Varciniak dzisiaj na gts warczy. U nas Musiał za konsoletą, nie najlepiej/nie najgorzej :)
-
-
Korona Kielce - Cracovia, 15.12.2019, godz. 15.00 ( Niedziela )
[quote='Endriusza' pid='1411109' dateline='1576230342']
Varciniak dzisiaj na gts warczy. U nas Musiał za konsoletą, nie najlepiej/nie najgorzej :)
[/quote]
Varciniak warczy , gts skowyczy - może być . I może lepiej, że Musiał a nie Stefański , za to z Myciem może być wesoło .
Powinna być opcja w sts "ile razy będzie używany Var w meczu", przy Myciu próg byłby wysoko
Niech se używa co 5 minut byle dobre decyzje podejmował.
Najprościej to strzelić 3 bramki więcej niż przeciwnik. Nawet jak wyvarują że dwóch nie było, to i tak wygramy.
Korona ma najgorszą ofensywe w całej lidze, dlatego jak stracimy gola to będzie troche wstyd ;) tak czy siak, ten mecz trzeba po prostu wygrać. Nawet 1:0
Co myślicie o takim ustawieniu:
Peskovic
Rapa Helik Jablonsky Pestka
Lusiusz Hanca
Wdowiak Pele Siplak
Lopes
Mam wrażenie że Siplak to w tym momencie najlepiej dośrodkowujący piłkarz w naszym Zespole.
Ta wrzutka po wejściu w ostatnim meczu do Pele palce lizać...
Ciekawy jestem czy Michał Probierz pod nieobecność Janusza Gola dzisiaj nie zaskoczy nas właśnie takim składem?
- Edytowany
Siplak przed Pestką?! Miszczu cię wyśmieje tak jak mnie kiedyś :)
[quote='yogii42' pid='1411284' dateline='1576313852']
Peskovic
Lusiusz Hanca
Wdowiak Pele Siplak
Lopes
Mam wrażenie że Siplak to w tym momencie najlepiej dośrodkowujący piłkarz w naszym Zespole.
Ciekawy jestem czy Michał Probierz pod nieobecność Janusza Gola dzisiaj nie zaskoczy nas właśnie takim składem?
[/quote]
moim zdaniem zaczniemy bez niespodzianki, tzn. standardowy skład, a za Gola zagra Dimun
Najlepszy scenariusz to szybkie załatwienie sprawy do przerwy, a potem spokojna gra.
W myśl powiedzenia "nie ma tego złego..." musimy wykorzystać potkni[size=small]ę[/size]cie Pogoni.
Wygrać w Kielcach i mobilizować się na ostatni mecz w tym roku i podziękowanie na jakie zasłużyła drużyna.
[quote='yogii42' pid='1411284' dateline='1576313852']
Peskovic
Lusiusz Hanca
Wdowiak Pele Siplak
Lopes
[/quote]
Myślę, że wyjdziemy dwójką defensywnych pomocników (Dimun, Luciusz). Być może gdy nie będzie szło, to w 2 połowie możemy tak zagrać. Siplak za Dimuna i jazda.
Gramy bez Janusza ale nie wyobrażam sobie innego wyniku niż nasze zwycięstwo!
Do Boju PASY! :)
Czas eksperymentów się skończył i chyba nie czeka nas taka niespodzianka jak na meczu z ŁKS w Krakowie , MP nie zmieni zwycięskiego składu - chyba tylko z konieczności .
Co do Siplaka - trzeba go jeszcze oszczędzać , może wyjdzie około 60 minuty na podmęczonych rywali .
[quote='Sehtan' pid='1411320' dateline='1576323837']
Gramy bez Janusza ale nie wyobrażam sobie innego wyniku niż nasze zwycięstwo!
Do Boju PASY! :)
[/quote]
Prezesa nie będzie???
[quote='ancymon' pid='1411287' dateline='1576315585']
[/quote]
No bo ten pomysł jest absurdalny, ale pewnie już lepszy Siplak niż Cecarić i Vestenicky :D
- Edytowany
[quote='Miszczu2007' pid='1411336' dateline='1576327228']
[/quote]
No bo ten pomysł jest absurdalny, ale pewnie już lepszy Siplak niż Cecarić i Vestenicky :D
[/quote]
Piast w tamtym sezonie przesunął Konczkowskiego do przodu na skrzydło i zgarnął majstra? można by spróbować podobnie tutaj...
Z Pestką na początku sezonu nie wypaliło ale Siplak mógłby dać radę...
Siplak zauważalnie poprawił tą swoją nogę, idealny w tym momencie na wahadło właśnie
[quote='Miszczu2007' pid='1411336' dateline='1576327228']
[/quote]
[/quote]
Cecarić poza kadra meczową - uraz na treningu .
W sumie to Dimun za Gola reszta po staremu - jak ostatni mecz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)