luki i jaką taktyką powinniśmy grać.
- Edytowany
Czyli zachrypnięty głos trybun i ręce z tyłu. Wtedy nie da się mówić. Albo niewiele.
Gdzie jest Malarz?
Przypuszczam, że nowy interfejs sprawił brak tapatalka i nie potrafi się połączyć. Albo coś maluje.
Nie wiem, ale też go brak.
Złego Diable nie biorą. Jestem, jestem. Tylko oniemiałem. Z zachwytu. Nad tym nowym interfejsem właśnie. Ciężko mi się to czyta. Z pisaniem mam problemy. Ledwo lajkowanie ogarniam. Zgredy już tak mają.
Czasem trzeba ze sceny zejść. Niech żyje interfejs.
35 dni później
Gdzie jest Żarko? Gdzie Ian Thorpe? :(
Gentleman, pisał hokejowo również, fan Pingwinów, dzie się podział?
Poszukiwany, poszukiwana.
Gargamelu, nie zauważyłeś, kiedy Ian odpłynął?
Martwię się o Ciebie.
Żarko w Argentynie, Ian na Ukrainie :)
[quote]#post1527972 Ian na Ukrainie :)[/quote]
Szacun najwyższy rycerzowi IAN-owi
25 dni później
Kolega Killeroth? Zniknął czy reinkarnacja?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)