Thiago zajebał bramkę nie da się ukryć, ale jak to jest kurwa możliwe, że jest 88 minuta meczu, który wygrywamy 1:0, świeca w górę, która spada dwa lata i Thiago(napastnik, bo wszedł za Piszczka) jest sam w polu karnym na dwóch napastników Lecha?
-
-
Thiago Rodriguez De Souza - Witamy!
Ch*j tam z kryciem - nie jest obrońcą. Ale to co spieprzył w polu karnym to dramat. Powinno być 2:0 i po meczu.
Dwie żółte kartki na nim i trzecia, która nie została pokazana a powinna skutkować czerwoną kartką dla piłkarza Lecha! Całkiem dobry mecz. Tak trzymaj.
Jak to był dobry mecz to boję się co będzie jak on zagra zły mecz.
Ale zmiana...padolino, zmarnowana kontra, blad przy kryciu....no cóż :rolleyes:
Zeby nie bylo, ze widze tylko same minusy... jest dość szybki. :cool:
Thiago zagrał koncertowe spotkanie, brakło tylko żeby okrasił ten świetny występ golem. Urywał się na skrzydle niesamowicie. Zaczął bym dyskusję na temat czerwonych kartek za takie faule taktyczne. Conajmniej 3 razy tworzył niesamowitą przewagę i karą dla Lechitów były tylko żółte kartki. Jak się to ma do okazji, które mógł w ten sposób wykreować?
he he
spodziewalem sie takiego wpisu Santo, cos w rodzaju jak Wdowiak mial kiedys zajebiste rajdy a potem seryjnie marnowal co mogl
Tak, ofensywnie Thiago wskoczyl na wyzszy poziom, oprocz wykonczenia, wiec prawie...
Prawie robi roznice, w dupie mam takie koncerty gdzie gosc marnuje wsio co ma i jeszcze ma udzial przy stracie bramki
Niemniej trzymam kciuki, nie chce mi sie czekac jak na Wdowiaka, ale mam nadazieje ze to przeskoczenie klapki w glowie bedzie juz wkrotce...
Jest blizej niz dalej, to chyba plus na plus
ok zmarnował ale czy patelnie? patelnie to by pewnie były jakby go nie cięli w tych groźnych sytuacjach. strzelanie goli to najłatwiejszy element w piłce. skoro ma gaz, kiwkę i się znajduje to kwestia czasu. tylko trzeba dołożyć w treningu. to jest kawał piłkarza
Dobre porównanie, na razie to jest Wdowiak z okresu kiedy absolutnie nic nie szło do bramki... Wiatru dużo, pamiętam że już coś grubo w defensywie zawalił ale nie pamiętam, w którym meczu...
ja bym nie ryzykował porównań do Wdowiaka. Wdowiak był dużo dalej od tego co w tym momencie pokazuje Thiago.
Głównym zarzutem wobec Wdowiaka było to, że oprócz seryjnie marnowanych sytuacji nie stara się wchodzić w pojedynki 1 na 1 i że nie dysponuje żadnym dryblingiem. Od niedawna zaczął grać pewniej i wozić gości, wcześniej tego nie robił. Zwracałem na to uwagę wielokrotnie.
Thiago to ma. Jedzie z frajerem i brakuje tylko zimnej krwi. Ona przyjdzie jestem pewien
- Edytowany
Thiago po meczu z Lechem wpadł w forumową rywalizację z Piszczkiem pod wezwaniem : "Kogoś trzeba przecież op...lać" ;)
Dimun wylazł z dyżurnego "Żytki" ... Marquez c-19 (chyba oczywiście ale nic o kontuzji nie podano) no to kontuzjowany Piszczek albo Thiago.
przesadzasz Khalid, krytyka z zacheta, zadna napierdalanka
rajdy mial zajebiste, naprawde wskoczyl pietro wyzej w porownaniu z poprzednimi meczami, ale na razie to jest potencjal , ktory trzeba przekuc na efekty, jest blizej niz dalej, to rokuje
a ja się zgodzę z Khalidem. Jeżeli Thiago zazwyczaj jest oceniany dwa razy gorzej (3) niż Zaucha (6) to chyba zgodzisz się, że jest to walenie po omacku byleby pierdolnac bylekogo za to że nie dowieźliśmy punktów. niech mi ktoś wytłumaczy czemu Thiago był dwa razy słabszy do Zauchy. Chętnie podyskutuję. Może się mylę. Wystarczy mnie przekonać
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1458702' dateline='1603705206']
a ja się zgodzę z Khalidem. Jeżeli Thiago zazwyczaj jest oceniany dwa razy gorzej (3) niż Zaucha (6) to chyba zgodzisz się, że jest to walenie po omacku byleby pierdolnac bylekogo za to że nie dowieźliśmy punktów. niech mi ktoś wytłumaczy czemu Thiago był dwa razy słabszy do Zauchy. Chętnie podyskutuję. Może się mylę. Wystarczy mnie przekonać
[/quote]
Dlatego pewnie, bo grał dwa razy krócej ;)
a ja się zgadzam z Diabłem.
