Dokładnie tak bylo jak piszesz dlatego napisałem że może jest ultimatum i gość postapi honorowo.
-
-
Play - Off 2019/2020
Widocznie uznano w klubie że niedzielną porażkę drużyna poniosła na złość trenerowi...
A w środę to kto komu zrobi na złość?
Zobaczymy:)
- Edytowany
Może Prezes chciał dać grajkom do zrozumienia, że jeśli coś niecnego odwalają (w co wątpię) to najwyżej sobie zrobią krzywdę a nie trenerowi.
Archaiczny hokej , brak jakiegokolwiek rozegrania , wrzucanie krążka na pałę , rolingi po bandach , gra w przewagach to już tradycja że nie potrafimy rozgrywać no i drugi trener pan Salamon gdzie jest tam nie ma mistrzostwa takie szczęście nosi za sobą ;) , taki mamy obraz naszej pięknej dyscypliny w naszym ukochanym Krakowie
[quote='kaleb' pid='1424700' dateline='1583156219']
Podpisanie dzień po porażce w Jastrzębiu jest zastanawiające. Też przychylam się do tezy, że trener odpowiadając za wszystko jest na rękę prezesowi. Mam tylko żal o to, że Rohacek nie zaangażował się w stworzenie sekcji hokejowej od najmłodszych roczników według wzorów czeskich. [b]Coś takiego, co robi Probierz odnośnie piłki.[/b]
[/quote]
Jakoś nie widziałem Probierza na ani jednym treningu piłkarskim dzieciaków, a jestem trzy razy w tygodniu na Wielickiej :D
A szkoleniem najmłodszych roczników zajmuje się Stowarzyszenie Akademia Mistrzów Cracovia, a nie Klub bezpośrednio :exclamation:
Po wczorajszym nie chcę trenera co robi to co Probierz...
Dzisiaj drugi ministrant proboszcza ma szansę na kompromitację.
dzisiaj najlepszy parowóz :D Urban bramka i dwie patelnie dla Kalinowskiego trzecia piątka z nim jako jedyna zamykała JKS we własnej tercji , za dziś brawo Tomas :P :P i zdrowia dla córeczki
wreszcie szybki mecz i walka, bardzo dobra gra w osłabieniach, świetny Kopriva,
Wszyscy do jastrzębia
Momentami Jastrzębie miało przewagę, ale ogólnie drużyna zaprezentowała się bardzo dobrze :) Teraz w sobotę o 18.00 pełna koncentracja, unikanie kar i będziemy mieli awans do półfinału :)
Druga i trzecia bramka jakaś taka nie w naszym stylu. :P
[quote='agent44' pid='1425599' dateline='1583355139']
[/quote]
Rohacek był wtedy w kiblu i chłopcy na moment pozwolili sobie ba trochę luzu. ;)
W sobotę mecz o wszystko , mamy psychologiczną przewagę ,będzie dobrze.
[quote='sterby' pid='1425600' dateline='1583355353']
[quote='agent44' pid='1425599' dateline='1583355139']
[/quote]
Rohacek był wtedy w kiblu i chłopcy na moment pozwolili sobie ba trochę luzu. ;)
[/quote]
O to to , Siedziałem koło sterby-ego na meczu i na początku tercji mówię mu ,że jakieś jaja. Gramy szybki , płynny hokej ,
mało "rollingów" niewiele przepychanek przy bandzie (no w końcówce już były ale to obrona wyniku) i nagle patrzymy się na łąwkę czy Rudi aby w szatni nie został;)
Mecz nieoczekiwanie i emocjonujący i miły dla oka i zwycięski po walce. Piękną odtrutkę zafundowali nam Rudi i Hokejarze po "mega_sy..ie_wtorkowym" ::)
Co do soboty to główne zagrożenie jest w sędziach. Gdyby pozwolono grac normalny hokej to Urban z kolegami rozprasowałby JKH na bandach. Niestety gwiżdżą znacznie więcej niż aptekarsko .To zabija prawdziwy hokej.
Byliśmy dużo lepsi, mimo że sędziowie robili co mogli....
W sobotę Meszyński i Przemuś... Kępa.
Nasza ulubiona para sędziowska... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)