[quote='MakuKSC' pid='1412541' dateline='1576866053']
Vestenicky i Pestka to koty.
[/quote]
Chyba pumy,
-
-
(20) CRACOVIA 2-0 Śląsk pt. 20.12, godz.18:00
[quote='konserwa' pid='1412528' dateline='1576863453']
Macie Vestenickiego na "9" - taki sam szrot jak na każdej innej pozycji.
[/quote]
Ha ha jak Cię lubię , daj sobie przerwę na forum.
Pozdro, Anton
Rafa poczuł konkurencję i widać efekty :rolleyes:
[quote='V.Z.1903' pid='1412543' dateline='1576866475']
[quote='konserwa' pid='1412528' dateline='1576863453']
Macie Vestenickiego na "9" - taki sam szrot jak na każdej innej pozycji.
[/quote]
Ha ha jak Cię lubię , daj sobie przerwę na forum.
Pozdro, Anton
[/quote]
Konserwa,
Co Ty za przeproszeniem pierdolisz?
Gosc od poczatku meczy zadupca,walczy w defensywie,odgrywa madrze pilki,dal bodajze rupie piekna pilke.przy pierwszym uderzeniu bramkarz bro a nie musi,bramka to jak strzal Deleu w derbach(az sie usmiechnalem) a ty takie kocopoly walisz.
Dzisiaj mogliśmy zagrać ten mecz bez bramkarza w bramce bo Sląsk nie istniał na boisku przez cały mecz. Zgnietliśmy rywala... dlatego brawa dla wszystkich za świetny mecz w naszym wykonaniu :blush:
Tydzień temu przegraliśmy, grając mega piach ... a dziś wygrywamy po super meczu. EKSTRAKLASA :cool:
Szrot piłkarzem meczu...:)
Musimy zdecydowanie na wiosnę poprawić grę na wyjazdach.
Brawo drużyna :P
Dobrze, że w pierwszej ósemce będziemy grali z lepszymi drużynami, lepiej nam się z nimi gra...
I zimujemy jako Vive lider!Brawo i po mistrzostwo marsz na wiosnę!! Wesołych wszystkim::)
Taka mała ciekawostka ... jesteśmy TOP 1 drużyną w meczach domowych. TWIERDZA przy Kałuży :) :blush:
Jedno wielkie DZIĘKUJE za ten mecz. Malinowe kompletnie bez sztycha, zero zagrożenia pod nasz[size=small]ą[/size] bramk[size=small]ą[/size], zero celnych strzałów. Mieliśmy ten mecz przez cały czas pod kontrol[size=small]ą[/size].
Brawo brawo brawo.
Wszyscy dobrze grali, ale Vestenicky najlepszy. Pod gr[size=small]ą[/size], widać ze wszedł zmotywowany i wykorzystał szanse.
Brawo Probierz za t[size=small]ą[/size] decyzje i zmiany.
Gargamel na asystenta.
Gargamel założył wątek i od razu Vesto bramkę zapakował :D
Dobry mecz, a szczególnie II polowa. Brawo ! . Wiosna musi być nasza, musimy wykorzystać tę szansę na pierwszego mistrza po tylu latach. Panie Profesorze proszę się nie szczypać z transferami w przerwie zimowej. Dwa dobre,przemyślane i co najważniejsze trafione transfery i Mistrzostwo Polski w zasięgu reki.
Brawo dla MP za zmianę taktyki i danie szansy Vestenickiemu na szpicy. Ogólnie to tyle rzeczy się wydarzyło w tym meczu, że trudno ogarnąć.
Piękna gra z naszej strony. Obawiałem się, jak zobaczyłem ustawienie z 3-jką z tyłu, ponieważ ćwiczyliśmy taki wariant może ze 2-3 razy po 10-15 minut,na przestrzeni pół roku. Tutaj zaskoczenie, bo zagraliśmy nazdwyczaj płynnie.
Vestenicky imponował walecznością, ale też rozsądnym odegranie w kilku sytuacjach. Jak widać istnieje, życie bez Rafy na "9".
Wyróżniłbym jeszcze Helika, Pestkę oraz Gola. Oczywiście cała drużyna zagrała świetny mecz.
Widać wiarę wśród kibiców, stworzyliśmy twierdzę i oby tak do końca sezonu!
Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ!!!!
Panie Probierz ma Pan napastnika Vestenickiego :) prosze nie robic z niego na sile skrzydlowego..
piekne zakonczenie rundy, brawo, dziekuje. Najbardziej cieszy wystep Vestenickiego oraz Pestki, ale rowniez gol Rafy.
Wesolych Swiat i jedziemy na wiosne z ta liga.
Po meczu podszedlem pod budke C+ i pozdrowilem Kazka, jego markotna mina zrobila mi dzien :)
I mamy v-ce lidera na koniec roku. Chyba wszyscy są zadowolenia, nawet ci co nie zawsze są?
Ostatni mecz a szczególnie jak zwykle druga połowa całkiem nam wyszła i to nie chodzi tylko o same bramki. Śląsk nie istniał, popełniał sporo błędów i praktycznie nam nie zagroził.
Sezon na prawdę udany, jesteśmy ponadto w grze jeśli chodzi o puchary.Mam nadzieję na jakościowe wzmocnienia w zimie. To może być rok jakiego nikt z nas nigdy z udziałem Cracovii nie doświadczył. Sorry, już jest bo tyle punktów ( 36) w 20 meczach nigdy nie zdobyliśmy ostatnimi czasy w ekstraklasie.
A tak przy okazji należy wspomnieć, że Pogoń również doznała porażki z Koroną grając w przewadze i to u siebie. Bardzo dobrze bo odjeżdżają gts.
- Edytowany
[quote='Bambusfeld' pid='1412265' dateline='1576718178']
Nie jestem zrazony do Rafy Lopeza, bo widziałem jego walkę i harówkę w rundzie jesiennej, ale... nie strzelił gola od bardzo dawna (drodzy statystycy wspomózcie)... a dowód ze sie zacial mam przed oczami: pudło w Kielcach po podaniu Pelle w końcówce meczu.
Z racji na to, ze runda sie kończy, trzeba bedzie podjąć decyzje personalne... ( mimo ze jestem do niego zrazony) to dałbym Vestenickiemu szansę do gry na szpicy. Podobno tam sie najlepiej czuje, w obliczu słabszej dyspozycji Rafy, czemu nie spróbować? W najgorszym razie zmiana po 30 minutach i koronny argument żeby sie pożegnać (bo teraz zawsze mozna go bronić : nie jego pozycja itd)
idąc tym tropem... ciekawe jak Rafa pokazalby sie cofniety na pozycje Pellego...
[/quote]
No to od dziś sprawdzam skrzynkę pocztową codziennie... zaproszenie na stanowisko 3 asystenta
Murowane ఠ_ఠ
-------
... MY CIĄGLE WIERZYMY, ŻE PRZYJDZIE LEPSZY CZAS...!!!
Z Podniesioną głową, Brawo Pasy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)