[quote='Diabel' pid='1458701' dateline='1603704962']
przesadzasz Khalid, krytyka z zacheta, zadna napierdalanka
rajdy mial zajebiste, naprawde wskoczyl pietro wyzej w porownaniu z poprzednimi meczami, ale na razie to jest potencjal , ktory trzeba przekuc na efekty, jest blizej niz dalej, to rokuje
[/quote]
Stary piszesz jakbyś pewnie > 20 lat nie zasiadał na trybunach elPasso i pasiastym necie.
Wiesz dobrze ,ze u nas jest od dziesiątków lat tradycja wybierania ofiary do nawalanki.
W necie w sumie to "[b]kogo to obchodz[/b]i" ale u nas często bez reakcji innych kibiców
wyżywają się na [b]NASZYM PIŁKARZU[/b] w trakcie meczu live.
Pierwszy raz zauważyłem to zjawisko na niejakim Marku Grabie w 3 lidze. Jakoś siadłem nie na trybunie "dopingujacej"
tylko miedzy "dziadorami" (pewnie teraz jestem większy dziador niż Ci goście wtedy ;;)
I dawaj od pierwszych minut kilkuosobowa "kompania dziadorów" : Graba Ty bajoku , Graba idź do Borku, Kto cie Graba uczył grać... i nic się w miarę przebiegu meczu w którym po fajnych akcjach Marka Cracovia wygrała 3-0 nie zmieniało
Bajok był Graba i tyle.
Krótko mówiąc już wiele lat przed Żytką były "Żytki".
[quote='SaNtO' pid='1458702' dateline='1603705206']
[/quote]
Zdaje się że pijesz do mnie, to Ci odpowiem. Bramka w bardzo dużej mierze na jego konto, nie odbudowywał za szybko ustawienia (co przy wyniku 1-0 kluczowe), nie skuteczny pod bramką rywala. Kilka szarpnięć i zagrań pod publiczkę to za mało, żeby zatrzeć niekorzystne wrażenie. Uważam że jest mocno odpowiedzialny za to że nie dowieźliśmy wyniku.
Zaucha odpowiedzialny w obronie, wygrał kilka pojedynków raz zagroził, więc ocena lekki plus ponad wyjściową piątkę.
czyli był dwa razy gorszy chociaż w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła prezentuje po tym meczu lepsze statystyki i to ze względu na wrażenia artystyczne? Zaucha też zmarnował jedną sytuację, którą sobie wypracował. Czy gdyby to Zaucha a nie Thiago nie doskoczył na czas do Awwada to też dostałby 3 a Thiago 6? Jedyny winny remisu jest Thiago? Co ze zmarnowanymi okazjami Alvareza? też oceniany dwa razy lepiej od Thiago.
Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że ktoś może nieco niżej ocenić Thiago uznając go winnym remisu ale dwa razy niższe oceny to żart z klasyfikacji
Khalid, Nie zmienisz trybun, choćby nawet każdy na forum pisał pieśni pochwalne co dziennie, rano i wieczorem.
Kiedy się może coś zmienić?
Jak będzie wynik sportowy, ale musielibyśmy zaprzestać skupować wagonami szrot.
Zgadzam się w zupełności z Santo
Niektórzy oceniają tutaj zawodników nie po grze, tylko po nazwisku.
Trudno winić Thiago za straconą bramkę. Znalazł się sam ( a to w końcu skrzydłowy, a nie obrońca) naprzeciw dwóch napastników Lecha. Niewiele mógł zrobić. A sytuacje bramkowe zepsuli też i Zaucha i Alvarez i to chyba Alvarez miał najlepszą.
[quote="3lvis" pid='1458735' dateline='1603713303']
Zaucha - 6 - Jest potencjał, widać spory luz i brak kompleksów. Może być z niego ciekawy piłkarz.
(57') Thiago - 3 - Słaba zmiana, straty, niedokładnie podania, przy straconej bramce powinien zrobić więcej. Ciężko mi się do niego przekonać.
[/quote]
No i mamy kolejny kwiatek z temat z ocenami. Mówię więc potterowe sprawdzam:
Zaucha to luz i brak kompleksów. Thiago to straty i niedokładne podania.
Rzućmy więc okiem w statystyki
Zaucha 71% dokładności podań vs. Thiago 75% dokładności
Zaucha 38% wygranych pojedynków vs. Thiago 44% pojedynków
Zaucha na luzie 0% udanych dryblingów vs. Thiago słaba zmiana 75% udanych dryblingów
Zaucha 6 strat vs Thiago 2 straty
Pomimo tego, że Thiago wypada lepiej w każdym elemencie gry istotnym dla skrzydłowego zostaje po raz kolejny oceniony jako DWA RAZY słabszy od Zauchy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)