Chyba debiutancki temat meczowy.
Liczę na fart początkującego! ;)
Mobilizacja i ciężka praca w tygodniu nad ofensywą i będzie dobrze!
-
-
Cracovia - Pogoń Szczecin , 25.10.2019, godz. 18:00
Teoretycznie gramy z najlepszą drużyną w naszym kraju na ten moment ... ale gramy u siebie, więc trzeba będzie zapie***lać na boisku mocno, aby je wygrać :blush:
I kolokwialny "kij w nery" temu co ten mecz ustawił na 18:00 w piątek.
Zwłoki jeszcze nie ostygły a Ci już rozprawiają.
Żeby zapomnieć o jednej,trzeba szybko drugą znaleźć.
Życzę długiej serii, oby wynik nie był podobny do ostatniego meczu, który z nimi graliśmy
Gładkie 2-1 dla nas, po mocno nerwowej końcówce.
Mam propozycję (bez względu na animozje kibicowskie), pokażmy klasę i powitajmy fajnie Damiana Dąbrowskiego.
Po meczu też.
Uzasadniać chyba nie muszę.
W Białymstoku jak zawsze pomogliśmy "sie przełamać" (tj. babie Jadze w domu)
a ,ze Pogoń w tym sezonie nie może jakoś przegrać meczu wyjazdowego to też im pomożemy
"się przełamać" :D
Remis biorę w ciemno...
A może jednak kadrowe problemy podziałają na drużynę mobilizująco i pomożemy Pogoni utracić fotel lidera ?
Z reacji ze nie zagra Hanca, a Vestenicky na skrzydle jest oslabieniem druzyny, to moze warto dac szanse Matheusowi (i temu drugiemu Brazylijczykowi)?
- Edytowany
Wobec braku Hanki i Wdowiaka chyba najbardziej optymalnym rozwiązaniem byłoby awaryjnie zrobić z Lopesa bocznego pomocnika ze względu na jego pracowitość, serce do gry i umiejętność biegania od bramki do bramki. Lepsze to chyba niż męczenie Vestenickiego grą na nie swojej pozycji (o Cecaricu już nawet nie wspominając). Z kolei Vestenickiego w związku z tym wystawić na jego nominalną pozycję środkowego napastnika.
Chciałbym zobaczyć Vestennickiego na środku ataku porównać jego grę.
Można zaskoczyć wszystkich całkowicie zmienionym ustawieniem . A mianowicie - w ataku Lopes z Thomasem , za nimi zagęszczamy środek pola - Gpl, Lusiusz, Dimun i Pelle . Rolę skrzydłowych przejmują boczni obrońcy .
Trzeba się zrewanżować za 37 kolejkę , poza tym pogoń i my to ... Liczę na przelananie z liderem
Zaliczyliśmy lekki dołek, pasuje odkuć się na śledziach.cały czas ciasno w górnej ósemce. Miejsc osiem kandydatów dziewięciu może dziesięciu!
[quote='gargamel9998' pid='1404072' dateline='1571589464']
Z reacji ze nie zagra Hanca, a Vestenicky na skrzydle jest oslabieniem druzyny, to moze warto dac szanse Matheusowi (i temu drugiemu Brazylijczykowi)?
[/quote]
Gargamel, wiem że komentujesz sytuacją z za telewizora, ale jak już kogos proponujesz, to zasięgnij najpierw informacji.
Jeden z Brazylijczyków, ten starszy, wszedł stosunkowo niedawno w treningi po ciężkiej kontuzji wiązadeł. Nie zagrał nawet pół minuty w rezerwach a Ty go chcesz do I drużyny.
Drugi zanotował zniżkę formy i to dość poważną. Wchodzi w meczach rezerw na ostatnie minuty, a jak już gra od początku, to tak jak gdyby nie wiedział po co na boisku jest.
Nie ma szans na takie Twoje propozycje i komentuje to po to, by ktoś czasem Ciebie nie posłuchał ;)
Ian m ma rację, ale dla mnie rezerwy obecne Cracovii nie są w pełni wyznacznikiem.
Ostatnio udałem się na mecz rezerw z wislanami jaskowice.
Jak się spodziewałem to zobaczyłem typowa mlocke 4 ligowa. I tutaj nie na dla mnie wielkiej różnicy czy gra Jabłoński, Diego czy piłkarz x z drużyny przeciwnej.
Musimy jak najszybciej awansować do 3 Ligii, bo tu jakieś wielkiej finezji brak.
Paprykarze chyba się znowu będą napinac w gościach bo a1 i trochę rodzinnego wycofane ze sprzedaży.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)