[quote='Sir Pablo' pid='1494469' dateline='1624644585']
Nie śmiejcie się z dzika! Dzik odpali i będziecie musieli przepraszać :D
[/quote]
Ja pier.dolę, jaki ja będę szczęśliwy, jak będę musiał przepraszać.;)
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
- Edytowany
[quote="Jarek44" pid='1494913' dateline='1625072854']
[/quote]
[/quote]
Przepraszac?? za co ?? a jednego i drugiego ktos qrwa przeprosil za zeszly sezon?? Ktos powiedzial z wkladow do koszulek ze przeprasza ...ze zawiedli?? Ze dawali sie osmieszac ,ze grali jak lamagi,ze nie potrafili pograc pilka ,ze cala liga sie smiala z dziadostwa jakie prezentuja,ze kopali sie po czolach??
Cmoknijcie go w torbe na przeprosiny jeszcze...
Bedzie dobrze gral owszem bede chwalil ale nikogo przepraszac nie bede bomnie za zeszly sezon i udawanie gry nikt nie przeprosil...
Ja mogę dzika przeprosić za sondę, jak będzie strzelał na okrągło, a nie kwadratowe jaja. :D
[quote='KruszynaKSC' pid='1494920' dateline='1625076134']
[quote='Jarek44' pid='1494913' dateline='1625072854']
[/quote]
[/quote]
Przepraszac?? za co ?? a jednego i drugiego ktos qrwa przeprosil za zeszly sezon?? Ktos powiedzial z wkladow do koszulek ze przeprasza ...ze zawiedli?? Ze dawali sie osmieszac ,ze grali jak lamagi,ze nie potrafili pograc pilka ,ze cala liga sie smiala z dziadostwa jakie prezentuja,ze kopali sie po czolach??
Bedzie dobrze gral owszem bede chwalil ale nikogo przepraszac nie bede bomnie za zeszly sezon i udawanie gry nikt nie przeprosil...
[/quote]
Jebi.ę poprzedni sezon jak zacznie teraz grać...;)
- Edytowany
[/quote]
[/quote]
[/quote]
... ale ty jesteś smutny
Dobrze ze ty jestes wesoly i radosny jak malpki w zoo... Ciesz sie chwal i raduj z 14 miejsca i chojowizny...Janusz jest z takich kibicow dumny ze nie wymagaja...
Zabawnie się czyta nadzieje niektórych, że on odpali.
On nie ma szans odpalić, bo jest po prostu za gruby i tego żadne zaklęcia nie zmienią, jedyna szansa na odpalenie, to gdyby schudnął, a na to się nie zanosi.
[quote='KruszynaKSC' pid='1494934' dateline='1625083996']
Dobrze ze ty jestes wesoly i radosny jak malpki w zoo... Ciesz sie chwal i raduj z 14 miejsca i chojowizny...Janusz jest z takich kibicow dumny ze nie wymagaja...
[/quote]
Ja jestem radosny z natury. 14 miejsce mnie boli, a po Januszu cisnę, Tobiasza i Pałdysa też z pełnym przekonaniem objeżdżam. Natomiast Ty uprawiasz otwieranie żył przy każdej sposobności.... a od małp w zoo nie wymyślaj, chyba Cie poniosło.
- Edytowany
niech mu sie wiedzie, zaden kibic nie powinien za nic tutaj przepraszac, a na razie luzik, jak sie komus nudzi polecam mecze euro lub sparingi zespolow z ekstraklasy, do wyboru do koloru :) "there is nothing to see here, move along" jak mowia starozytni gorale
peace :)
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Kruszyna, wyluzuj! To był żart :D
Ja jestem wyluzowany caly czas... nieustannie i wciaz...
Gorzej niż było - być nie może , tylko lepiej . Czekam na nowego Dzika . :D
Przepraszać? Dobre. Gość bierze nie małe pieniądze i gra piach a ja mam go przepraszać ?????
Może jeszcze ktoś napisze że to mobing!
Był taki rysunek chyba Mleczki jak szef krzyczy na pracownika" jaki mobing zwykły opierdol !"
Będzie dobra gra będzie pochwała.
Szkoda, że nie możemy obejrzeć tych meczy sparringowych , na razie jesteśmy zmuszeni polegać tylko na słownych opisach a także krótkich migawek .To trochę mało , choć odbiór Dzika i asysta o czymś pozytywnym świadczą . Tak samo jak bramki Rivy .Oby ...
karny na nim, asysta i gol
Alvarez wraca do formy, mam takie przeczucie. Trzeba się będzie kajać panowie jak zaczną strzelać z Rivaldinho. A pisanie o tym, że jak grają źle to ganię a jak grają dobrze to chwalę to też oczywiście januszowanie. Czym innym jest merytoryczna krytyka a czym innym wypierdallanie z klubu. Poza wszystkim rolą kibica jest wierzyć i wspierać a wielu o tym dawno zapomniało. Odbieram niniejszym Kruszynie prawo do celebrowania bramek Alvareza
Przyjmuje pokornie kare od Ciebie o wielki znafco futbolu i bede pekal z bolu jak Alvarez bedzie strzelal gole i bede poplakiwal w kacie pokoju ze on taki zajebisty a ja niewierny nie poznalem sie na jego talencie pilkarskim tylko na kebabowym... o Wielki znafco futbolu czy dobrze czynie i czy jest to wystarczajaca kara jaka mam poniesc??
Nie no kajać to się nie ma co - dawno tyle nerwów mnie nie kosztowali piłkarze co w zeszłym sezonie i to prawdziwych.
Ale miło by było żeby w tym coś pokazali.
[quote='Villa_KS' pid='1495217' dateline='1625302358']
Nie no kajać to się nie ma co - dawno tyle nerwów mnie nie kosztowali piłkarze co w zeszłym sezonie i to prawdziwych.
[/quote]
Zgoda Kolego, ale trzeba zapytać, ile w tym, czym nas "uraczyli", było ich niechęci do zrobienia wyniku, a ile indolencji MP i sztabu...
[quote='Villa_KS' pid='1495217' dateline='1625302358']
[/quote]
Pełna zgoda . Tez bym tak chciał . :)
Kruszynko, ponadto miesięczny zakaz grillowania!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)