Kiedy Fiolić zagra na 10? ja się pytam..
-
-
Ivan Fiolić - witamy w klubie, powodzenia!
MP chyba nie zaryzykuje gry od początku meczu z dwójką OP , Choć takie ustawienie byłoby bardzo ciekawe , na szpicy Vestenicki, skrzydła Zaucha i Thiago , Fiolić oraz Pelle i na DP Sadiković .I tu brakuje miejsca dla Dimuna i Loshaja . Zmiennicy ?
100 dni później
Ostatnio trochę obrywa się Fioliciowi... Moim zdaniem to nie jest zły piłkarz, tylko primo - nie ta pozycja, secundo - MP potrafi obniżyć potencjał każdego. :(
Czyli co, w końcu Ivan dzisiaj na '10'?
pewnie na skrzydełku a kwadrat na 10tce
ostatnio częściej bliżej środka. ale nic z tego nie wynika.
chce grać szybko, a gra za szybko, najczęściej niedokładnie.
[quote='squier strat' pid='1473812' dateline='1613743155']
ostatnio częściej bliżej środka. ale nic z tego nie wynika.
chce grać szybko, a gra za szybko, najczęściej niedokładnie.
[/quote]
Czy to nie efekt lekko chaotycznych, niekończących roszad trenera???
Padaka.
Na wiosnę w każdym meczu PADAKA niech wraca z wypożyczenia i nie blokuje miejsca
On tu po prostu nie pasuje.
Ani "10" ani skrzydło, gość nie jest wart pieniędzy które za niego żądają.
Wolałbym by zamiast niego ogrywany był Rakoczy.
co do oceny Fiolica o pełna zgoda, ale z tym Rakoczym to już przesada.
w drugoligowej Puszczy jest co najwyżej trzecim młodzieżowcem, a to o czymś świadczy.
już pisałem kiedyś, że ja mu kariery nie wróżę, słaba motoryka, brak przyśpieszenia, taka słabsza wersja Huberta Adamczyka
Dlaczego Ivan Fiolic nie dostał nigdy wędki za swoją postawę na boisku natomiast Pestka i Zaucha dostali?
Nigdy nie zagrał tak tragicznie jak Zaucha wtedy. Ja sprzed tv miałem ochotę go ściągnąć po 20 min.
Moim zdaniem Fiolic mimo, że gra słabo to drużyna lepiej wygląda jak jest na boisku. Jego zejścia do środka nakręcają akcje.
- Edytowany
Mialem wielka nadzieje, ze przy absencji Pellego, pociagnie nasza gre. Teraz juz nawet nie mam powodów by go bronic. OUT!
Zaucha nie jest LO tylko LP (podobnie jak Hanca - PP)
Niesmialo przypomne, ze swego czasu derby "zje*al" Pestka..
[quote='wojtas90' pid='1474122' dateline='1613828834']
Jego zejścia do środka nakręcają akcje.
[/quote]
Co??
[quote='Miszczu2007' pid='1474147' dateline='1613835226']
[quote='wojtas90' pid='1474122' dateline='1613828834']
Jego zejścia do środka nakręcają akcje.
[/quote]
Co??
[/quote]
Nakręcają akcję przeciwnika
Niestety , robi się z niego drugi Culina . W piłkę grać potrafi , coś złego siedzi w głowie ? Może faktycznie przydała by się pomoc psychologa ?
A co ma siedzieć? Ja widzę na rozgrzewce już, że nie jest zadowolony, że znowu skrzydełko. Ile karier musi zostać złamanych na skrzydle byście zrozumieli, że zawodnicy, którzy nie są nominalnymi skrzydłowymi w zdecydowanej większości wypadku źle czują się na boku boiska?
tak, powtorze sie niestety, mimo ze tu czy tam, czasem sie odniose do jakis wyczynow grojkow, indywidualnych, to calosciowo czuje sie lekko zagubiony
niby Fiolic sie nie sprawdza jak na razie, niby nie gra tam gdzie lubi czy jakos tak, ale patrzac jak cala druzyna zaliczyla zjazd, patrzac na to co sie dzieje w klubie od paru miesiecy nie potrafie wydac stanowczej opinii
dla mnie atmosfera, chemia oraz rowniez postac trenejro i jego wplyw na zawodnikow , to co graja, jak graja i jak bardzo im sie chce, odgrywa duza role, a ze wedlug mnie tutaj jest bardzo ale to bardzo kiepsko,
to na dobra sprawe moznaby wywalic 50% gosci tak od razu, jak nie wiecej, ale czy faktycznie tu jest najwiekszy problem?
potrzeba jakiegos wielkiego szoku, resetu, pojscia na materace - nie zrobienie nic skonczy sie spadkiem z hukiem
to wszystko fakt. ja też nie uważam, że FIolic to zbawca, dajcie go na kierownicę to pojedziemy. mało tego jestem pewien, że po wystawieniu na dyszce będzie wyglądał blado. bo nie funkcjonuje drużyna. ale jak ktoś by miał na nią pomysł, dołożył dwóch skrzydłowych do kadry i klasowego DP to Fiolic by na dziesiątce śmigał jak zły a Riva by walił gola za golem na szpicy.
tutaj nic nie działa. niestety potrzebny jest reset bo Probierz nie ma już żadnego pomysłu na to
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)